Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj Kuba spał do 7:20 chyba. NIe dosc ze sie obudził ok 2 dałam wode , wypił wszystko co chwile siadał na łózeczku . GFadał sobie mama, tata i cos tam jeszcze. w koncu zasnał obudził sie z mega płaczem. Woda be, soczek tez, rzucał sie po łózeczku. Zrobiłam mleko jak je zobaczył to mało nie połknął całej butli na raz
no i zasnał.
Właśnie Vayn czekamy na fotorelacje i nie tylko z roczkuUdanej imprezy
vayn lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Bruśka wrote:Evans super. Fotki śliczne. A myślę że Maks tylko skorzysta na dziennej opiece to nie to co z jedną osobą. Jeśli masz fb możesz nas pododawac jeśli tylko chcesz.
Tak ja mam konto na fb , ale mnie udzielam sie tam za czesto ,zawsze czasu brakuje ....
mam pytanie , czy jest u nas chodzace dziecko ???
I Dziekuje Dziewczyny za mile komentarze dla Maximilianka . -
Evans Maximilianek cudowny! Sama słodycz
Lexi poprawka moja Niunia od wczoraj chodzi po całym mieszkaniu siamo siamo!♡♡♡ później wrzucę filmik bo nie mogę się nadziwićtaki Mały srajtek i tak lata super to wygląda, non stop się wzruszam
Niedługo przychodzą znajomi z miesięcznym czy 1,5 miesięcznym bobasem, ciekawe czy Tymoniasty pozwoli mi wziąść na rece czy będzie zazdrośćtysiaa93, Lexi150, Mamusia_synusia, Evans, Tusiaa, natalica06, Zosia_wop, vayn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a bawią się Wasze dzieci już sorterami klocków? Garnuszkami klocuszkami itp?
I wiem że któraś kupowała tą giga ciężarówkę wader bo na fotce była - i jak się sprawdza?
Też czekam na fotki z sesji oraz z urodzinek (może fotka odpicowanej teściowej hhe)Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Moja ma garnuszek na klocuszek, wrzuca klocki do srodka i atakuje pokrywkę
No i buja się w rytm muzyki. Ale jakiegoś szału na ta zabawkę nie ma. Może jak podrosnie to będzie się bardziej interesować
Oo właśnie, fotka teściowej obowiązkowo musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:41
vayn lubi tę wiadomość
-
Jeloł. Wpadłam z 18tki uśpić pana Chrupka i tak se weszłam zobaczyć co tu słychać.
Lexi super, że się sesja udała. Nie mogę się doczekać efektów. To roczkowa?
Tak samo nie mogę się doczekać zdjęcia teściowej po kosmetyczce i fryzjerze
Brawo Tymuś. Nie dziwię się Mila, że się wzruszasz. Ja na samą myśl się wzruszam
D mój się bawi garnuszkiem, ale dopiero co nauczył się wrzucać klocki przez tą dużą dziurę. Nie ma szans, że dopasuje kształt. Ale ja mu dopasowuję, układam, a on wpycha i też ma z tego frajdę.
Senior chyba śpi. To zbieram się do powrotu na imprezkę.Mila920 lubi tę wiadomość
-
Blanka zaczęła wrzucać zamiast wyrzucać, ale typowo dopasowanie kształtów to jeszcze nie jej level, nie macie pojęcia, jakie można po całym dniu znaleźć ciekawe rzeczy w torebce
3 pary skarpet, których szukałam cały dzień, smoczek, jakieś zabawki, rozmemłane ciastko, narożnik od paneli i wiele wiele innych
Mamusia_synusia, Tusiaa, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
He he kiedyś się śmiałam z tych kobit co przy okazji szukania czegoś wyciągały właśnie skarpety dziecka z torebki. Zastanawiałam się, że wszystko rozumiem, ale dlaczego akurat skarpetki. Jak? Po co? No mi się to jeszcze nie zdarzyło, ale teraz dopuszczam taką możliwość...
-
Mila ale zdolniacha z Tymiego! Brawo! Pierwszy forumowy "chodziak"
Baga to nie roczkowa. Zawsze się zbieraliśmy i jakoś nie wychodzilo także to taka o bez okazji. Ale tylki 5 zdjęć. Zgapilismy sie trochę bo mogliśmy wziąć 10 ale mądry polak po szkodzie
Sortery jeszcze nie sa w kręgu zainteresowań. Chyba jeszcze za wcześnie.Mila920 lubi tę wiadomość
-
jak Blanka miała kilka miesięcy i chodziłam z nią na spacery to zawsze miałam dodatkowy smoczek w torebce i kiedyś z mężem i znajomymi poszliśmy na imprezę i ja chciałam zapłacić za drinki a tam 4 smoczki i 2 pary skarpetek
ale wtedy sama je tam wkładałam, bo ona gubiła smoczki i skarpetki :)a już nie wspomnę ile razy nosiłam narzędzia mojego chłopa w torebce, bo jemu było wygodnie mi wrzucić, jak mu się coś przypomniało, że ma zabrać z/do samochodu, a ja mam zawsze wielkie torebki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:16
-
Pierwsze saneczkowanie w tym roku
Uwaga 37 letnie
jeszcze po moich siostrach. Oj czego te sanki nie przerzyły
3 pokolenia juz będą
Dziadek dzisiaj dorabiał oparcie bo samego Kuby nie mam jak ciagnac i ciagnęłam z babcia
babcia niecałe 50 kg wiec nie było ciezko hehe
....
U mnie Kuba ma taki samolot gdzie wrzuca kuleczki i one spadaja do srodka a on je wyjmuje. Ogólnie sortera z kształtami nie mamy. Ale mysle , że jeszcze by nie dopasował kształtu. Mamy tez krązki co sie nakłada na "bolec" i jednego nakłada i sciaga
Brawa dla Tymoniastego !Super. Nie moge sie doczekac pierwszego chodzenia. Wydaje mi sie tez ze mu niewygodnie i niestablinie w rajstopach io grubych skarpetach
u mnie niestety na płytkach jest zimno a Kube non stop ciagnie do kuchni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:19
natalica06, Mamusia_synusia, Lexi150, tysiaa93, d84, Bruśka, Moniaa, Mila920, Zosia_wop, vayn, dana222, Kri lubią tę wiadomość
Kubuś