Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Delilah modelka

A Ty Zosia mówiłaś że ja jestem niebrzydka... pffff... Ta to ma buzię jak z żurnala
Jak Ty znalazłaś Deliliah???
Deliliah gratki udanej wizyty
Pianistka Twój mąż wymiata
Dziecko moje ogląda Bolka i Lolka, a ja znów myślę, co by tu zjeść
i mdli mnie...
-
W końcu dom! Po pracy byłam na występie tanecznym córki mojej przyjaciółki. Po drodze był Lidl, a że przyuważyłam w internecie wcześniej, że jest tydzień amerykański to zajrzałam. Kupilam 4 słoiki masła orzechowego, jakiś fajny makaron i parę innych rzeczy. Torba ważyła pewnie ze 4 kg i tak poszłam z nią na ten występ potem spowrotem do autobusu i do domu. Kurcze już w drodze na występ jakoś mocniej brzuch zaczął mnie boleć, a w drodze do domu jeszcze gorzej
Chyba muszę bardziej uważać...
Teraz leże i odpoczywam, a mój kochany robi nam obiadokolację.
Z suwaczkiem powalczę jak usiadę do komputera, bo z komórki to nierówna walka jest
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi.
-
Sama mnie odnalazłazosiaaa wrote:Jak Ty znalazłaś Deliliah???

Deliliah gratki udanej wizyty
Pianistka Twój mąż wymiata
Dziecko moje ogląda Bolka i Lolka, a ja znów myślę, co by tu zjeść
i mdli mnie...
Domiii, zaproszenie wysyłałam, przynajmniej tak mi się wydawało... ale net w pociągu jest troche niestabilny ze względu na góry i tunele w górach więc znika czasem...
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
Ja i mój groszek przeżyliśmy dzisiaj pierwszą wspólną podróż samolotem. Maleństwo zdaje się wystraszyło się trochę długich turbulencji co odbiło się na mdłościach mamy i chwilowym 'osłabnięciu', ale już oboje mamy się dobrze
Mam ogromną nadzieję, że maleństwo szybko przyzwyczai się latać, bo mama lata całkiem sporo, więc byłoby całkiem dobrze gdyby maleństwu duch podróżniczy wszedł w krew od samego początku
-
E tam, taki zwykły człowiek ze mnie

Zosiaaa, zaprosiła mnie do znajomych po czym szybko usunęła zaproszenie ale ja ją przejrzałam i zaprosiłam
Co do tego filmiku to tak na szybkości było
Jak wrócę to nagram coś specjalnego
Skierka lubi tę wiadomość