WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kri Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALE super te dzieciaki wszystkie razem i każdy osobno ! Ja chce zobaczyć fotkę odpicowanej babci Z Polcią!

A sorterjak najbardziej godny zainwestowania, W w kształt koła wkłada kulkę piłeczkę i nią kręci także zaczyna czaic kształty

tulipanna, Bagabaga, vayn lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja az się boję tego chodzenia. Bo buciki bedziemy musieli kupowac w bartkach albo coś w tym stylu i 200-300 zl pójdzie na raz. Przez to jego wysokie podbicie zbankrutujemy :(

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila! No pieknie Tymus biega! A Pola Krolowa! Wspaniale wygladala!
    Moja jak wstanie przy czyms i sie pusci to stoi, ale zeby tak wstala sama na srodku pokoju to jeszcze. Mysle ze do takiego chodzenia jak Tymoniasty to jeszcze zejdzie. Za jedna raczke troche pochodzi chwile, woli za dwie ale ze to niefajne dla ustawienia miednicy to nie chodzimy tak z nia. Kiedys zacznie :-p
    Myszko,ja zamowilam na ali balony 24.12 i jakos mysle ze nie dojda... Chyba beda na drugie urodziny :) na szczescie mam u siebie taki sklep z gadzetami imprezowymi wiec w ostatniej chwili moge kupic i czekac czy dojda te z ali.

Mila920, vayn lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi, ja mysle ze podbicie wyrobi sie jak dzieciaki zaczna dobrze stac i chodzic. Jagoda ma to samo,zadnych wcisnac nie moge. Albo sobie zdejmuje.
    Noc fatalna-od 2:00-4:00 nie spalam bbo Jagoda sie kotlowala po mnie. Wzial ja Luby to byl ryk... Zrobilam mleko,wydoila i ryyk bo sie skonczylo... No i w koncu padla... Ja wygladam jak potwor tak mi oczy spuchly :-p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ładowarki to przysmak już 3 nie działają.
    Jasko wstanie i stoi wczoraj przy rozbieraniu choinki wstał bez niczego i stał z pół minuty przy pchaczu biega. A za rączki chodzi z tym że nie trzymam rączek w górze tylko próbuje tak naturalnie go w dół opuszczać i trzyma mnie za dwa palce i chodzimy.
    Ja na razie w buty nie inwestuje skarpety pislizgowe i do przodu. Zresztą już teraz widzę że będzie miał bardzo potliwa stopę po mamie i tylko skórzane buciki. A te attipaski pseudo wzięłam ale na razie poczekaja.

Teraz wypiore w ręku te koszule na roczek i biorę się za obiad pitem idziemy na ojriestre i pojedziemy do cerrfura po pampki i podovno można piłeczki tam na kg kupić to bym kupiła z reklamowke.

Tusiaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myszko pisałam wczoraj ale postu nie dodało że zamawialam balony 11.11 i w ubiegłą środę dotarły ostatnie na dekory do babeczek nie liczę zalizylam spir a szkoda. Kupiłam wczoraj zaproszenia jakoś tak wyboru nie było a 4 szt na allegro nie sprzedają personalizowanych. Ale fajny wierszyk zapraszam na słodki podwieczorek miły wieczorek

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zajebiaszcze te buty! Aaaaaa! Muszę je mieć dla mojego Chrupcia! Z kotem! Love <3

Super Tymon biega, ale to już mówiłam :)

Mila920 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ta nasza Pola pięknaaaaa :)Jaka korona cudowna. Jaka suknia :)

A gdzie babcia? Teściowa i jej fryzura rulez :)

vayn lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana ja chce poczekać do wiosny o ile bedzie sie dało, no i chce kupic "profesjonalne" buty do chodzenia z pomocą pani która potrafi dobrać rozmiar i sprawdzić to podbicie itd no i one maja tą miekka podeszwę zgibajaca sie w dobrym miejscu...przynierzalismy małe adidasy i jakos nie potrafiliśmy dobrać rozmiaru i wtedy padła decyzja ze jednak trzeba pójść tam gdzie sie na tym znają. Ta pani nam tak doradziła, zeby dla zdrowia stópki czekać jak najdłużej z kupnem butów, a najlepiej do wiosny, bo te zimowe nigdy nie beda tak dobre jak te wiosenne.

Chyba cos Małą bierze, cos pokasłuje i ma chyba katar ehhh oby sie nie rozkręciło

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się szuka takiej Pani co się zna na butach?

atdc6iyei0o27of5.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu, ale mała ilość odciagnietego pokarmu nie jest żadnym wyznacznikiem siadajacej laktacji ;)

Zosia_wop, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja też na owijki czekam z 11.11 i nic. Czyżby ten sam dostawca? Ale balony nie wszystkie mi przyszły :(

A teraz z ciekawości weszłam w zamówienia i nagle to zamówienie mam skasowane :( Czyli nie mam na co czekać. Muszę tylko przypilnować czy mi kasę zwrócą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 10:46

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga u nas jest sklep Zdrowa Stopka w outlecie Factory, są pewbie inne tez nie szukałam, musisz zobaczyć czy masz taki u siebie z butami dla dzieci. Opis wklejam, moze marki butów cos Ci powiedza. Promigi widziałam tez w tK maxie ale tam nie ma tych pan co sie znają. Kolejne chyba kupie od mrugały

W sklepie "Zdrowa Stópka" fizjoterapeuci pomagają dobrać odpowiednie obuwie do stopy. Zwrócą uwagę na jej tęgość, długość i rodzaj chodu w nowym obuwiu. Tutaj kupicie Państwo buty i kapcie dla swoich pociech. Przygotowaliśmy szeroką ofertę od pierwszych butów - roczków do 40 rozmiaru. Proponujemy buty marek: Geox, Ecco, Naturino, Superfit, Primigi, Garvalin i Agatha Ruiz de la Prada. Zapraszamy!

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja tez ściągnęłam ostatnio 60ml z dwoch piersi, tak jak gorgeous napisała to nie wyznacznik laktacji

gorgeous, tysiaa93 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też chcemy kupić takie te buty typowo roczki, póki co kupiłam na urodziny niechodki, chociaż Blanka sama jeszcze nie stoi ale za ręce jak się ją trzyma z przodu to doczłapie się do maminej szyi :) Vayn mamy identyczną opaskę koronę na urodziny :D

201602111680.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez jeszcze ozdoby z listopada nie doszły, tylko dwa balony z 1 ale ozdoby na tort, balony zwykle, te flagi jak to sie nazywało zapomniałam to jeszcze nie :/

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łeeee to u nas pewnie takiej pani nie ma w okolicy. Za mała miejscowość. Chyba będę sama musiała jakoś dobrać te buty. Może krzywdy mu nie zrobię :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polusia przecudowna! :*

Baga ja szczerze to bym nie inwestowala w takie butki bo uważam że trochę za dużo pieniędzy. Samemu też można dobrać tylko trzeba trochę poczytać co i jak. No ale jak nie będzie wyjścia to trudno.

vayn lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoo ale Polcia słodka królewna :) Kurcze i roczek za Wami :) teraz czekac na drugi :)

O jaa ale ekstra Tymonek biega . Zasuwa superancko :)

hmm.. co do podbicia to może byc tak , że zostanie wysokie. Mojej kolezanki córa ma podbicie wysokie a ma juz 4 lata i nie unormowało sie. Tez ciezko czasem kupic odpowiedni buty a zwłaszcza bez przymiarki na slepo.

Brusia pokaz jak wyglądaja te attipasy czy jakos tak to sie pisze :P one sie nie slizgaja? bo moze Kubie bym takie kupiła bo w tych skarpetach to tez srednio a nie kazde maja antyposlizgi :/

Mila920, vayn lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazdy robi jak uważa, wg swojego budżetu i możliwości. Buty w tym sklepie to wydatek ok 200zl, potem zamierzam je odsprzedać

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
‹‹ 2419 2420 2421 2422 2423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ