Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
domiii wrote:ja mam jutro pierwszą wizytę, więc już się nie mogę doczekać!
i czekam na kolejne wyniki bety dzisiaj, bo byłam rano... mam nadzieję, że będzie ok, bo się stresuję, że za duży przyrost i jakieś bliźniaki..
14 dpo - beta 99,9
16 dpo - beta 284,6
20 dpo - ...
Ja miałam większy przyrost, bo jednego dnia 128 a dwa dni później 370 i mam jeden pęcherzyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie wiecie jak bardzo się nudzę w pracy i jak bardzo poszłabym spać

Ja na początku też myślałam, że mam jakiś mega duży przyrost HCG między jedną a drugą betą (między pierwszym, a drugim badaniem minęło 96 godzin), ale na pierwszym USG było widać tylko jednego bąbelka
jeszcze pytanie co się w tym bąbelku kryje... hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:18
-
nick nieaktualnyabovo94 wrote:Nawet nie wiecie jak bardzo się nudzę w pracy i jak bardzo poszłabym spać

Ja na początku też myślałam, że mam jakiś mega duży przyrost HCG między jedną a drugą betą (między pierwszym, a drugim badaniem minęło 96 godzin), ale na pierwszym USG było widać tylko jednego bąbelka
jeszcze pytanie co się w tym bąbelku kryje... hihihi 
Witaj w klubie nudzących się
masakra ja tu zaraz zasne, najchętniej bym wypila druga kawe, ale to juz chyba nie wskazane, chyba ze mam zwidy na tym teście heh
abovo94, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusiakpp wrote:
Hehe to obie byśmy musiały mieć zwidy
ja się nie umiem obyć bez coli. Wiem, że nie powinnam, ale bez jednej puszki łapię się na tym, że przysypiam albo klienci mnie budzą wchodząc