Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poród wsponinam całkiem ok, może dlatego ze przyjechałam do szpitala z 6cm rozwarciem i poszło w miarę szybko. Szycie nie bolalo albo juz ten bol wyparlam z głowy haha, ten zastrzyk znieczuleniowy był bolesny. Najgorzej było wyprzeć Gabryske, w pewnym momencie blagalam o cesarke
I jak już serio nie miałam siły to wypychali mi ją naciskając mój brzuch. Podobno sue tego nie powinno robić ale najważniejsze, ze urodziła sie zdrowa
Napisalam do admina i mnie przyjęto spowrotem, kuzwa porządnego obywatela się chcieli pozbyć
Ten mój mały Zgredek nauczył się wchodzić na schody. Miałam zawał jak to zobaczylam. Trzeba będzie jeszcze zrobić barierkę na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 22:30
-
Lexi podobno jest tak, że jak pierwszy poród cc to drugi już też możesz chcieć. Nawet bez wskazań. Tylko wiesz... nie wiadomo czy nasza władza i tego się nie czepnie
Dana też niestety o tym słyszałam tylko nie wiem kiedy wchodzich..jki jedne!
Ja cieszę się, że mąż mi kupił cc, bo sn to do tej pory bym nie urodziła -
Mamusiu jak to Ci kupił? W prywatnym szpitalu rodziłas? Czy łapówa ?
O tym bólu to wlasnie tak jest, ze sie zapomina, bo był wart bardzo duzo
Dana to prawda, przegłosowali sobie i maja w du...chyba kiedys pisałam, ze w szpitalu u teściowej bardzo sie skarżą, ze tyle cc musza robic, bo nie potrafią urodzić i ciagle trzeba tam łazić na tą sale operacyjna i że sie wkurzają, ze tyle roboty. Mysle, ze beda w koncu chcieli to ukrócić, bo chyba u nas cc robi sie bardzo duzo ws inne kraje -
vayn my zostajemy praktycznie do konca lutego,maz w styczniu przyjedzie na 2 tyg do it bo musi sprawy pozalatwiac.
zosiu pierogi mniammmm,tutaj nie ma ale my sobie robimytutaj w sumie nie ma nic z moich polskich przysmakow
ja porod wspominam bardzo milo i prosze Boga o kolejny taki sam
zrozbilam zakup na Alli dla siebie kamizelke futrzakaczailam sie w pl ale jakos bylo mi szkoda 329zl i zaszalalam na Alli
Zosiu na Alli mam zapisana karte i jak moge te dane usunac?? -
Brusia zdjęcia wyjdą super.
Mi też się marzył prywatny szpital ale to za duże koszta.
Nasz dalej z katarem w jednej dziurce. A na takie mega gluty ze co chwilę trzeba odciągac a przy każdym takimi zabiegu jest ryk. Do tego zaczął kaszlec więc nie wiem czy jutro na dyżur nie podjedziemy. -
Mamusiu no to pewnie bardzo sobie chwalisz? Mi sie wyświetlała czesto przed porodem reklama szpitala prywatnego i patrząc ba zdjęcia to cud miód orzeszki
nawet nie wiem czy ktos ogłada pierwsza miłość?
To teraz kręcili chyba w nim jak Jowita urodziła, bo poznaje te kwiaty na ścianach, nie do porównania z tym na NFZ niby nawet po remoncie, a dalej nie za przyjemnie.
Biedroneczko spróbuj wejść tu https://intl.alipay.com/user/i.htm i tam mozesz zarządzać swoimi kartami, wiec w ustawieniach musi byc opcja usuń. Kiedys tez usuwalam, ale juz nie pamietam jak.
Brusia to trzymamy kciuki! Dobry fotograf to zawsze jakies zdjęcie fajne zrobi nawet przy ciężkiej współpracyale Jas bedzie grzecznie pozował
Lexi y nas tez pokasłuje pare razy dziennie i nie wiem czy to kaszel czy krztusi sie śliną bo leci na potegę, teściowa kazała kupic lipomal tylko ona go wypluwa ehhh -
https://pl.aliexpress.com/item/Essential-6-egg-set-Learning-Education-toys-Mixed-Shape-Wise-Pretend-Puzzle-Smart-Baby-Kid-Learning/32515164572.html?spm=2114.13010608.0.0.mD2pcB&detailNewVersion=&categoryId=2629
mi to przyszło i jest całkiem fajne
też chce karte z ali usunąć ale coś mi się ten link nie otwiera, ale ja ostatnio mam problem z logowaniem do ali w ogóle
wychodzi mi tekst Please slide to verify cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:55
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
O właśnie! Borysiu dużo radości!
Miałam do zeszłego roku psa o tym imieniu. Czernysza - był piękny i kochany. Taki wieczny szczeniak. Gdyby nie on to mój syn pewnie miałby tak na imię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:19
d84 lubi tę wiadomość
-
My już po sesji. Ale bie było wszystkich zdjęć świątecznych jedno świąteczne jedno z okazji roku osobne że mną z mężem wspólne na golasa w joszku z imieniem i takie tam miszmasz i zamówimy od razu kalendarze po 25 zł że zdjęciami będzie na dzień babci i dziadka.
-
LEXI BAGA DZIĘKI ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ ZE MAMY DZIŚ 10MS, FOTKI PEWNO W PON WRZUCĘ BO MI WCIEŁO KABEL DO TEL.
mojemu dziś ktoś w tyłek wjechał bo ślisko było i mamy rozwalony tył samochodu, mam nadzieję że nam to naprawią do wyjazdu na święta17/2/2016 B
11/3/2018 I