Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do lumpexów to jak byłam w ciąży to dużo ciuszków małemu kupiłam, teraz nie chcę go po nich ciągać bo zawsze ciasno, tłoczno, więc moja mama dostaje zlecenie np 3 bodziaki itp i jak co pare miesiecy do niej jadę to je biorę.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Najlepszego dla Polci :*
Co do używek to też bym poszła do lumpa, ale nie mam z kim Małej zostawić, a zanim zaszłam w ciąże to widziałam tam tyle piękn ych rzeczy za groszez kupnem paczek na wyrost to boje się, że nie trafie z ubraniem w porę roku, bo w zasadzie teraz już dzieci nie rosną tak szybko, córka brata 4lata wysoka i nosi na 104, my jeszcze 74 także nie wiem czy 86 zacznie nosić do lata, całkiem możliwe że pochodzimy do jesieni w 80.
vayn lubi tę wiadomość
-
ja nie mam nic przeciwko kupowaniu w lumpeksach, pomimo, że sama tam nie chodzę. Chodziło mi to, że taka paczka z allegro to dla mnie niespecjalnie wielka okazja, ale to tylko moja subiektywna opinia.
a co do rozmiarów, to Blanka nie waży jeszcze 9 kg a nosi już rozmiar 86, a nie waży jeszcze 9 kg, więc te rozmiary to indywidualna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 11:23
-
Wlasnie dlatego Natalica nie kupuje na wyrost rzeczy na konkretna porę roku np. Kurtkę czy ocieplane spodnie itp , bo widxisz Wy juz 86, a my jeszcze 74 i nie wiadomo jak bedzie sie to dalej rozkładać. Koleżanki corka jesXze mniejsza od mojej na 1,5roku zaczęła chodzić dopiero w 80. Ale jakies spodnie czy bluzy to czemu nie to sie zawsze przyda. Na Ali zaszalalam wzielam spodnie 3t i nie wiem czy za rok je założy haha
-
Oczywiście, że na 100 ciuchów ze 20 mogę wywalić ale nadal 80 mi zostanie
co do rozmiarów to są 12-24 m-ce. Gdybym kupowała osobno + kw to by wyszło duuuużo drożej. Jak chcecie to zerknijcie sobie
http://allegro.pl/1-2l-modna-paka-dla-chlopaka-101szt-i6641064698.htmlMila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję w imieniu Polki. Właśnie wróciłyśmy ze spaceru, mała śpi w wózku przy otwartym oknie to ja mogę ogarnąć forum i ali
Natali daj znać jak urodzi, a jak załatwili sprawę z ciuszkami i innymi? Pokupili sobie czy jednak dałaś część?
Mamusiu paka super, widać że ciuszki zadbane
Powiem Wam bo moja koleżanka po lumpkach śmiga i miała w ręku super bluzeczkę, nie kupiła a później żałowała. Następnego dnia wystawiona ta koszulka na grupie fb:P Ona od tej laski wcześniej już kupowała paki ciuchów bo po taniości sprzedawałą - teraz już chociaż wie dlaczego tak tanioNo ale w opisie oczywiście że po 1 dziecku
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i tak to nasza ostatnia miesięcznica, aż się łezka w oku kręci
Cieszę się, że rośnie i zdobywa codziennie nowe umiejętności.. ale to dla mnie zdecydowanie za szybko
Co do ciuchów, to zależy jaka firma. Bodziaki nosi od 74 z mothercare po 86 z tesco. Aczkolwiek te z mothercare to już takie ostatnie chwile, no ale nie mam innych na króki... Same z długim jej nakupowałam, a ona to jak w lato chciałaby ubierać. Poszłam tutaj do sklepiku kupiłam bodziaki na 80.. no masakra to jest chyba 92/98cm także poczekają. Getry na 56 ;P jako rybaczki są teraz -
Vayn ja widzę dużo podobieństw między naszymi dzieciakami
Mój też jest wielbicielm ciepła. Jakby mógł chodziłby na golasa. W domu w samych bodziakach na krótki rękaw
Strasznie się poci - lekarz twierdzi, że taka jego uroda. Dlatego nie ubieram go za ciepło. W ogóle podobno wg niektórych znajomych za cienko ubieram
-
nick nieaktualny
-
Sto lat Polciu, no no jaka już duża pannica
slicznotka.
Gabrysia to mała lobuziara tak jak mój Tymi, no w końcu jego narzeczona
Zawsze będę miała odwieczny problem jak ubrać malego na spacer..no bo niby on siedzi to mu zimniej niż mi, bo ja popierdzielam. No, ale on ma koc i ta plachte na nóżki, no ale postujcie albo posiedzcie w bezruchu na przystanku to zaraz zimno jak w dupie. Jak wracam do domu to niby zawsze ciepły, ale wszędzie też nie sprawdzę, bo sama ręce mam zimne. My z Niunia spacerujemy tak:Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 20:00
vayn, tysiaa93, d84, Mamusia_synusia, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Vayn ciuchów nie dałam, dam znać jak będzie po wszystkim
my w domu chodzimy "z gołym tyłkiem" a na dwór ubieramy się cieplej niż przeciętnie inni. Póki co chorób brak, chociaż czasem łażę do ogródka i otwieram okno balkonowe i nie zawsze się skumam, że dziecko mam -
nick nieaktualnyJa z ubieraniem nie pomogę bo my się cienko ubieramy. Ja też nadal w krótkim rękawku pod kurtką zimową popinkalam a i tak często takie plamy potu pod pachami że masakra
Z mężem rozmawiałam na temat rzeczy po Poli, i nie będziemy dawać. ALbo sprzedamy żeby część kasy odzyskać, albo będzie dla drugiego jeśli się uda kiedyś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 12:59