Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn tragedia ta twoja rodzina
Mam nadzieję, że się chociaż poza tym urodzinki udały i będą niezapomniane
No widzisz Zosia. To tak jak ze wszystkim co używane. Choć my chyba na uczciwego sprzedawcę trafiliśmy, bo zawsze pisze (a ma dużo zabawek) jakie zabawka ma wady. -
Trzymałam dziś Blanke za rączki, w sensie ona się mnie trzymała przed sobą i ja się odsuwalam a ona chciała do mnie podejść i przeszlysmy tak cały pokój. Podobało jej się jak nie wiem. W sumie mogłaby tak chodzić z pchaczem ale nie mam pojęcia czemu się zawsze na niego kładzie? ? Zupełnie nie może skumac do czego on służy, tymi przyciskami się tylko bawi, rolnik wcześnie wstaje to już mi się śni po nocach wkoło to ma włączone. Ja mogę Wam polecić książeczkę z vtech która śpiewa kilka bajek, dostała od męża chrzestnej na święta i chyba nic, poza drewnianymi klockami jej się tak nie podobało jak to.
Vayn chyba najlepszy komentarz to brak komentarza. .. -
nick nieaktualnyAh Baga, Natali naprawdę to już jest nudne i aż się ciśnie na język oddać im tym samym jak się dorobią własnych dzieci. No ale ja w przeciwieństwie do nich mam na uwadze dobro dziecka, no i myślę
Jutro lekarza ciekawe co powie czy już jakaś poprawa, no oby. I chyba przesunę termin szczepienia, jeszcze widać że osłabiona a tu jeszcze wczoraj stado chorych baranów w domu. Szzzepienie za 2 tyg by było...
Dziewczyny zaczęłam używać instagrama, niby mam profil dla znajomych a foty zalajkowały mi osoby których ja nie obserwuję ani one mnie więc jak to jest? Jak dodam #tagi to ono odrazu dla całego insta widoczne? -
Chyba mam nockę z głowy, leje sie z nosa, zasypia tylko jak leży na mnie ehhh zapeszyłam, bo ostatnio chwaliłam że zdrowa
Jasne, ze podzielę sie linkiem, dziewczyny z synkami - dla chłopców tez jest wzór czarno biały :w kratkę i panda
www.artmerci.pl zakładka plecaki
D visha znam, ale nie zamawiałam. Kolezanka sobie chwali twierdzi, ze szybciej przychodza rzeczy.
Vayn chyba nie masz zablokowanego w takim razie, bo by nikt nie mogl zobaczyć Twoich fotek, chyba ze masz w obserwujących jakies osoby dodane o których nie wiesztysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
A no to wiadomo, przy okazji zarabia sie ma innych rzeczach, ubraniach czy lalkach metoo. Sa zawsze osoby, ktore sie "nabiorą" mam ten worek, ale jeszcze nie znalazłam dla niego zastosowania
-
nick nieaktualnyAh dziewczyny no matoł ze mnie, patrzyłam w ustawienia i było konto prywatne i szary suwaczek to myślałam że już jest ustawione jako prywatne
już zmieniłam. Dziękuję za pomoc.
Ogólnie za 20 godzin minie rok odkąd Polka jest na świecieprzerażające
Moniaa, Bruśka, natalica06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA laseczki powiedzcie mi bo Polka od jakiegoś czasu głowę przechyla w jedną stronę... i w sumie w uszku też z tej strony multum woskowiny. Teraz tak z mamą siedzę bo wykąpałyśmy Polkę i rzuciła hasło że może ją uszko boleć i temu taka osłabiona i brzęcząca. Jutro lekarza zapytam, ale spokoju mi to nie da w nocy..
-
nick nieaktualny