Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A kto kupował w Tesco komplet body plus spodnie świąteczne, tez Wam to po praniu sie zrobiło takie brzydkie? Razie rękach przepłakałam to było ok, a teraz w pralce to masakra wyszedł z tego taki biały meszek i wyglada jakby używane 100lat było
Aaa i tamta piżamkę tez mi niby wysłał
Teraz trzeba pilnować czasu, bo jest duza szansa ze nie dojdzie i odda kasę -
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio duzo rzeczy przedłożyłam i w tym lalkę i doszła z tyg opóźnieniem, ale doszła. Ja zawsze pisze do sprzedawcy i oni przepraszają wydłużają czas i mowia ze jak co to oddadzą kasę albo wyślą jeszcze raz.
-
Zosiu tak jest,jak nie bedzie goraczki to dzis ruszymy
Chyba czas najwyższy isc sie pakowac .
Zosiu zerkniesz czy jest na Alli?z gory dziekuje :*
http://static.pokazywarka.pl/i/7182463/366313/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 14:32
-
Bagabaga wrote:Właśnie!
Moze ja tez paszteciki zrobie... ale na pełnoziarniste. Jak chcesz Natali to ci dam linka. One są z makiem oryginalnie, ale pewnie z farszem tez hy wyszły.lubię robić z jej przepisów bo mi się zawsze uda.
-
Bagabaga wrote:Vayn ja to tez czasem sie dziwę ile ten brzdąc rozumie. Nawet skomplikowanych słów. Typu: oprzyj sie, popraw skarpety, uważaj na paluszki itp...
Wiem, ze myślicie, ze Recaro Zero który wybraliśmy to zbytek kasy itp, wiec juz nawet nie pisze o nim. Ale jakby sie kto zastanawiał jeszcze nad nim to miejsca mniej zajmuje niż Privia z bazą. I choć jeździ tylko tyłem to nie ma placzów z tego powodu. Mi wygodniej kurtkę czy czapkę ściągać bo sobie obroce. Mozna regulować kąt nachylenia. Tylko tyle dodam po tych 3 tyg użytkowania. -
nick nieaktualnyNo masakra zrobić cokolwiek z dzieckiem uwieszonym przy nodze
Kurka upierkłam 4 strucle makowe a i tak maku zostało. Już mi się bawić nie chciało w drożdżowe znowu to na szybko machnęłam kruche i pyk do tortownicy z resztą maku.
Zaraz młoda zje obiad to trochę kuchnię ogarnę, tyle nabrudziłam że pewnie zmywarka ze 2 razy pójdzie. Jeszcze tylko farsz z kapuchy i grzybów muszę zrobić. A no i pranie i się spakować na jutro. -
Lexi150 wrote:A ja już nie mam pomysłu na to moje dziecko. Całą noc się kręci jakby miał robaki w tyłku. Niby śpi a kręci się z jednego boku na drugi i tak caluśką noc. To już trzecia taka nocka z kolei. Ja wysiadam. On niby śpi a ja nie. Dziś mi już nerwy puściły.
A w ciągu dnia drzemki przesypia jak Aniołek.. Ostatnio myślałam że zawału dostałam tak mi serce waliło jak się obudziłam i patrze a jego nie ma, a on co?spał tylko nogami do góry a głową w dół. Może te nasze dziecki z tego samego dnia tak mają zapisane i już
Ja też fotek nie widzę... Buuu -
Biedronko ostrożnie straszny lód.
Dziewczyny pytanie byliśmy na tej sesji i robiliśmy zdjęcia i ta fotografka wrzucila je na profil. Nie zapytała ani nic a to zdjęcie jest ze tak powiem hmm gole. My nie wrzucamy na fb zdjęć dziecka a już tym bardziej takich mąż do niej napisał że ma usunąć i to zrobiła ale czy my przesadzamy czy co ja rozumiem prawa autorskie ale chyba mogła zapytać? Każde inne ale no nie to. -
D wesołych świąt! Ale nie zajrzysz nawet na chwile?
Biedronko szerokiej drogi. Daj znac jak bezpiecznie dojedziesz
Brusia jak najbardziej miałaś racje. Ja tylko tu wklejam i to przez tinypic a dałaś mi do myślenia czy to gdzies wisi. Postaram sie sprawdzić. A ona powinna zapytac o zgodę. Nieważne czy dziecko ubrane czy nie.