Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ALE super te dzieciaki wszystkie razem i każdy osobno ! Ja chce zobaczyć fotkę odpicowanej babci Z Polcią!
A sorterjak najbardziej godny zainwestowania, W w kształt koła wkłada kulkę piłeczkę i nią kręci także zaczyna czaic kształtytulipanna, Bagabaga, vayn lubią tę wiadomość
-
Mila! No pieknie Tymus biega! A Pola Krolowa! Wspaniale wygladala!
Moja jak wstanie przy czyms i sie pusci to stoi, ale zeby tak wstala sama na srodku pokoju to jeszcze. Mysle ze do takiego chodzenia jak Tymoniasty to jeszcze zejdzie. Za jedna raczke troche pochodzi chwile, woli za dwie ale ze to niefajne dla ustawienia miednicy to nie chodzimy tak z nia. Kiedys zacznie :-p
Myszko,ja zamowilam na ali balony 24.12 i jakos mysle ze nie dojda... Chyba beda na drugie urodzinyna szczescie mam u siebie taki sklep z gadzetami imprezowymi wiec w ostatniej chwili moge kupic i czekac czy dojda te z ali.
Mila920, vayn lubią tę wiadomość
-
Lexi, ja mysle ze podbicie wyrobi sie jak dzieciaki zaczna dobrze stac i chodzic. Jagoda ma to samo,zadnych wcisnac nie moge. Albo sobie zdejmuje.
Noc fatalna-od 2:00-4:00 nie spalam bbo Jagoda sie kotlowala po mnie. Wzial ja Luby to byl ryk... Zrobilam mleko,wydoila i ryyk bo sie skonczylo... No i w koncu padla... Ja wygladam jak potwor tak mi oczy spuchly :-p -
Tak ładowarki to przysmak już 3 nie działają.
Jasko wstanie i stoi wczoraj przy rozbieraniu choinki wstał bez niczego i stał z pół minuty przy pchaczu biega. A za rączki chodzi z tym że nie trzymam rączek w górze tylko próbuje tak naturalnie go w dół opuszczać i trzyma mnie za dwa palce i chodzimy.
Ja na razie w buty nie inwestuje skarpety pislizgowe i do przodu. Zresztą już teraz widzę że będzie miał bardzo potliwa stopę po mamie i tylko skórzane buciki. A te attipaski pseudo wzięłam ale na razie poczekaja.
Teraz wypiore w ręku te koszule na roczek i biorę się za obiad pitem idziemy na ojriestre i pojedziemy do cerrfura po pampki i podovno można piłeczki tam na kg kupić to bym kupiła z reklamowke.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
No myszko pisałam wczoraj ale postu nie dodało że zamawialam balony 11.11 i w ubiegłą środę dotarły ostatnie na dekory do babeczek nie liczę zalizylam spir a szkoda. Kupiłam wczoraj zaproszenia jakoś tak wyboru nie było a 4 szt na allegro nie sprzedają personalizowanych. Ale fajny wierszyk zapraszam na słodki podwieczorek miły wieczorek
-
Dana ja chce poczekać do wiosny o ile bedzie sie dało, no i chce kupic "profesjonalne" buty do chodzenia z pomocą pani która potrafi dobrać rozmiar i sprawdzić to podbicie itd no i one maja tą miekka podeszwę zgibajaca sie w dobrym miejscu...przynierzalismy małe adidasy i jakos nie potrafiliśmy dobrać rozmiaru i wtedy padła decyzja ze jednak trzeba pójść tam gdzie sie na tym znają. Ta pani nam tak doradziła, zeby dla zdrowia stópki czekać jak najdłużej z kupnem butów, a najlepiej do wiosny, bo te zimowe nigdy nie beda tak dobre jak te wiosenne.
Chyba cos Małą bierze, cos pokasłuje i ma chyba katar ehhh oby sie nie rozkręciło -
Brusia ja też na owijki czekam z 11.11 i nic. Czyżby ten sam dostawca? Ale balony nie wszystkie mi przyszły
A teraz z ciekawości weszłam w zamówienia i nagle to zamówienie mam skasowaneCzyli nie mam na co czekać. Muszę tylko przypilnować czy mi kasę zwrócą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 10:46
-
Baga u nas jest sklep Zdrowa Stopka w outlecie Factory, są pewbie inne tez nie szukałam, musisz zobaczyć czy masz taki u siebie z butami dla dzieci. Opis wklejam, moze marki butów cos Ci powiedza. Promigi widziałam tez w tK maxie ale tam nie ma tych pan co sie znają. Kolejne chyba kupie od mrugały
W sklepie "Zdrowa Stópka" fizjoterapeuci pomagają dobrać odpowiednie obuwie do stopy. Zwrócą uwagę na jej tęgość, długość i rodzaj chodu w nowym obuwiu. Tutaj kupicie Państwo buty i kapcie dla swoich pociech. Przygotowaliśmy szeroką ofertę od pierwszych butów - roczków do 40 rozmiaru. Proponujemy buty marek: Geox, Ecco, Naturino, Superfit, Primigi, Garvalin i Agatha Ruiz de la Prada. Zapraszamy! -
Polusia przecudowna! :*
Baga ja szczerze to bym nie inwestowala w takie butki bo uważam że trochę za dużo pieniędzy. Samemu też można dobrać tylko trzeba trochę poczytać co i jak. No ale jak nie będzie wyjścia to trudno.vayn lubi tę wiadomość
-
łoo ale Polcia słodka królewna
Kurcze i roczek za Wami
teraz czekac na drugi
O jaa ale ekstra Tymonek biega . Zasuwa superancko
hmm.. co do podbicia to może byc tak , że zostanie wysokie. Mojej kolezanki córa ma podbicie wysokie a ma juz 4 lata i nie unormowało sie. Tez ciezko czasem kupic odpowiedni buty a zwłaszcza bez przymiarki na slepo.
Brusia pokaz jak wyglądaja te attipasy czy jakos tak to sie piszeone sie nie slizgaja? bo moze Kubie bym takie kupiła bo w tych skarpetach to tez srednio a nie kazde maja antyposlizgi
Mila920, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś