X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko a mogę wiedzieć dlaczego Cię nie interesują ?

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak jak Biedronka po co mi fotelik tyłem jak jest ryk całą drogę i się jechać nie da - jeździmy ok 6-7h do mnie,4-5h do męża, i 4-5 nad morze to są nasze główne trasy, po mieście komunikacją miejską zazwyczaj. I u mnie priorytetem jest to żeby mały mi jechał bez cyrków przynajmniej dużą część tej trasy. Przodem kupiłam fotelik bezpieczny z dobrymi testami i przede wszystkim przetestowany na małym jazda ok 80km. Teraz będzie wielki test jutro,wyjazd ok 4 rano.

Biedronka i jak Sofijka dziś mam nadzieję że całonocne trzymanie kciuków przeze mnie Borysa który budził się z tryliard razy dało radę :D Rano spadł=sturlałsię z 10cm materaca w lukę między mną a poduszką i narobił takiego rabanu jakby z 5m spadł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 09:36

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale bierzemy na wszelki wypadek 2 foteliki jakby tamten okazał się jeszcze za duży

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem dalej co z tym fotelikiem :P Chciałam kupić tyłem, no ale one duże gabarytowo... JUż teraz przy nosidle z isofixem fotel sporo przesunięty do przodu jest

U nas nocka super, wstałyśmy 20 minut temu. Zaraz śniadanko, spacer i jak wrócimy będę robić ciasto drożdżowe do makowca. Pewnie przy okazji wstawię kapustę i grzyby na farsz. No i spakować się trzeba, bo póki co jeszcze nic nie przygotowałam nawet.

My będziemy wyjeżdżać dopiero ok 10 - tak żeby Polka była po śniadanku :) Liczymy, że dojedziemy na 16

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z tego avionauta jesteśmy zadowoleni małemu wygodnie do spania też.
    Vayn ty masz bazę recaro nie wiecz czy czytałaś ale wcześniej pusalam że któreś modele bazy wymieniają na nowe na fb na ich profilu chyba jest.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia tak czytałam Twojego posta, ale niestety nasza baza się nie łapie

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Świąteczne i nasze tylko jeszcze nie obrobiobe. Oglądać oglądać bo zaraz kasujemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 10:49

vayn, d84, natalica06, Lexi150 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to wielka szkoda.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasiek super taki dorosły na tej fotce z Wami, ja jakieś foty to chyba w wigilie dopiero sama zrobie - oby

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia super zdjęcia, chcemy jeszcze!

Ja się Wam chciałam pochwalić, nie sądziłam że dzieci już tyle rozumieją. Wczoraj Polka płakać zaczęła, na rękach była, tuliliśmy nic nie pomagało... Zaczęłam jej pytać czy chce tatę, czy babę wymieniam dalej a ta płacze nadal. W końcu pytam czy chce niam... dziewczyny w momencie przestałą płakać i zaczyna ze mną rozmawiać ta ta ko dy do ta :D :D No to mąż poszedł zrobić mm, a ja z nią o niam i am rozmawiałam :D

d84, Bruśka, tysiaa93, Zosia_wop, Tusiaa, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Jacie jakie piękne zdjęcie Jasia :) rodzice tez niczego sobie:) obrabiać nic nie trzeba :)

Ja wrzucam zdjęcia tylko przez telefon Brusia i nie mam konta na tinypic. Pózniej sie pobawię i sprawdzę czy one gdzies zostają i wiszą i ci powiem, ale mam nadzieje ze nie... :(

Jak bede mieć chwilke to wrzucę znowu zdjęcia Miszy dla tych co wieczorami nie wchodzą :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie!

Moze ja tez paszteciki zrobie... ale na pełnoziarniste. Jak chcesz Natali to ci dam linka. One są z makiem oryginalnie, ale pewnie z farszem tez hy wyszły.

natalica06 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja to tez czasem sie dziwę ile ten brzdąc rozumie. Nawet skomplikowanych słów. Typu: oprzyj sie, popraw skarpety, uważaj na paluszki itp...

Wiem, ze myślicie, ze Recaro Zero który wybraliśmy to zbytek kasy itp, wiec juz nawet nie pisze o nim. Ale jakby sie kto zastanawiał jeszcze nad nim to miejsca mniej zajmuje niż Privia z bazą. I choć jeździ tylko tyłem to nie ma placzów z tego powodu. Mi wygodniej kurtkę czy czapkę ściągać bo sobie obroce. Mozna regulować kąt nachylenia. Tylko tyle dodam po tych 3 tyg użytkowania.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi ja tak nie śpię od kilku tygodniu, serio czasem to śpię po 30 min i usypiam 5 razy na nowo.. albo spi tylko na rękach, a inaczej placz i tak czasem pół nocy tak sobie chodzimy po pokoju.. no ale 3 zeby już prawie na wierzchu.

Z tego wszystkiego nie napisałam Wam, ze w poniedziałek zrobiłem swoje pierwsze kroczki siamo siamo! Mama nie chciała dupy podnieść i pochodzić to puścił moją rękę i całe 3 kroczki zrobil, poryczalam się oczywiście. No i teraz codziennie te kroczki powtarza, a jaka radość przy tym, taki dumny jest ze hej.

Teraz tak sobie pomyślałam, ze moze przez ta nauke chodzenia tez mamy te noce takie bezsenne? Znaczy tak się wybudza z płaczem.

tysiaa93, Zosia_wop, Tusiaa, vayn, Lexi150, d84, natalica06, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia nie interesuje bo wydaje mi się ze te cyrki sa wlasnie spowodowane jazda tyłem,maz to samo mowi ze mała moze zle sie czuje jeżdżąc tyłem.Jazda tylem bedzie widzieć więcej i moze bedzie inaczej.Foteliki przodem tez maja atesty i sa dobre.

D84 kochani jestescie :* dziekujemy bardzo :* Sofija goraczki nie ma,ale jest taka marudna ze ja pitole,to nie moje dziecko :(

Baga ja tam najchętniej to bym kupiła taki fotelik jak Ty masz :) on jest kozak :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tez nie zdążyłam na fotki :(

Gratulujemy pierwszych kroczków Tymonkowi!

Moja tez cos kuma czasem, najśmieszniejsze jest jak chce cycka i wypluje smoka z takim impetem, albo wyjmie rączką i wyrzuci z taka siła ze spada daleko haha no i ulubiona zabawa to w chowanego-ganianego jak kogos polubi to zaczepia i ucieka sie chować :)

No i cos miałam napisać ale standardowo...zaraz sie trzeba zbierać na spacer jak mi Dzieć wstanie z drzemki

Mila920 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko to co dzis wyjazd w takim razie? :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie, pamiętacie z ali te komplety z minnie za niecałe 8 zł? Wysłał je Wam?

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mi sie przypomniało o nowej umiejętności która maz nauczy czyli dawanie buziaków w policzek tylko jeszxze nie kmini, ze to trzeba zamykać buzie i daje z otwarta ;)

vayn, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka, dużo zdrowka bo się przyda. Ja jakas przytumaniona dzisiaj chodze, muszę na noc cos wziąć :P

Vayn wczoraj mi niby wysłali. Ciekawe czy dojdzie pusta koperta ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 2349 2350 2351 2352 2353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ