Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla Kubusia :*
Nie wyświetlają mi sie zdjęcia Kribuuu
A ja właśnie kupiłam dla Księciunia paczkę ubrań na allegro101 szt.! A co! hehehe... Będzie miał co orać po domu przez najbliższe pół roku
Zmęczyłam się zakupami, wiec idę spaćDobranoc
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Aaaaa i jeszcze dla alimaniaczek cebulowych
dzisiaj na fb ogłasza sie jakaś panna z grupą zamkniętą alicebul
nie wiem czy to prawda, ale moze któraś będzie chciała sprawdzić i dołączyć
https://www.facebook.com/groups/951262061672102/?hc_location=ufi -
nick nieaktualnyA dajcie spokój z tą teściową, dzwoniła do mężą z pretensjami że do babci na obiad idziemy w niedziele. Wrzeszczała tak, że ja to w kuchni słyszałam. mamy babci dać odpocząć a nie sie zwalać. Na co mój do niej, że jedziemy się z babcia opłatkiem połamać i dać upominek. To wyobraźcie sobie odpowiedziała "a no, bo ja już zapomniałam że chcecie tam jechać na święta, a i pogoda ma być zła także ona nie pozwala
"
Najlepsze w tym jest to, że my mamy babci tyłka nie zawracać bo ma odpocząć a babcia jej okna myła jak ta dzwoniła. Także na kogoś widzi, a ona idealna
Super dzieciaczki, sesje genialne. By moja tak na tej dupce usiedzieć chciała
U Was już śpią, my zaraz będziemy kąpiel przygotowywać -
Mamusiu synusia Ty to jestes królowa allegrocebul gdzie Ty takie tanie rzeczy znajdujesz
Vayn moze Wam sie na masce położy? Albo pod kołamiprzebije opony no kto wie jsk ją poniesie
Dopiero kąpiel? Tak długo to juz bym była zmeczona jakby nie poszła spac, jak Ty dajesz radę bez wolnych wieczorów?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tutaj cisza dzisiaj
Tadam tadam! Przed Wami moje 11 miesięczne szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 17:43
Kri, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, natalica06, d84, szara myszka, Mila920, Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Pola
wszystkiego dobrego a za miesiąc....
Dla Kubusia również!
Wojtek waży równo dyszke i podnosi się już przy różnych rzeczach, no. Ja w monitor wpatrzona w tu dziecko stoi kolo mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:49
vayn, tysiaa93, Bruśka, d84, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale tu cisza... chyba mróz wymroził wszystkie i śpią
Zosia z zestawem ciuchów albo udało mi się przypadkiem wygrać tanio aukcję, albo poprostu ustawiam wyświetlanie od najwyższej ceny. Ludzie jak widzą 420 zł to od razu pomijają a to 100 szt.!więc 4,20 za ciucha
i to bez jakiś bodziaków, rajstop, czy majtek. Same spodenki, bluzki na długi rękaw, kilka na krótki, sweterki, 2 zimowe kurtki i spodnie zimowe na szelki
-
Mamusia mam nadzieję, że Tobie się to nie przytrafi, ale takie rzeczy sprzedają handlarze na allegro i te ubranka śmierdzą wilgocią/piwnicą, ja raz też tak zamówiłam, wszystko poszło w śmietnik i moje 2 znajome trafiły tak samo, więc nie wiem czy nie lepiej jakbyś sie do jakiegoś lumpa przeszła. Poza tym nie wierzę, że z tych 100 ubranek wszystkie Ci się podobają
ale takie jest moje zdanie.
-
Natalica ja już kilka paczek takich kupiłam i było ok. Generalnie wiem, że kilka będzie szrotów ale i tak warto. Właśnie z tymi lumpami to trzeba wybrać się, grzebać w tym (fuj) i bić się z babiszonami. Nigdy tam nie byłam
może kiedyś jak znajdę bardziej reformowalny to wybiorę się
-
sto lat dla solenizantki - jej ostatnia miesięcznica potem tylko latka
obie dziewczyny super
mój mnie zaraził i teraz ja mam mega katar heh, mam dziś jakiś depresyjny nastrój bez powodu, ciągle jestem głodna i jak tu się odchudzać ;/
co do ciuszków to ja od szwagierki z uk dostaje całe kartony, ale zawsze duża część tego jest tak tragiczna że pakuję to w worek i wrzucam do tych pojemników karitasu itp. Zostawiam tylko te lepsze.tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I