Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś mieliśmy nockę dramat i dzień zakupowy. Zamówiliśmy tort. Kupiłam zaproszenia. Myślałam że strój już mamy ale kupiłam boska czerwona koszule.
A ile kosztują te attipasy bo ja dziś kupiłam za 18 zł to dużo?
My mamy tą mega wywrotke mały sam na nią wlazi każe się wozić jak muszę coś w kochni zrobić to go w niej zabieram. Testowana wytrzymuje ok 80 kg więcej nie miałam jak przetestować. Myślę że w lato nad wodę będzie supwr zabawa z nią.
Mamy sorter ciuchcie z wadera i na razie umiemy dwa kształty wrzucić.
-
A ja się trochę pożalę
Dzisiaj Gabrysia jechała do babci no i chciałam jej odciągnąć trochę mleka, siedziałam z tym zasranym laktatorem ze 30 min i odciągnęlam może z 30ml, chyba mi już laktacja siada skoro ledwo co mogę uciągnąć. Kupiłam dzisiaj na takie wyjazdowe okazje trzy saszetki mm. Ale dała radę u babci na piątusiu, słoiczku i herbatce
Nawet jak przyjechałam to nie domagała się cyca. No ciekawe jak to dalej będzie z kp
-
hej laski! podczytuje was z doskoku ale czytam, choc ciezko mi byc na biezaco, maz mial wolne i wtedy zawsze mam zaleglosci na necie o ironio
U nas tak jak Wam pisalam zmniejszamy kp powoli, w dzien juz nie karmie, karmie na dobranoc i w nocy jak sie budzi, a raczej sie budzi, obecnie 2 razy wiec na dobe wychodza 3-4 karmienia. Ostatnio w dzien byl bunt i nie chcial nic jesc. Naprawde nic oO jednego dnia przez caly dzien zjadl tylko jablko. Mial tez lekka goraczke i chyba bol zebow ale po dwoch dniach przeszlo i ma juz troszke lepszy apetyt. MM nie chce, dzis ze szklanki troche wypil bo to atrakcja dla niego, o butelce nie ma mowy. Kaszki zalezy jaki ma humor. Uwielbia za to chleb i ziemniaki, zeby mu zupe wcisnac to trzeba mu dawac niby chleb i wciskac lyzke, choc juz wie ze sie go tak oszukuje i potrafi szybko chapsnac chleb hahaha
nie moge sie doczekac zdj z roczkow:D:D:D:D:D
Do naszego jeszcze ponad miesiac ale tez nie moge sie doczekac.
Aha! I Michalek dzis zaczal chodzic sam. Ode mnie do meza przez kawalek pokoju sam przechodzitysiaa93, vayn, Tusiaa, dana222, Lexi150, Kri, natalica06, Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość
-
A tort upieke sama;) Planuje takiego misia upiec z glowa i uszami, kiedys cos takiego widzialam, moze mi sie uda
o takiego: http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/ciasta/456-tort-misWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 22:02
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję za pamięć, imprezka nam się super udała:)
Mam tylko kilka zdjęć w tel także wrzucam jedno, resztę pokażę jak zrzucimy z aparatu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 17:49
Zosia_wop, szara myszka, tysiaa93, Bruśka, Tusiaa, Mila920, Moniaa, dana222, Lexi150, Kri, natalica06, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość
-
No piekna Polcia! Czekany na relacje z imprezki
Miła gratulacje dla Tymonka :*
D moja tez nie dopasuje kształtów, wrzuca przez główna dziurę, tzn teraz jest schowany od 2-3tyg, bo die znudził i znow musze wyciągnąć za jakis czas
Czekamy na fotki Igusiowe
My dzis hardcorowy dzien nie dość ze w nocy obudziła sie milion razy miedzy 24:30 a 4 było 6 razy, pozniej straciłam rachubę. Pozs tym dzis mieliśmy spotkanie z pracy spóźniona wigilie/obiad i jeszcze wczesniej zaplanowaliśmy pojechać na galerie bo nam sie roleta zepsuła i wszystjo na szybko. Wróciliśmy po 18 i cały dzien przeleciał.
A moje dziecko to dusza towarzystwa, zaczepiała w restauracji wszystkich pokolei nie tylko znajomych, ale panie i panów przy innych stolikach, tam gdzie były dzieci to tam musiała isc, albo krzyczała z jakimś bobasem kto głośniej... No i szczególnie lubi tych lubi co maja telefony i dadza pooglądać filmiki (niestety mąż ją tego nauczył, jemu sie nie chciało zabawiać inaczej tylko dawał oglądać głupoty i teraz pokazuje palcem na telefon i koniec puszczaj bo ryk). No i F. juz chodziła po całym lokalu na swoich nóżkach (i wlasnie tu był problem ze nie mamy butów i co zrobic przeciez noe bedzie w skarpetach chodzić, ale przypomniałam sobie o tych a'la attipasach z textil marketu i w nich śmigała - wczesniej pare msc temu noga jej w tym uciekała, a teraz super) czasem tylko sie przewróciła i chciała raczkować to trzeba było ją zbierać. A tak to śmiga bez problemu, ale z butami czekam jeszcze bo po dworze jej puszczać nie bede, bo za brudno i za mokro, a jeszcze nie ma tego zmysłu że po chodniku sie nie chodzi na czworaka.Mila920, tysiaa93, Tusiaa, dana222, Lexi150, natalica06, Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość
-
Księżna Polencja, slicznotka!
sto lat!
Tutaj filmik z pierwszej ucieczki z pokoju Tymoniastego, stary lezal na kanapie i mu dziecko uciekło hehe. Potem było tylko lepiej,jak znajomi przyjechali to się popisywal i cały czas sam chodził na nozkach, dumna ja ♡
Oczywiście poproszę o ominięcie syfu w tleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:28
tysiaa93, Moniaa, Lexi150, Zosia_wop, natalica06, Tusiaa, Mamusia_synusia, d84, vayn lubią tę wiadomość
-
Polu ślicznie wyglądałaś na swojej imprezie
Tymon świetnie Ci idzie nauka chodzenia, Florcia do Ciebie dołączyła. Kiedyś czekałyśmy na zeby, komu pierwszemu wyjdą teraz cieszymy sie na kroczki. U nas czekamy jeszcze zeby sam stał, nawet jak trzymamy pod pachami to nie rozumie ze trzeba dac raz jedna raz druga nogę, góra by chodziła ale nóżki stoją w miejscu
Ładowarki, kable oj taaakk, u nas ostatnio hitem jest słuchawka z prysznica, jak go wyciągam z wanienki to jest ryk bo mama zabrała słuchawkę
A No właśnie Zosiu, będziesz kupowała zimowe buty jeszcze czy przeczekała do wiosny jak bedzie pewńiej chodzić. Bo sie tak zastanawiałam co by było jakby nagle Michas śmignąlMila920, vayn lubią tę wiadomość
-
Moja ładowarka od slinienia Gabrysi prawie padła
Dana Gabryska przechodzi coraz dłuższe dystanse ale do wiosny na pewno nie kupię jej profesjonalnych butów. Raczej nie nauczy się do wiosny smigac bez upadku. A nawet jeśli, to jakoś zimę przetrzymamy -
No ja tez myślę ze na takie chodzenie po podwórku to jeszcze za wcześnie, chociaż moja mama mówiła że uczyła nas chodzić na śniegu, bo jak sie przewracalismy to chociaż miękko, gorzej jak psia kupa pod śniegiem
. No chyba ze za rączkę to śmiało by można było już wyjść z nim tak, on uwielbia chodzic z tatusiem za jedna ręka, słodko to wygląda
. Jak zaczął smigac to nie mogłam się powstrzymać i pojechaliśmy kupic buciki, są rozmiar za duże wiec akurat jak zacznie stabilniej chodzic, a stopę to na prawdę ma dużą, 21 byłyby na teraz a my kupiliśmy 22. A jego kolega pol roku starszy ma taką stopę i wcale nie jest małym dzieckiem. To takie ocieplane adidaski:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 09:14
Kri, tysiaa93, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, d84, vayn lubią tę wiadomość