Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zabierzcie mnie z tego pociągu!!!
Jedzie stado bab takich XXXXXL chyba na obóz odchudzający i cały czas coś jedzą! No ale głupio podejść i im zabrać
Aaaaa, jedna ma ciastka czekoladowe a druga chipsy
chceeeee
Doti87, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
Domiii, wyślę Ci zaproszenie do przyjaciółek i procedura taka jak u pozostałych dziewczyn!

Co do mojej gry na pianinie to zawstydzacie mnie!
Fakt, mam dobre ucho ale uczyłam się wszystkiego sama, bez nut ze sluchu, trochę też komponuję
Ja po prostu żyję muzyką 
Z resztą tak jak mój mąż który świetnie śpiewa choć się nie przyznaje
Może nasze dziecko odziedziczy to po nas 
A tak o mężu... xD hahaha, dziewczyny, ile mnie nie ma w domu? Dwie godziny? Zrobiłam gnojowi obiad, usmażyłam schabowe, obrałam ziemniaczki, postawilam już w osolonej wodzie na kuchence i miał tylko ziemniaki ugotować... i co? dostaję smsa "przypaliłem kartofle
"
strach wyjeżdżać ^^
Ostatnio jak wyjechalam to 3 dni pił wodę w jednej szklance żeby nie musiał zmywać
Skierka, Mila920, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Normalnie śpię na stojąco, dziec coś do mnie mówi a ja się zastanawiam w jakim języku on do mnie szczebiocze, masakra jakąś

Mój mąż w środę wylatuje na 3 dni a ja juz rozpaczą, na miesiąc bym nie puściła, nie ma mowy;-)
Gratulacje super wizyt wCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
No właśnie, co to za tabelka? Też poproszę

Witam wszystkie nowe dziewczyny
i gratuluje wszystkim, które mialy dziś wizyty
Też troszkę zazdroszczę, tak pozytywnie tym które już widziały/slyszały serduszko.
A.W. ja też mam wizytę dopiero 3 lipca i wierzę, że wtedy serducho będzie biło na całego
I może któraś z Was mi pomoże, bo próbowałam wstawić kilka razy suwaczek z różnych stron i nigdy się nie pojawia tylko jest ten link w postaci tekstowej. -
Cynamonowa wrote:No właśnie, co to za tabelka? Też poproszę

Witam wszystkie nowe dziewczyny
i gratuluje wszystkim, które mialy dziś wizyty
Też troszkę zazdroszczę, tak pozytywnie tym które już widziały/slyszały serduszko.
A.W. ja też mam wizytę dopiero 3 lipca i wierzę, że wtedy serducho będzie biło na całego
I może któraś z Was mi pomoże, bo próbowałam wstawić kilka razy suwaczek z różnych stron i nigdy się nie pojawia tylko jest ten link w postaci tekstowej.
Jeżeli próbujesz zrobić suwaczek na stronie suwaczki.com to po wygenerowaniu kodów skopiuj pierwszy na samej górze i będzie widać