Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jusiakpp wrote:A czym się zajmujesz ?
pracuje w POKu InPost przyjmuję przesyłki, wydaje awiza takie tam pierdelamencje... Rzecz w tym, że ludziom się nie chce przesyłek odbierać
-
HALO halo melduje sie
z mojej analizy wyniki mam dobre
musze isc do rodzinnego jutro zeby zerknal swoimi oczętami 
a moja dzisiejsza beta wynos: 2750,00 mU/ml wczesniejsza ze srody wynosila :385,60Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:55
abovo94, Viki26, ilka85, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Ja też już po! Ciąża wg usg. 6t5d, więc o tydzień starsza niż wg. naszego kalkulatorka! Maleństwo ma prawie 1 cm i bije mu serduszko!!!! Jest radość
miszkaaa, abovo94, tysiaa93, MiSia :), Mila920, Pianistka, Biedroneczka29, Viki26, Sylka, ilka85, Magda lena, zosiaaa, Agnesia, Max lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam, ale domi nie martw sie przyjdzie i na nas czas. Jedyne co to jeść mi sie nie chce. Mnie dzisiaj tak brzuch boli ze masakra. Wreszcie leze pod kocykiem o czym cały dzień marzyłamdomiii wrote:czy jest tu ktoś kto nie ma nudności?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:19
-
Deliliah wrote:Ja też już po! Ciąża wg usg. 6t5d, więc o tydzień starsza niż wg. naszego kalkulatorka! Maleństwo ma prawie 1 cm i bije mu serduszko!!!! Jest radość

Kolejne wspaniałe wieści!
Deliliah lubi tę wiadomość
-
Ja!domiii wrote:czy jest tu ktoś kto nie ma nudności?

Jestem bezobjawowa... prawie
Mam tylko potworne wzdęcia, które rozsadzają mi jelita przez co mój obwód wzrósł o 8 cm!!!! Mierzyłam rano!
A się śmiałyście że jeansów nie mogę dopiąć xD
Ale ogólnie to spokojnie u mnie z objawami...
Tysia, akurat na zdjęciu niewiele widać
nie wiem czy to kwestia tego że mam usg robione przez brzuch, ale ja tam nic nie widzę na zdjęciu, takie jakby rozmazane... ale na obrazie na żywo widziałam wszystko dokładnie

Mdłości jako takich nie mam ale z apetytem czasem u mnie średnio