Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Kubusia :*

Nie wyświetlają mi sie zdjęcia Kri :( buuu

A ja właśnie kupiłam dla Księciunia paczkę ubrań na allegro :) 101 szt.! A co! hehehe... Będzie miał co orać po domu przez najbliższe pół roku :)
    Zmęczyłam się zakupami, wiec idę spać ;) Dobranoc

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze dla alimaniaczek cebulowych ;) dzisiaj na fb ogłasza sie jakaś panna z grupą zamkniętą alicebul ;) nie wiem czy to prawda, ale moze któraś będzie chciała sprawdzić i dołączyć
    https://www.facebook.com/groups/951262061672102/?hc_location=ufi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dajcie spokój z tą teściową, dzwoniła do mężą z pretensjami że do babci na obiad idziemy w niedziele. Wrzeszczała tak, że ja to w kuchni słyszałam. mamy babci dać odpocząć a nie sie zwalać. Na co mój do niej, że jedziemy się z babcia opłatkiem połamać i dać upominek. To wyobraźcie sobie odpowiedziała "a no, bo ja już zapomniałam że chcecie tam jechać na święta, a i pogoda ma być zła także ona nie pozwala :D"

Najlepsze w tym jest to, że my mamy babci tyłka nie zawracać bo ma odpocząć a babcia jej okna myła jak ta dzwoniła. Także na kogoś widzi, a ona idealna

Super dzieciaczki, sesje genialne. By moja tak na tej dupce usiedzieć chciała :P

U Was już śpią, my zaraz będziemy kąpiel przygotowywać :D

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu synusia Ty to jestes królowa allegrocebul gdzie Ty takie tanie rzeczy znajdujesz

Vayn moze Wam sie na masce położy? Albo pod kołami ;) przebije opony no kto wie jsk ją poniesie ;)
    Dopiero kąpiel? Tak długo to juz bym była zmeczona jakby nie poszła spac, jak Ty dajesz radę bez wolnych wieczorów?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie Vayn :P Ja bym chyba zwariowała. Czuje taka ulge jak młody pojdzie spac a ja moge spokojnie wypic herbate , nie patrzec co on robi i ogólnie cisza, spokój bez jeczenia hehe :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że mi to w ogóle nie przeszkadza? Ładnie się bawi, sama się sobą zajmuje. Kąpiel, trochę się pobawi i idzie spać koło 23. My tak jeszcze siedzimy z godzinę, dwie i wstaję 8/9 razem z nią

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tak jak Polcia, zazwyczaj usypia o 22/23 i spimy do tej 8/9. A wczoraj usunęła przed 24 :o Przynajmniej tylko raz się obudziła, szok :) I nauczyła się wchodzić do szuflady z gaciami i skarpetkami :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś wszystkiego dobrego :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cisza dzisiaj :P

Tadam tadam! Przed Wami moje 11 miesięczne szczęście <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 17:43

Kri, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, natalica06, d84, szara myszka, Mila920, Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Tysia! Jak ona to robi? Szok. Mój tak nie probuje. W ogólejak cos mu sie nie udaje to płacz od razu jest.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga szuflada jest nisko, wejść wejdzie ale nie umie wyjść :)

89691f67ef8bbce0med.jpg

Kri, nick nieaktualny, Bruśka, Mamusia_synusia, natalica06, d84, szara myszka, Mila920, Zosia_wop, Lexi150, dana222, Tusiaa, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polciu śliczna damo, wszystkiego naj naj :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola <3 wszystkiego dobrego a za miesiąc.... :-)
    Dla Kubusia również!
    Wojtek waży równo dyszke i podnosi się już przy różnych rzeczach, no. Ja w monitor wpatrzona w tu dziecko stoi kolo mnie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:49

nick nieaktualny, tysiaa93, Bruśka, d84, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri jak zobaczył fotki takich dwóch lasek jak Gabrysia i Polka to aż wstać musiał z wrażenia :P

Mamusia_synusia, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza... chyba mróz wymroził wszystkie i śpią ;)

Zosia z zestawem ciuchów albo udało mi się przypadkiem wygrać tanio aukcję, albo poprostu ustawiam wyświetlanie od najwyższej ceny. Ludzie jak widzą 420 zł to od razu pomijają a to 100 szt.! :) więc 4,20 za ciucha :) i to bez jakiś bodziaków, rajstop, czy majtek. Same spodenki, bluzki na długi rękaw, kilka na krótki, sweterki, 2 zimowe kurtki i spodnie zimowe na szelki :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie śliczne dziewczyny! Pola wszystkiego naj naj! Już roczek tuż tuż.

tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim nasmarowalam to już wstałyście :)

Buziaki dla Księżniczki Polci :*

No i te oczy mojej pomysłowej ulubienicy :*

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia mam nadzieję, że Tobie się to nie przytrafi, ale takie rzeczy sprzedają handlarze na allegro i te ubranka śmierdzą wilgocią/piwnicą, ja raz też tak zamówiłam, wszystko poszło w śmietnik i moje 2 znajome trafiły tak samo, więc nie wiem czy nie lepiej jakbyś sie do jakiegoś lumpa przeszła. Poza tym nie wierzę, że z tych 100 ubranek wszystkie Ci się podobają :) ale takie jest moje zdanie.

201602111680.png

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica ja już kilka paczek takich kupiłam i było ok. Generalnie wiem, że kilka będzie szrotów ale i tak warto. Właśnie z tymi lumpami to trzeba wybrać się, grzebać w tym (fuj) i bić się z babiszonami. Nigdy tam nie byłam :/ może kiedyś jak znajdę bardziej reformowalny to wybiorę się ;)

• d84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat dla solenizantki - jej ostatnia miesięcznica potem tylko latka :D

obie dziewczyny super

mój mnie zaraził i teraz ja mam mega katar heh, mam dziś jakiś depresyjny nastrój bez powodu, ciągle jestem głodna i jak tu się odchudzać ;/

co do ciuszków to ja od szwagierki z uk dostaje całe kartony, ale zawsze duża część tego jest tak tragiczna że pakuję to w worek i wrzucam do tych pojemników karitasu itp. Zostawiam tylko te lepsze.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2330 2331 2332 2333 2334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ