Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiu coś takiego wydaje mi się że ta firma może być w textil markecie bo coś mi się kojarzy byłam tam raz ale mogą być ja kupiłam w pasmanterii. A skarpetki polecam firmy moraj polska firma ale są trwałe zawsze je w pasmanterii kupuje jedna para ok 4,70 ale warto bo są niezniszczalne dobrze amortyzuja te inne się rozlaza lub ten poślizg jest do bani.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Nie widziałam takich u nas w textilu. Moze z drugim by były bo u nas sa 2 takie sklepy
a to w zwykłej pasmanteri kupiłas? pierwsze słysze żeby takie buciki bylywydaja sie fajne
Brusia nic sie nie dziejeKazdy wie o co chodzi
Tysia i Tusia to bardzo podobne słowa
hehe
Oooo a my dzisiaj mamy 11 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:06
tysiaa93, Lexi150, Zosia_wop, Mamusia_synusia, Kri, Mila920, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
No pewnie Zosiu. Pewnie gdybysmy mieli stabilną sytuację finansową to bym się nawet nie zastanawiala nad kosztami ale teraz kiedy nie wiem co będzie za miesiąc to szkoda mi każdej złotówki. Tym bardziej ze teraz full wydatków.
Kubusiu wszystkiego słodkiego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:20
-
Kubusiu najlepszego!!!
My dzisiaj na spacerze szukaliśmy kogoś z puszka z WOŚP, ale na wsi cieżko, nawet pod kościołem nikogo nie było. Trzeba bedzie zrobic przelew.
Moi rodzice byli wczoraj na zabawie karnawałowej na której była loteria fantowa, wygrali bon do cukierni w wys 30pln, wiec juz wiem gdzie zamówię tort
-
Pewnie, że z tymi butami tak jest. A do tego dzieci tak szybko wyrastają. Ja mam stabilną sytuację finansową, ale będę na pewno szukać czegoś tańszego. Choć szczerze powiem, że nie wiem ile kosztują buty takie "profesjonalne". Gdybym kupiła takie drogie to jedna parę. A jak będą inne potrzebne do innej stylówki?
Zosiu a używane ktoś w ogóle kupuje? Przecież to już chyba najgorsze wyjście. kupić po innym dziecku, któremu już te buty się ułożyły do stopy. -
Mi się wydaje, że lepsze tańsze niż używane. Gabrysia dostała trochę chodzących bucików, podziękowałam ale zakładać ich raczej nie będę. Chodzących tzn używanych. Nie są to co prawda te "pierwsze" buciki ale zobaczę jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:43
Tusiaa, natalica06, vayn lubią tę wiadomość
-
Tymoniasty wow ale zasuwa brawo
Moje dziecię spi dwie godziny a ja czekam az wstanie bo chcemy iść ulepić bałwana.Taki mamy plan
Polunia Sto lat :*
A ja w koncu musze usiąść i ogarnąć temat roczku bo do dzis nic nie wiem co chce jak to zrobic itp jestem w ciemnej dupie !Mila920, vayn lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam konkretnego planu na roczek. Bedzie tak zwyczajnie. Oczywiscie pare balonów bedzie. chyba gdzies zakupie pare balonów z 1 czy słowem roczek czy jakos tak. Napis moze i zrobie tylko dokładnie nie wiem gdzie go przywoesz : wszystkiego najlepszego albo sto lat . chciałabym pare takich serpentyn czy cos w tym stylu zeby było tak bardziej uroczyscie
hheheh
Ja duuużo dostałam butów uzywanych ale tez ich raczje nie załoze. Tym bardziej że koleżanka tez kupuje buty w lupmie czego ja bym nie zrobiła. Ciuszki tak ale nie buty. Te pierwsze buty gdzie dziecko samo zaczyna chodzic wydaje mi sie ze jednak powinny byc nowe bo sie stopa kształtujea poźniej wiadomo, że mozna [postarac sie kupic tansze ale nowe
Wydaje mi sie , że jednak sa osoby które kupuja uzywane butki . No ale czy ja wiem cy ktos by kupił buty uzywane za poweidzmy 100zł gdzie nowe kosztowały 200zl. Moze i ktos by sie znalazłKupiła bym uzywane tanie jakby mnie nie było stac na buty dla dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:51
Kubuś
-
Wszystkiego naj dla Kubusia :*
Tusia nie moge otworzyć tego linka
Zamierzam kupic jedna pare takich butków, pozniej adidaski dodatkowo i zobacze czy jest jakas różnica w chodzeniu. Akurat jak byliśmy w sklepie to dwie panie brały zimówki dla takich 3-4 latków, akurat nie było żadnego malucha zeby podpatrzyć. A co do sprzedaży butów to kolezanka kupuje tylko te firmowe i tylko używane wszystkoe w zasadzie sa w bardzo dobrym stanie bo szybko nóżka wyrasta. Zawsze mowi ze trzeba sie spieszyć, bo szybko idą jak są niezniszczone. No zobaczymy, mi tez było szkoda na początku kaski i poszliśmy najpierw do adidasa, ale tam nie potrafiliśmy nic dopasować i poszliśmy do tej bosej stopki i taka decyzje podjęliśmy ze tam kupimy . -
Zamówiłam małej plecaczek na roczek hand made, bedzie miała ma swoje szpargały jak bedzie gdzieś wybywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:01
Mamusia_synusia, Lexi150, Mila920, tysiaa93, vayn, Moniaa, Bruśka, natalica06, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość