Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaga w papierze są do pieczenia jeszcze. Nie wiem czy ich tak nie będziemy wieźli, bo boję się że sie rozpadną jak będę chciala je odwinąć i folie włożyć.. miałam 1,5kg maku suchego przegięłam jak zwykle. Moje makowce to sam mak z minimalną ilością ciasta
-
nick nieaktualnyBaga na tinypic zdjęcia wiszą 90 dni od ostatniego jego wyświetlenia, dopiero wtedy kasują.
Biedroncia spokojnej podróży, D Tobie również. Ja idę nas spakować w końcu bo oczywiście znów gościw byli..
Brusia pewnie masz do tego prawo. Są rodzice uczuleni na fotki dziecka w necie, a są tacy którym to nie przeszkadza. Ja mam kilka na fb, no ale to ja wrzucałam a nie "ktoś". Takie z publicznego profilu też kazałabym usunąćd84 lubi tę wiadomość
-
mi się też nie podoba, jak są strony na fejsie i profil jakiegoś przedszkola i tam zdjęcia np. bawiących się dzieci wstawiają. Bardzo wątpię, że pytają rodziców o zdanie.
Nie pochwaliłam się. Stoimyco prawda jeszcze nie bez trzymanki, ale stoimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 20:22
Mamusia_synusia, dana222, d84, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
D Wesołych rownież życzę
Brusia powinna pytac o zgodę nas przy pierwszej sesji zapytała czy moze i wskazała ktore chce dac. A tym bardziej dobrze zrozumiałam gole?
Mam nadzieje, ze te fotki nigdzie nie zostajà co dodajemy
Biedroneczko tylko takie cos znalazłam co jest troche podobne
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/eQR3qY3A
d84 lubi tę wiadomość
-
Brusia u nas na koniec sesji zapytała czy może wrzucić zdjęcia na swoją stronę ale nie zgodziłam się. Była trochę zaskoczona ale trudno. To Twoje dziecko i Twoja decyzja. Też później czułam trochę ciężką atmosferę ale było minęło i tyle.
D wesołych i spokojnych świątd84 lubi tę wiadomość
-
będę śledzić ale od jutra tylko na telefonie a z niego nie lubie pisać bo swoimi paluchami zamiast w 1 litere trafiam w 3 hahah
Brusia oczywiście że nie jesteście przewrażliwieni, jest nawet jakiś przepis że jak jesteś tłem to można upubliczniać fote ale jak na 1 plaie to jak masz jakieś ale to nie. Ja nawet jak kiedyś chodziłam na wystawy i potem patrze na fb i jestem na jakiejś focie i wyglądam jak debil to pisałam i zmuszałam ich do skasowania zdjęcia bo nie wyrazałam zgody na publikacje mojego wizerunku tym bardziej gołego dziecka!!!!! powinna Was jeszcze przeprosić17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Małż ma taka kuzynkę której zawsze teściowa wysyła zdjęcie z rodzinnych imprez bo oni daleko i na Wielkanoc dodała na fb nasze wspólne zdjęcie z Małą jak my nie chcemy tam dawać jej zdjec, noni zwrócił jej uwagę przeprosiła i teraz znowu były jakies imieniny i znow ta sama historia
nosz kuźwa , ja wyłączyłam na tablicy ze cos sie pokazuje jak ktos mnie u siebie oznaczy juz dawno, bo mam taka koleżankę, która w kółko mnie oznaczała z mordą jak debil to jeszcze o wszystkim lubiła wszystkich informować jak np. Ślub braliśmy to nie chciałam zeby wszyscy wiedzieli kiedy co i jak ze zdjęciami ehhh a fotograf to mi akurat nie przeszkadzało, bo to mało co widac ale na gole to bym nie pozwoliła. A najbardziej mnie razi jak dziewczyna w ciazy daje zdjęcie z usg pęcherzyka i moje dzidzi pisze, albo co lepsze test ciążowy
-
A propo fb i życzliwych ludzi kolezanka urodziła a wiem to stad ze znajomi dodają jęk gratulacje ma fb....to juz nawet samemu nie mozna wszystkich powiadomić dobra wiadomością
-
Uff bo już miałam się za wariatke. Bo my to w sumie nawet tak w domu nie robimy takich zdjęć. A mały był tak ruchliwy że nie dało rady go opanować. I w pewnym momencie tak padło. Zdjecid jest piękne chyba najlepsze z całej sesji ale takie dla nas i niego a nie tam. Bo ja jsk wrzucam to takie gdzie go nie widać. Bo też nie uważam żeby to miejsce było. Wy to Wy mamy wspólne problemy tyle się przeszło razem i Wam ufam. Ale tak w publicznym profilu to nie za bardzo pełno zbokow itp. No jak pójdzie Jan do najbliższego żłobka to będą mieć problem ze mną bo tam pełno fot codziennie robią swoją drogą chyba specjalnie kogoś do tego zatrudniają dlatego takie czesne i właśnie to profil otwarty że wszyscy widzą jak koleżanka kliknie na zdjęcie dzieciaka to zaraz widzę a po co to rozumiem zalizyc taki dziennik dnia na loginy podgląd dla rodziców a dla reszty po co.
-
Ja tez wszystkim zycze zdrowych i pogodnych swiąt
My jutro jedziemy do męza na swieta. Niestety nie ma tam zasiegu w tel i mi net nie działa
jedynie na lapie meza brata no ale raczej nie dam rady wejsc.
Jutro druga podróz nowym fotelikiem . Oby Kuba był zadowolony
Boje sie dzisiejszej nocy . Od 19:20-20:40 obudził sie 4 razy.
Aa i Kuba coraz czesciej staje sam. Dziisaj stał w bezruchu chyba przez 10 sekund
No i zaczeło sie wymuszanie płaczem, rzucanie smoczkiem albo zabawkami , jedzeniem jak mu sie cos nie podoba. Na przewijaku po kąpielu strasznie kopie nogami mnie w btrzuch i ryk bo niechce lezectysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja straciłam przyjaciółkę (?) przez to ze nie dowiedziała sie o ciąży odemnie tylko od osób trzecich. Alenodwolywala ze 3 razy spotkanie a przez telefon nie chciałam. Zbyt ważne to dla mnie było aby rzucić to mimochodem między jednym a drugim. Potem bylo za pozno bo sie taknobrasila ze do tej pory nie odbiera odemnie telefonów. A powiedział jej ktoś z mojej rodziny prEz FB