Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusiu sezonowo do mody podchodzę,ale pod względem ciuchow bynajmniej tak mi sie wydaje
a taka torebka to chyba bedzie zawsze WOW
na takie torebki to chyba jest dożywotnia moda
wiem ze maz mi ja kupi,bo zagaduje.Raczej to bedzie na urodziny jak na swieta.Siostra mi powiedziała ze upadłam na głowę ze chce wydać tyle na torebkę,ale ze jak cos to tez moge jej kupic haha
bronię sie jeszcze przed zakupem i czasami mysle ze moze kupic o polowe tańsza MK.No ale ta mi skradła serce jak żadna inna
-
Dokładnie
ale bede to jeszcze milion razy przemyślac.
Dziewczyny a Wasze dzieci boja sie niektórych bajek ?bo maja tak i płacze na nich.Na poczatku był jakis rolnik wysoki chudy z dużym kapeluszem i wąsem to bała sie,a tera jakis miśków włochatych sie boi-normalnie szok ogłada ogłada i zaczyna płakać ale to taki inny płacz od tego codziennego. -
Mojego jeszcze bajki nie interesują, moze dlatego ze nie potrafi usiedzieć pięciu sekund na dupie. A muszę go dzisiaj pochwalić, on juz pełza od 3miesiecy a dzisiaj udało mu sie raczkować, moze muszę z nim cześciej jeździć do o miesiąc młodszego kuzyna ktory wlasńie raczkuje.
Biedronka ja tak zachorowałam na zegarek, co dostawałam jakaś kase na urodziny czy imieńińy to odkładałam i w końcu niedawno uzbierałam 1300pln i kupiłam. Aaaa Biedronka dopóki pamietam, Ty masz siostrę bliźniaczkę prawda? Namow ja i zróbcie sobie zdjęcie i wrzuć tu nam:) zobaczymy czy podobne jesteście.Tusiaa, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Księciunio też nie ogląda tv. Mąż dopiero włącza jak wraca z pracy. Ale reaguje na te przerywniki na tvn. Normalnie jak tylko słyszy te dźwięki to wszystko rzuca i gapi się w tv
Ja teraz zbieram $ bo za 2 lata będziemy mieli 10 (!) rocznicę ślubu (omg) i zapowiedziałam Księciuniowi, że przeprowadza się do babci bo rodzice jadą w tropiki, SAMIno i (wstępnie) ja kupię wycieczkę na prezent
-
Ale dżagi
suuuper zdjęcia, ale nie jesteście identyczne, aczkolwiek oczy i usta macie podobne
zajebiste takie same ciuchy!
no i kolejne pytanie... walę wprost jakkolwiek to zabrzmi
tyłki macie wrodzone czy wyćwiczone?
bo przecież wiesz, że macie suuuuper
-
Biedroneczko wow ostatnie zdjęcie ho ho
a te z włosami super pomysł! Jak dla mnie jestescie podobne bardzo!
No i temat torebki....znam to jak cos sie w głowie urodzi to nie ma zmiłuj sie tak sie dorobiłam tej torebki z lamillou i bransoletki z tousa o której zapominam zeby nosićNooo ale cenowo to całkiem inny kaliber
Mamusiu cennik orientacyjny z medfemina z jakiejś reklamy jak sie otwierali, bo cennika na stronie nie znalazłam
Moja lubi reklamy i ostatnio czesto zasypia mi leżąc na mnie i patrząc sie w telewizor...moze nie byt dydaktyczna metoda usypiania, ale działa i tak patrzy sobie, patrzy i odlatuje
-
Kurczaki ziemniaki...ze tez mi sie taka figura nie trafiła ehhh to niesprawiedliwe
A jesCze mi sie przypomniało nt torebki ... U mnie by nie przeszła torebka na pare sezonów, mi sie szybko nudzą, zaraz zakocham sie e innej i stara idzie w zapomnieniepoza tym trendy sie zmieniają no i znow sie chce cos nowego
-
Zosiu nam sie wydje,ze jestesmy clakiem inne
inni twierdza ze podobne
Co do torebki to znudzic sie moze,chociaz nie wiem czy ta by mi sie znudzila haha
Mamusia synusia zdradz tajemnice gdzie bedziecie leciec na 10 roczniceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:45
-
A ja uważam że też nie jesteście jakoś mega podobne. Może dlatego że inny kolor włosów
ale figury ekstra
Też bym chciała mieć taki tyleczek a ćwiczyć mi się nie chce
Jak ja bym chciała mieć taką prostą nogę . Moja niestety jak wyprostuhe lydka idzie mi do tyłui do tego odstajace, wystające kosciste kolana mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:54
Kubuś
-
Biedronko kierunek jeszcze nie jest obrany ale są jak zwykle podstawowe wymagania wakacyjne:
1. Palmy
2. Upał
3. Nowe wymaganie (jak na tropiki przystało) - biały piasekno i takie cieniutkie palmy na plaży
(ja mówię na nie oryginalne, bo te co są w Hiszpanii, Grecji czy jakimś Egipcie są takie grube jak sadzonki)
Czyli trzeba lecieć już gdzieś dalej, typu Kenia, Meksyk, Bali itp.
Chyba, że Małżon mnie wkurzy, to kupię mu wycieczkę do Ciechocinka a sobie 3 te Twoje torebkihahahahaha
Edit. No i lecę spać bo niebawem Księciunio przebudzi się pogadaćdobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:05