Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gorgeous spor mozna założyć jeszcze do paru dni po zakończeniu czasu , zobacz czy jeszcze mozesz? Ja tez ostatnio zapomniałam o jednej rzeczy i przepadło, do tej pory nie doszło
-
Polcia i Tymi super
te mam mnóstwo używanych butków - dobrych skórzanych hiszpańskich i szkoda je wywalać. Ale pierwsze chyba kupię nowe dobre. A tamte przepatrzyłam i zostawiłam tylko te które nie mają w ogóle śladów używania.
Sorter mam ale taki chyba trudny, ja się musze namęczyć żeby coś wsadzić a co dopiero dzieć i nie wiem czy mu nie kupie tego garnuszka podrabianego na allegro sa po 30zł.
Póki co to ma ulubione zwierze konia, cały czas się bawi konikiem z arki noego i przynosi książeczke o koniuMila920, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Takiego mielismy bałwana :d nos mu odpadł
dzisiejszy wypad na sankach
Mam nadzieje , że jutro tez bedzie snieg to tez wyjde na saneczki
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:40
Lexi150, vayn, tysiaa93, Mila920, d84, Moniaa, Mamusia_synusia, Bruśka, Zosia_wop, Kri, natalica06, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Ten podrabiany gsrnuszek na klocuszek ma podobno malutkie klocki i łatwo się nimi zadlawic. Tez go chciałam ale moja wszystko do buzi bierze i zrezygnowałam. A i kolezanka twierdzi ze ma wkurzającą muzyczke
Zosia fajny plecaczek. A jaka cena?
Tusia supermy dzisiaj tez mieliśmy saneczkowanie
podobało sue
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 18:18
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia podróbka tylko gra i świeci
nie "mówi" kształtów i cyferek.
Pola dzisiaj bardzo marudna. Nie muszę chyba mówić jak bardzo chorzy goście byli prawda? Chrzestny z narzeczoną ledwie byli w stanie mówić. Debile debile i jeszcze raz debile i tw teksty my do Polusi nie bierzemy na ręce bo jesteśmy chorzy. No k**wa -
Tusia super
Tysia jakies 87zl z przesyłka mnie wyszedł
Garnuszek tez kupiłam użuwany i kurde żałuje bo niby wysypkę stanie za 30zl plus przesyłka to mnie wyszło jakies 45zl a w Tesco były nowe za 69, moj gra cicho i juz cos przerywa, a niby miał byc w suoer stanie, juz nie wspominając ze jest po prostu zniszczony no ake juz za późno -
Zosia to nie tak drogo, podrzuc linka
Serio w Tesco były tak tanio? Ja widziałam na promocji przed świętami ale za 90. I tak juz wczesniej kupilismy drozej wiec juz było po fakcie. No tak jest z tymi cenami ze czasem się trafi a czasem nie. Tak samo z uzywkami. Pchacza i krzesełko kupilismy używane i są w super stanie
Vayn no masakra... -
a może się obejdę bez niego zobaczymy...
Mój namzrobił wakacje dziś - już śpi rekord wczesnego zasypiania pobił 19:42:D
korzystałyście z czegoś takiego jak wish - tam jest pełno rzeczy z ali niektóre tańsze.
Nie wiem Biedronko czy już kupiłaś to do podświetlana literek ale tam właśnie jest tanie
https://www.wish.com/c/5852bdfacd85f94b646d167e17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi150 wrote:No dobra a te enemel, mrugala czy befado to gdzie to można dostać? Bo nigdy się nie spotkałam. Slyszalam za to ze na wysokie podbicie elefanten czy coś takiego są dobre.
-
co do orkiestry hahha dostaliśmy serduszko, mały zaczął marudzić na spacerze wieć mu go przykleiłam na śpiworku i się nim bawił, odklejał itp. potem zaczął ładować do buzi mu je zabraliśmy to by ryk nad ryki i musieliśmy oddać, normalnie nie dał sobie go odebrać
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I