Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
efekty naszej dzisiejszej sesji
jeszcze kurczaczki żaden pendrive nie działa mi w rossmanie grrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:35
Bruśka, vayn, Tusiaa, natalica06, Lexi150, d84, Biedroneczka29, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:35
Bruśka, vayn, Tusiaa, natalica06, Lexi150, d84, Biedroneczka29, Kri, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość
-
Gabi normalnie przesłodziutka jest
Współczuje Biedronkooby Sofijce juz przeszło. Wydaje mi sie , że sie szczepienie z ząbkami skumulowało i tak wyszło. Lepiej przeczekac. A jaki fotelik bedziesz kupowac przodem czy tyłem montowany ?
Kuba ma przewaznie jedną drzemke. NIeraz zdarzy sie, że ma dwie. Dzisiaj nie chciał spac drugi raz ale za to rano pospał cos koło 2 godzWstyd sie przyznac ale ja ostatnio w ogóle nie wychodze na spacery
wystawiam Kube na balkon i siedzi w zaleznosci od zimna 15-30 min
Niedługo moje dziecko bedzie sie bało wyjsc za ogrodzenie
Lexi a Ty jak tam? Nadal plamisz czy juz ustało ?
Aaa i Kuba ostatnio budzi mi sie koło 3-4 godz i on niby spiacy , niby do zabawy. Oczywiscie nie daje mu sie bawic ale dla niego jest zabawa taka że jak go biore do łózka to on idzie do kaloryferu i rekami siega na parapet gdzie leza butelki, woda i mm. I sobie traca co mnie irytuje straszniedzisiaj w nocy nie dałam mu mm bo stwierdziłam ze godny nie jest bo nieraz spi cała noc bez jedzenia. Wypił cały niekapek wody ciepłej i jakos zasną . Spał do 6:40 a później przed 9 mnie obudził.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
No i mój kalafior. Zdróweczka dla Sofijki! :*
Florka jaka piękna modeleczka.
Tusia już ok. Tylko powiem Wam że mdłości już tak mnie męczą że ledwo żyję. Jestem głodna-muli. Zjem coś-rzygać mi się chce. Także tragedia. Dziś kupiłam jakieś tabletki z imbirem, może to coś pomoże. Migdały nie dają rady
Mamusia ale u nas pogoda przy tym fatalna więc wolę go nie narażać. Ciepło i deszczowo to pełno zarazków krąży.Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Zosiu super zdjęcia,ja to chyba w pl raz jeszcze bede robic sesje.
Nie panietam czy pisałam Gabrysi zdjecie urocze i modelka oczywiscie tez
Ehhhh my nadal "walczymy" No kuzwa masakra jakasdostanie kropelki chwila spokoju z gorączka i od nowa i tak przez cały dzien.Ciezka noc przed nami
wykorzystałam chwile ze lezy u taty i wskoczyłam do wanny.
Fotelik bedziemy kupowac przodem do jazdy.Taki jak ma Roberta.Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Jakbym Wam pokazała jak moje dziecko jeździ w wózku to chyba byście mi nie uwierzyly. Mamy taki ten śpiworek że ściągaczem na górze że jak zimno to tylko oxzy nos i usta widać reszta w worze i on tak jeździ. Dwie godziny. Czasem trzy. A jak jest szoping to czapka i kurtka zdejmowane i ubiwrane co sklep.
vayn lubi tę wiadomość
-
D ty to masz wesoło. Skarpeta w gaciach - konam ze śmiechu !
Lexi oby ci było lepiej bo niedługo święta wielkiej wyżerki!
Apropos Vayn kiedy robisz makowiec? Boje sie żeby mi sie nie zepsuł jak za wcześnie zrobie... i D ma najlepszy pomysł z prezentem. Kup teściowej za małe ciuchy i tez jej utnij metkę i powiedz żeby sobie sama zrobiła cos z tymvayn, d84 lubią tę wiadomość
-
Zosia co z tego, że nie u profesjonalisty. Zdjęcia są super a Florcia śliczna
Sofijka zdrówka dużo
Ale ta teściowa Vayn mądra, jeszcze metki upitoliła czyli nawet na prezent średnio komuś dać
Lexi weź sobie suwaka ustaw, będzie wiadomo który tam tydzień u ciebie leci
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaga właśnie dodałam do maku bakalii. Jutro robię ciasto i dodam białek. Zawinę w folię aluminiową i spokojnie 5-6 dni wytrzyma.
Jutro robię farsz z kapuchy i grzybów do krokietów. Moja mama nie ma czasu się w to bawić, a dla małża ni ma świąt bez krokieta i pierogów
A ja ją mam gdzieś. Nic nie dostanie od nas, kalendarz się jej podobał bardzo. My od niej komplet garnków dostaliśmy, a Polusia do tego kompletu 3 paczki bebiko 800g i kilka kaszek