Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAAA i właśnie mąż dzownił. Wczoraj wysłałam kalendarz do pradziadków, odebrali chwilę temu. Dziewczyny podobno tak się mu głos łamał. płakał w słuchawkę no taki wzruszony. Mąż też mówił że mu się oczy zaświeciły, no i postanowione że w lutym zrobimy im niespodziankę i przyjedziemy żeby się poznali w końcu.
A no i pradziadek płakał jak odbierał bo pytał listonosza od kogo to, a ten mu czyta że nadawcą jest Pola
Teraz my czekamy na paczkę od nich, bo też wczoraj mieli wysyłaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 13:23
d84, Mamusia_synusia, tysiaa93, Zosia_wop, Mila920, szara myszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego Kubusiu i Polenko!
Wszystkie dzieciaki do schrupania :*
Ja do lumpa też bym się wybrała. Ale jakoś zawsze czasu brak.
Młody nam dziś znowu ryczał w nocy przez katar. Nie mogliśmy go uspokoić. A rano trochę mleka mu poszło z wymiotamiMam nadzieję że szybko przejdzie.
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Mamooooo dzuen armagedon tak mbie boli głowa że już 5 paracetamol zjadłam i nic. A mały jakby diabeł w niego wdtapil. Dostał ibum, wodę do nosa maści na żeby, sprey na gardło. Spał z oczami otwartymi. Matko jutrosesja jak tak będzie to tragedia. A u lekarza miejsc brak na dziś.
-
dziewczyny przyszła mi ta czapka jest super polecam
https://pl.aliexpress.com/item/Toddlers-Warm-Cap-Hat-Beanie-Cool-Baby-Boy-Girl-Kids-Infant-Winter-Pilot-Aviator-Cap-Free/1684276927.html?spm=2114.13010608.0.0.DTHvWt&detailNewVersion=&categoryId=32701
mam niebieską, zamówiłam 22/1117/2/2016 B
11/3/2018 I -
to jest uniwersalny rozmiar na teraz jest spoko i za rok mysle ze tez bo zapas jest, a jakość ekstra. Już 2 czapka z ali i obie są extra
w opisie jest rozmiar od 6 miesięcy do 4 Lat, ale do 4 lat to nie wiem ale na następny rok na pewno będzie ok też
teraz wygląda tak
xxxxWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 20:23
Bruśka, tysiaa93, Mamusia_synusia, Lexi150, Kri, Zosia_wop, Mila920, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila super fotka! rzeczywiście bardzo młodo wyglądasz
tez chce takie rękawiczki ze Sponge Bobem extra!
D czapka fajna, widzialam je chyba jedne z bardziej popularnychBorysek cudo!
Kri był kupon wklejałem chyba w niedziele , ale juz nie pamieyam do kiedy ważny.
Moje dziecko nic nie chce dalej jeść oprócz chrupek i bananów, zrobiłam budyń z kaszy jaglanej to nawet nie spróbowała, nic, zero jesli ząb nie wyjdzie w koncu to sie wkurzę!
Cos miałam jeszcze napisać, ale standardowo dziuraMila920, d84 lubią tę wiadomość
-
Mamy tą samą czape co D tylko brązowa, super jest, ale dość luźna i jak kręci glowa w wózku to uszy wychodzą na wierzch.. muszę pod spód zakładać jeszcze jedna cienka. Ale wygląda w niej bombowo
A bo ja młoda dupa jestem24lata, a na zdjęciu bez makijażu tak wyglądam, ze o dowód mnie nawet w biedronce pytają
. A teraz jak jestem zgrubniala to te wielkie policzki jeszcze bardziej mnie odmladzaja
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Może za mało się udzielała Tysia? Tak podobno robią na niektórych grupach.
A ten pakiet ubranek super, według mnie opłacało się, chociaż ja to lubię lumpeksy. Teraz ciężko znaleźć czas, ale czasem jadę do mamy, usypiam i zostawiam Niunie, a ja lecę grzebać
A ja bym chciała przeżyć porod jeszcze raz, mam nadzieje ze jest mi dane poznać jak to jest urodzić SN, znaczy chodzi mi o sam finał, bo ból to pamiętam,baa 3h parcia też.. No ale moment gdy wyjmuja bobasa i klada Ci na brzuch musi być piękny