WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Kubusia :*

Nie wyświetlają mi sie zdjęcia Kri :( buuu

A ja właśnie kupiłam dla Księciunia paczkę ubrań na allegro :) 101 szt.! A co! hehehe... Będzie miał co orać po domu przez najbliższe pół roku :)
    Zmęczyłam się zakupami, wiec idę spać ;) Dobranoc

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze dla alimaniaczek cebulowych ;) dzisiaj na fb ogłasza sie jakaś panna z grupą zamkniętą alicebul ;) nie wiem czy to prawda, ale moze któraś będzie chciała sprawdzić i dołączyć
    https://www.facebook.com/groups/951262061672102/?hc_location=ufi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dajcie spokój z tą teściową, dzwoniła do mężą z pretensjami że do babci na obiad idziemy w niedziele. Wrzeszczała tak, że ja to w kuchni słyszałam. mamy babci dać odpocząć a nie sie zwalać. Na co mój do niej, że jedziemy się z babcia opłatkiem połamać i dać upominek. To wyobraźcie sobie odpowiedziała "a no, bo ja już zapomniałam że chcecie tam jechać na święta, a i pogoda ma być zła także ona nie pozwala :D"

Najlepsze w tym jest to, że my mamy babci tyłka nie zawracać bo ma odpocząć a babcia jej okna myła jak ta dzwoniła. Także na kogoś widzi, a ona idealna

Super dzieciaczki, sesje genialne. By moja tak na tej dupce usiedzieć chciała :P

U Was już śpią, my zaraz będziemy kąpiel przygotowywać :D

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu synusia Ty to jestes królowa allegrocebul gdzie Ty takie tanie rzeczy znajdujesz

Vayn moze Wam sie na masce położy? Albo pod kołami ;) przebije opony no kto wie jsk ją poniesie ;)
    Dopiero kąpiel? Tak długo to juz bym była zmeczona jakby nie poszła spac, jak Ty dajesz radę bez wolnych wieczorów?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie Vayn :P Ja bym chyba zwariowała. Czuje taka ulge jak młody pojdzie spac a ja moge spokojnie wypic herbate , nie patrzec co on robi i ogólnie cisza, spokój bez jeczenia hehe :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że mi to w ogóle nie przeszkadza? Ładnie się bawi, sama się sobą zajmuje. Kąpiel, trochę się pobawi i idzie spać koło 23. My tak jeszcze siedzimy z godzinę, dwie i wstaję 8/9 razem z nią

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tak jak Polcia, zazwyczaj usypia o 22/23 i spimy do tej 8/9. A wczoraj usunęła przed 24 :o Przynajmniej tylko raz się obudziła, szok :) I nauczyła się wchodzić do szuflady z gaciami i skarpetkami :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś wszystkiego dobrego :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cisza dzisiaj :P

Tadam tadam! Przed Wami moje 11 miesięczne szczęście <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 17:43

Kri, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, natalica06, d84, szara myszka, Mila920, Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Tysia! Jak ona to robi? Szok. Mój tak nie probuje. W ogólejak cos mu sie nie udaje to płacz od razu jest.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga szuflada jest nisko, wejść wejdzie ale nie umie wyjść :)

89691f67ef8bbce0med.jpg

Kri, vayn, Bruśka, Mamusia_synusia, natalica06, d84, szara myszka, Mila920, Zosia_wop, Lexi150, dana222, Tusiaa, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polciu śliczna damo, wszystkiego naj naj :*

vayn lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola <3 wszystkiego dobrego a za miesiąc.... :-)
    Dla Kubusia również!
    Wojtek waży równo dyszke i podnosi się już przy różnych rzeczach, no. Ja w monitor wpatrzona w tu dziecko stoi kolo mnie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:49

vayn, tysiaa93, Bruśka, d84, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri jak zobaczył fotki takich dwóch lasek jak Gabrysia i Polka to aż wstać musiał z wrażenia :P

Mamusia_synusia, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza... chyba mróz wymroził wszystkie i śpią ;)

Zosia z zestawem ciuchów albo udało mi się przypadkiem wygrać tanio aukcję, albo poprostu ustawiam wyświetlanie od najwyższej ceny. Ludzie jak widzą 420 zł to od razu pomijają a to 100 szt.! :) więc 4,20 za ciucha :) i to bez jakiś bodziaków, rajstop, czy majtek. Same spodenki, bluzki na długi rękaw, kilka na krótki, sweterki, 2 zimowe kurtki i spodnie zimowe na szelki :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie śliczne dziewczyny! Pola wszystkiego naj naj! Już roczek tuż tuż.

tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim nasmarowalam to już wstałyście :)

Buziaki dla Księżniczki Polci :*

No i te oczy mojej pomysłowej ulubienicy :*

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia mam nadzieję, że Tobie się to nie przytrafi, ale takie rzeczy sprzedają handlarze na allegro i te ubranka śmierdzą wilgocią/piwnicą, ja raz też tak zamówiłam, wszystko poszło w śmietnik i moje 2 znajome trafiły tak samo, więc nie wiem czy nie lepiej jakbyś sie do jakiegoś lumpa przeszła. Poza tym nie wierzę, że z tych 100 ubranek wszystkie Ci się podobają :) ale takie jest moje zdanie.

201602111680.png

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica ja już kilka paczek takich kupiłam i było ok. Generalnie wiem, że kilka będzie szrotów ale i tak warto. Właśnie z tymi lumpami to trzeba wybrać się, grzebać w tym (fuj) i bić się z babiszonami. Nigdy tam nie byłam :/ może kiedyś jak znajdę bardziej reformowalny to wybiorę się ;)

• d84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat dla solenizantki - jej ostatnia miesięcznica potem tylko latka :D

obie dziewczyny super

mój mnie zaraził i teraz ja mam mega katar heh, mam dziś jakiś depresyjny nastrój bez powodu, ciągle jestem głodna i jak tu się odchudzać ;/

co do ciuszków to ja od szwagierki z uk dostaje całe kartony, ale zawsze duża część tego jest tak tragiczna że pakuję to w worek i wrzucam do tych pojemników karitasu itp. Zostawiam tylko te lepsze.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2330 2331 2332 2333 2334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ