Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonowa, już wysłałam Ci link. masz w wiadomości

Zosiaaa ja mam pół kilo czereśni w pociągu
Tylko muszę ogarnąć coś na pestki i już się na nie rzucam... głupio troche tak żreć w pociągu ale co, w ciąży jestem, i głodna na dodatek! wolno mi!
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
Muzyka filmowa głównie, ulubiona wytwórnia: two steps from hell, ulubiony utwór "blackheart" i warto posłuchac do końca nawet jeśli ktos nie przepada za taką muzyką, ale innej muzyki też słucham, ogólnie wszystkiego po trochu
-
A.W. wrote:Dziewczyny gratuluje dzisiejszych wizyt - i troszeczke zazdroszcze bo moja dopiero 3 lipca ...
I jak na złość staram się o tym nie myśleć a u mnie w pracy 3 klientki w ciąży dzisiaj przyszły.
postanowiła jutro bete zrobić - może troszeczkę się uspokoję 
Ja dzień przed Tobą mam wizytę... Chociaż jedną nieplanowaną już miałam, ale był pęcherzyk tylko...
I też akurat na weselu, na którym byłam były chyba z 3 ciężarne - pomyślałam sobie wtedy, że chciałabym już mieć brzuszek widoczny - tzn ciążowy, bo zwykły już mam
EDIT: Dziewczyny, o jakiej tabelce pisałyście, gdzie bawicie się w detektywów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:53
-
Lubięabovo94 wrote:Muzyka filmowa głównie, ulubiona wytwórnia: two steps from hell, ulubiony utwór "blackheart" i warto posłuchac do końca nawet jeśli ktos nie przepada za taką muzyką, ale innej muzyki też słucham, ogólnie wszystkiego po trochu

heart of courage sama przerabiałam na wersję piano
Lubię muzykę filmową bardzo
-
Max, wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek, po jego przyjęciu wyślę Ci link do tabelkiMax wrote:Ja dzień przed Tobą mam wizytę... Chociaż jedną nieplanowaną już miałam, ale był pęcherzyk tylko...
I też akurat na weselu, na którym byłam były chyba z 3 ciężarne - pomyślałam sobie wtedy, że chciałabym już mieć brzuszek widoczny - tzn ciążowy, bo zwykły już mam
EDIT: Dziewczyny, o jakiej tabelce pisałyście, gdzie bawicie się w detektywów?
\
A z detektywami to była na temat znajdywania mnie na fb
-
Monkey wrote:Zosiaa a ja myślałam, że nazwisko było bardzo nieczytelne

Fajnie Was widzieć, od razu lepiej się rozmawia
Pianistko ja słucham każdej poza klasyczną
Ja też nieznoszę klasycznej... Jedynie sonatę księżycową beethovena zdzierżę...
Monkey lubi tę wiadomość
-
Goo goo dolls?Iriss wrote:Ja nie mam określonej grupy, zależy od nastroju
np dziś podczas kąpieli leciało sobie RMF Classic
i całą pracę magisterską napisałam słuchając tego radia
. Lubię bardzo rock, zarówno zagraniczny jak i polski, a najbardziej lubię muzę z lat '80 i '90, teraz to wszystko jakieś takie ... i to wcale nie starość
.
Jednak uwielbiam samą muzykę i to, jak mi się kojarzy z poszczególnymi etapami i zdarzeniami z życia
... a mój nick to też związany z pewną sentymentalna piosenką, konkurs, kto pierwszy się domyśli;P
Ja słucham w sumie tylko rocka i metalu... zależy od nastroju.. czasem slipknot itp a czasem placebo czy pearl jam
Ale lubię też bardzo U2, właśnie słucham "Cedarwood Road"... polecam, tekst jest piekny jak i sama muzyka 
Ale lubię tez starego dobrego hard rocka, The Who, Guns N roses, Led Zeppelin itd
-
mój mąż też gra na gitarzeIriss wrote:Si si Pianistka

Guns N Roses super, tak jak Areosmith i Scorpions
, ja się w porządnej muzyce rozsmakowałam jak poznałam mojego męża, bo to też talent muzyczny
, my mamy w domu gitarowo ;P
Scorpions akurat nie lubię ale Aerosmith bardzo 
Lubię też Metallicę, Soundgarden
Posłuchaj sobie Kaizers Orchestra - Kontroll på kontinentet
norweski rock
Podobno dla kogoś kto nie zna języka brzmi przekomicznie xD co prawda stary kawałek ale lubię ich

no ale pewnie macie racje... mąż też chce żebym zapuszczała... chyba muszę się pomęczyć