WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chociaż mleko i kaszki się przydadzą

Słodki Misza. Szkoda, że nie mam takiego wielkiego kartonu to bym spapugowała :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi biedulko, mnie tez muliło 24/ dobę :/ rzygałam raz w tyg (?) w środę ;) i przez to przez pierwsze 4 m-ce schudłam 5 kg. Leżałam i modliłam się o następny dzień :/ dla mnie jesteś meeeega dzielna! :)

Kurde dziewczyny, ale Wy to potraficie super fotki robić!!! Te tła, rekwizyty itd. boskie <3 Florcia cuuuuudo :*

Biedronko my jak byliśmy mali to na zbicie gorączki mama robiła nam ciepłą kąpiel do której powoli dolewała chłodniejszej wody. Działa w 100% i jest naturalne

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę... a nie mówiłam.... teraz cudowniasty Misza :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misza ekstra i te uśmiechy! ze tez nie pomyslałam o kartonie :D

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florciu Twój uśmiech mnie rozbroił.

Misza oj ta Twoja zdolna mama

Przed chwila skończyłam stroić ciasteczka z mama i w czasie strojenia leciało na dobre i na złe, nawet nie wiedziałam ze ten serial jeszcze leci i był taki ciążowy odcinek, jedna pani zaczęła rodzic w taksówce a w szpitalu sie okazało ze ma guza i straciła wzrok, drugiej pani operowali dziecko jeszcze w brzuchu, normalńie sie wzruszyłam

Zosia_wop lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga pierwsza fota wymiata - zgapiam ale w małym kartonie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko tylko pokaz jak ci sie udało :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga gdzie sa te Twoje foty ?ze ja ich nie widze?

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga - naga ależ Ty jesteś zdolna ! Kurczę taką fajną sesją. W ogóle dziewczyny macie pomysły. Ja brak pomysłów i na dodatek ciężko się zmobilizować :/ no i ogarnąć jakieś normalne miejsce.

Biedroneczko nie chce Cię namawiać ale skoro Wy tak daleko jezfzicie to poczytaj sobie na temat fotelików tyłem i na temat test plus . Obejrzyj filmy . Foteliki tyłem są bardzo bezpieczne. Dużo bezpieczniejsze niż przodem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 00:02

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png

Wysłany: 22 grudnia 2016, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa foteliki tyłem mnie nie interesują,mam nadzieje ze wlasnie fotelik przodem do jazdy sprawi,ze mała bedzie grzeczniejsza podczas podróży.Najlepszy to byłby taki jak ma Baga,ze mozna i tyłem i przodem :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku błagam wrzuccie jeszcze raz fotki Florci i Miszy dla spoznialskiej cioci :-)

Gabrysia słodka jak zawsze :-) śliczna dziewczynka rośnie :-)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laseczki... U nas od soboty hardcore! Tak sobie mialam sprzatac...Luby mial sie Jagoda zajac,pojechal nawet do naszej znajomej co ma 6 mies corke.. Wraca po 2 godzinach..bo Mala marudzila... Poszla spac-spala jak nigdy 1,5 h! Obudzila sie z goraczka...38st. Hmmm...mysle-zeby-bo juz tak widac bylo te dwojki... 3 dni goraczki do 38,2st. Masakra...i w poniedzialek jest-wylazla dolna dwojka... I co jeszcze? Wysypalo ja na przuchu i plecach,troche na buzi, woec skumulowalo sie to z TZRYDNIOWKA! A ze tego sie nie leczy to tez nawet do lekarza nie szlam bo jeszcze zeby nie przytargala nic. Co wiecej- my z Lubym oboje katar! A jeszcze i noce nieprzespane...Jagoda slabo spi.. O 20 juz laduje u mnie, wiec nawet jak zasnie nic zrobic nie moge:/ A i Lubego ciagle nie ma wiec o glosnyvh pracach nawet nie ma mowy bo Jagoda boi sie mikserow etc. A jutro jeszcze wizyta w centrum onkologii z jego matka.. Caly dzien bedzie w warszawie:/ dodam ze to ja robie wigilie wiec jestem mocno w czarnej dupie:/ Matka Lubego nie zrobi nic bo ona z tych "wiecznie chorych" nawet po roku od chemii uzala sie ze ona ma raka momo ze jest calkowicie zdrowa..Ot od 30 lat aby siedzi i nic nie robi.. I jeszcze mi gada "nic nie rob,po co to robic?" Samo sie zrobi kuzwa... A potem oczekiwania,ze dostanie polowe zarcia od nas... No wszystkie plagi na raz...
    Nie przychodzi mi do glowy skad ta trzydniowka... Pogoda byla fatalna wiec nawet nie wychodzilysmy z domu. Chyba ze corka Lubego przytagala wirusa albo Luby od podopiecznych.. No bo skad?
    Tysiu-sesja wspaniala!
    Biedroniu-mam nadzieje ze u Was dzis jest lepiej

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja pyt techniczne jak dodajecie zdjęcia ja przez Tiny pić macie tam konta założone bo ja zwykle przez tel od razu i nie wiem czy pizniej te zdjęcia gdzieś tam nie istnieją sobie. Wrzucilabym Wam jaska ale ja już nie wiem a przez komórkę zakładanie tych kint to masakra jest

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi współczuję i trzymam jciuki.
    Moja synowa jak zawsze piękna dziewczynka.
    Tuli nie zazdroszczę bo rzeczywiście ciężko. Zdrówka dla Jagodki. Ja też na Miszke się nie zalapalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 08:54

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez cieżko z przygotowaniami świątecznymi, bo wszyscy chorzy, a ja sama tez nie dam rady, robię cos jak Michas śpi, sprzątam, robiłam ciasteczka (wczoraj bezy mi nie wyszły) Tyle dobrze ze mama juz dobrzeje i zaczyna działać w kuchni

Pierwsza noc w swoim pokoju mamy za sobą, nie było złe, obudził sie 3 razy na cyca, czyli standard. Jedynie co to nie wylądował u nas tylko do rana w łóżeczku

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli oo to tez nie było u Was wesoło,u nas naszczescie jak narazie bez goraczki.Ale wstała taka maruda,ze szok na pewno to przez zeby bo czasami jak cos włoży do buźki to zaczyna płakać czyli cos gdzies boli.Teraz poszła spac No i sie modlę zeby wstała bez goraczki.

Brusiu ja dodaje zdjecie przez www.pokazywarka.pl dodajesz tam zdjecie,pokaze Ci sie link go zaznaczasz kopiujesz i wklejasz tutaj :) bardzo szybko i prosto :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już nie mam pomysłu na to moje dziecko. Całą noc się kręci jakby miał robaki w tyłku. Niby śpi a kręci się z jednego boku na drugi i tak caluśką noc. To już trzecia taka nocka z kolei. Ja wysiadam. On niby śpi a ja nie. Dziś mi już nerwy puściły.
    A w ciągu dnia drzemki przesypia jak Aniołek.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LExi a może on się tak kręci, bo go męczą bączki? Daj mu wieczorem jakiś espumisan i zobaczysz czy będzie lepiej. Raczej mu nie zaszkodzi, a coś potwierdzisz/wykluczysz. Blanka się ta rzuca i kręci jak jej się zbiera na bąka, pomasuję jej brzuszek przez sen, puści bączura i śpi spokojnie. O czymś jeszcze miałam napisać, ale już nie pamiętam o czym :/
    Mam interes do Was ma któraś przepis na drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami? Chodzi mi głównie o przepis na ciasto, bo farsz i tak robię po swojemu. Zgubiłam gdzieś swój, a dawno już nie robiłam.
    Edit: już wiem, na całe szczęście, odpukać, choroby nas nie ruszają. Chyba na moje dziecko tłusty rosół co jakiś czas też działa :) Trzymamy kciuki za szybie zdrowienie wszystkich chorowitków i gorączkowiczów!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 09:21

201602111680.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali bączki to on nawet przez sen puszcza bo śpi głównie na brzuszku. Nie ma z tym problemów. Także to nie to.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli współczucia :( Lexi widzę że też przerypane.

U nas noc porażka. Nie dość że długo siedziałam bo z mamą tobilysmy uszka i kokoski to Kuba jeszcze w nocy krzyczał godzinę . No kurze nie mogłam bo uspokoić. Posmarowałam dziaslo ale to nie było to raczej. Rzucał się jak mała plotka . P
    Niby spał ze mną w łóżku odłożyłam bo do łóżeczka i wyszłam po wodę a on się obudził o jeczal i znowu krzyk . Wzięłam ho znowu do siebie a on chodził po całym łóżku. Do parapetu i tak w kółko. Dałam m
    Mu ta wodę i odłożyłam do łóżeczka. Słyszę że nie piję więc chciałam wziąć wodę a on patrzył cały czas i znowu zaczął krzyczeć. Oddałam wodę uvieklam do łóżka i już spał do 7 . Dostał mleko o do 9 spał . 2.5 godz w nocy nie moje :O

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ