Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia i co wtedy sie robi bo ja je też zamówiłam? spór i zwrot kasiory?
Uwaga przedłużyli mi umowęna rok, po kurde 3 latach roboty znowu mi dali na rok. Przedłużyli mi ją tylko dla tego że napisałam jakieś tam pismo z rzadko używanym przepisem w słuzbie cywilnej - pracuje w budżetówce. Zrobili przy tym 2 błędy ale im nie mówiłam, będę się wykłócać za rok o ile zajdzie potrzeba. Złożyłam woski o urlop okolicznościowy 2 dni,2 dni opiekę nad dzieckiem i zaległe z 2015 i 2016 i razem wyszło 43dni, więc od 18 kwietnia ide na wychowawczy do września.
Starania o rodzeństwo rozpoczynamy albo w styczniu - tak chce mąż, albo w lutym tak chce ja. Okres normalny w końcu dostałam w świętaa to teraz sprawdze testami czy ovu wróciła.
A mały pochłonął na obiad 1,5 słoiczka tego dużego bardzo mu pasuje gerber seria vegeMamusia_synusia, dana222, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D to gratulacje! Oby szybko pojawiły sie 2kreseczki
Zakładasz spor i zaznaczasz Że nie ten adres i sprzedawca najczesciej akceptuje i jest zwrot. Ja daje 1 gwiazdkę i wystawiam przy okazji negatyw.d84 lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Tuli wzywam Cię! Czy dobrze pamiętam ze Jagoda kp przez jakiś czas tylko w nocy aż ja całkiem odstawiłas? Czy dalej karmisz?
Mogłabyś opisać jak ta droga pokolei wyglądała? -
Pytania:
1.czy Wasze dzieciaki mm jedza w nocy?
2. Czy jeszcze ulewaja?
3. Czy ile kaszy na noc wypijaja?
4. Czy Wasze dzieci tez tak do konca wszatko pija? Jagoda dopoki sie nie skonczy sko/mleko/kasza to doi ile by nie bylo :-p
Ps. Mila? Czy dajesz cos p/bolowego??? Smarujesz dziaselka,masujesz? U nas tez gorzej z jedzeniem a i placz w nocy jest:/ a zasypianie??? Masakra!!! 40 min zasypia
Ps2! Jagoda przeszla dzis chwiejnym krokiem przez pol pokoju! A jak sie ucieszyla! No ale 11 miesiecy skonczone!Duza panna!
Mamusia_synusia, Tusiaa, dana222, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Pytania:
1.czy Wasze dzieciaki mm jedza w nocy?
2. Czy jeszcze ulewaja?
3. Czy ile kaszy na noc wypijaja?
4. Czy Wasze dzieci tez tak do konca wszatko pija? Jagoda dopoki sie nie skonczy sko/mleko/kasza to doi ile by nie bylo :-p
Ps. Mila? Czy dajesz cos p/bolowego??? Smarujesz dziaselka,masujesz? U nas tez gorzej z jedzeniem a i placz w nocy jest:/ a zasypianie??? Masakra!!! 40 min zasypia
Ps2! Jagoda przeszla dzis chwiejnym krokiem przez pol pokoju! A jak sie ucieszyla! No ale 11 miesiecy skonczone!Duza panna!
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Roberta urlop okolicznościowy z reguły powinno się wykorzystać blisko wydarzenia, ale jest parę wyroków sądu że okolicznościowy dotyczący urodzenia dziecka kobieta może wykorzystać dopiero po macierzyńskim/rodzcielskim bo nie ma kiedy wcześniej. U mnie w pracy kiedyś był problem z tym przeanalizowano to i teraz tak dają.
Od razu wzięłam też papiery do złożenia o wczasy pod grusza dla mnie i dziecka17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli w nocy nie jemy od 4 miesiecy. Zdarza się ulac Młodemu ale znikome ilości i zazwyczaj długo po jedzeniu jak za dużo slacze
Na noc zajada 240 mm z 3 miarkami kleiku ryżowego. Zazwyczaj zjada co do kropelki ale zdarzają się też dni kiedy zostawia nawet 90ml.
Dalej u nas 3 razy mleko na dobę. Tyle że Igor kaszek w ogole nie toleruje.
Biedroneczko nasivin na noc i aromactiv. A w dzien inhalacje albo psikalam wodą i odciagalam. Do tego wit c i probiotyk.tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie nadrobię, właśnie wróciliśmy. W sumie szybko bo 430 km mężowi zajęło 4h z przerwą na mm także ten no... teściowa zaraz ma przyjść tak się biedna za małą steskniła. Nie pomyśli że może zmęczeni jesteśmy i chcielibyśmy odpocząć.
Aaa i zajrzałam do skrzynki, jest moje 1 chińskie avizo ;p
Tuli nie pije w nocy, nie ulewa, do spania 210mm, też nie puści dopóki nie wykończy.tulipanna lubi tę wiadomość
-
Witam się po świętach
Księciunio był boski
w wigilię siedział i obserwował, więc rodzice spokojnie obżerali się
w święta jeździliśmy w odwiedziny i też był super
Tuli my od tygodnia bez jedzenia w nocy, nie ulewa, 210 mm i 6 miarek kleiku + 1-2 kaszki (na sztywno) i dopiero przestał podjadać (w sumie w nocy zeszłam już do 1 miarki mm, więc to była słodka woda), zjada jak chce, czasami zostawia
Brawo Jagódka
D o gruszę za który rok będziesz składać? Podoba mi się Twoja walka o swojeBrawo Ty!!!
Biedronko katar inhaluj, psikaj wodą m. i odciągaj, nasivin fajnie wysusza, maść majerankowa i aromactiv
Aaaa.... ja Ci zrobiłam prezent... nie nadrobiłaś naszych wpisów z 23 grudnia przed południemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 16:50
-
Kuba czasem je a czasem nie. Na noc dostaje 210ml mm +6 miarek kaszki lub olejku. Z reguły wszystko wypija. Wody jakoś specjalnie nie chce . Nauczyłam go ze do spania daje niekapek i sok rozvienczony i często wypija do dna a czasem parę łuków i śpi. Jak się budzi to do dna wypija.
u nas zależy od dnia . Raz je mm 3 razy a czasem 2 a czasem cały dzień jadę na mm co 4 godz 210ml
A i jak za dużo wypije zje to chodzi i ulewa co trochę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:10
Kubuś