WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn tragedia ta twoja rodzina :(
    Mam nadzieję, że się chociaż poza tym urodzinki udały i będą niezapomniane :)

No widzisz Zosia. To tak jak ze wszystkim co używane. Choć my chyba na uczciwego sprzedawcę trafiliśmy, bo zawsze pisze (a ma dużo zabawek) jakie zabawka ma wady.

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymałam dziś Blanke za rączki, w sensie ona się mnie trzymała przed sobą i ja się odsuwalam a ona chciała do mnie podejść i przeszlysmy tak cały pokój. Podobało jej się jak nie wiem. W sumie mogłaby tak chodzić z pchaczem ale nie mam pojęcia czemu się zawsze na niego kładzie? ? Zupełnie nie może skumac do czego on służy, tymi przyciskami się tylko bawi, rolnik wcześnie wstaje to już mi się śni po nocach wkoło to ma włączone. Ja mogę Wam polecić książeczkę z vtech która śpiewa kilka bajek, dostała od męża chrzestnej na święta i chyba nic, poza drewnianymi klockami jej się tak nie podobało jak to.
    Vayn chyba najlepszy komentarz to brak komentarza. ..

201602111680.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu boski ten plecak <3 jak podzielisz sie linkiem to tez moze małej kupie:)

Tysia tez dzis mieliśmy sesje przy bałwanie i na sankach :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha! Myśmy tez mieli bałwana :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah Baga, Natali naprawdę to już jest nudne i aż się ciśnie na język oddać im tym samym jak się dorobią własnych dzieci. No ale ja w przeciwieństwie do nich mam na uwadze dobro dziecka, no i myślę :)

Jutro lekarza ciekawe co powie czy już jakaś poprawa, no oby. I chyba przesunę termin szczepienia, jeszcze widać że osłabiona a tu jeszcze wczoraj stado chorych baranów w domu. Szzzepienie za 2 tyg by było...

Dziewczyny zaczęłam używać instagrama, niby mam profil dla znajomych a foty zalajkowały mi osoby których ja nie obserwuję ani one mnie więc jak to jest? Jak dodam #tagi to ono odrazu dla całego insta widoczne?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn a masz profil prywatny? Czy dostajesz tylko powiadomienie ze ktoś zaczyna Ciebie obserwować czy wysyła prośbę o zezwolenie na obserwowanie?

vayn lubi tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mam nockę z głowy, leje sie z nosa, zasypia tylko jak leży na mnie ehhh zapeszyłam, bo ostatnio chwaliłam że zdrowa :(

Jasne, ze podzielę sie linkiem, dziewczyny z synkami - dla chłopców tez jest wzór czarno biały :w kratkę i panda :)
    www.artmerci.pl zakładka plecaki

D visha znam, ale nie zamawiałam. Kolezanka sobie chwali twierdzi, ze szybciej przychodza rzeczy.

Vayn chyba nie masz zablokowanego w takim razie, bo by nikt nie mogl zobaczyć Twoich fotek, chyba ze masz w obserwujących jakies osoby dodane o których nie wiesz

tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zosiu :)

http://www.artmerci.pl/produkt/worek-plocienny-mis/
    cena tego worka szok, na ali jakieś 30 zł :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to wiadomo, przy okazji zarabia sie ma innych rzeczach, ubraniach czy lalkach metoo. Sa zawsze osoby, ktore sie "nabiorą" mam ten worek, ale jeszcze nie znalazłam dla niego zastosowania :P

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah dziewczyny no matoł ze mnie, patrzyłam w ustawienia i było konto prywatne i szary suwaczek to myślałam że już jest ustawione jako prywatne :P już zmieniłam. Dziękuję za pomoc.

Ogólnie za 20 godzin minie rok odkąd Polka jest na świecie :O przerażające

Moniaa, Bruśka, natalica06 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak samo sytuacja wygląda z cenami light boxów ... a zresztą ze wszystkim tak jest. Znajoma ma butik i na insta i fejsbuku wystawia ciuchy. Przed zimą szukałam kurtki wiec byłam oblatana.
    U mniej kurtka 269 zł a na ali taka sama lekko ponad 120

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiedroniU właśnie a wy kiedy w tym roku swoetujecie roczek ??? Cooo??? Hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A laseczki powiedzcie mi bo Polka od jakiegoś czasu głowę przechyla w jedną stronę... i w sumie w uszku też z tej strony multum woskowiny. Teraz tak z mamą siedzę bo wykąpałyśmy Polkę i rzuciła hasło że może ją uszko boleć i temu taka osłabiona i brzęcząca. Jutro lekarza zapytam, ale spokoju mi to nie da w nocy..

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn moja tez tak przechyla i był czas ze często się za uszy tarmosiła. Noni było tam trochę widać tej woskowiny. Specjalnie ją pociągnęłam do lekarza. Ta zajrzałam w uszy i czyściusio. Wiec to równie dobrze może oznaczać COŚ albo NIC

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że jakby ja uszko bolało to by płakała. Zapytać warto :)

Czyscicie dzieciom uszy czymś czy niczym ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:45

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po kąpieli ręcznikiem w uszku wycieram, sobie też :P patyczki tylko po małżowinie.

Z tego jednego uszka to aż się wylewa woskowina

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jej przeszkadza bo coś leci ...

Pewnie mnie zrypiecie a ja wycieram patyczkami. Najchętniej bym coś kupiła co się psika i ona lepiej wyplywa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 23:01

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wyciągam swoim małym palcem tzn paznokcie (mam krótkie), tak mi lekarz polecił. U siebie tez tak robię od paru miesięcy, bo wcześniej robiłam patyczkiem i wylądowałam u laryngologa na płukaniu ucha

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te spreje do uszka to chyba powyżej roku bądź dwóch.

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam cos takiego, powyżej 3 miesiąca, kupione w rossmanie

f232c28d4e29f50emed.jpg

Bruśka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 2422 2423 2424 2425 2426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ