Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za rady, nos zakropiony. Inhalacje robię tzn odczepiam maseczkę i tylko pod nos podsuwam ten "dymek" i daje bawic sie telefonem...innego sposobu nie mam na razie. Czy Wy używacie jeszcze odsysaczki do nosa? To juz chyba niemożliwe zeby dało sie cos odessać w tym wieku...ciągnie tym nosem, ale nie da sobie ulżyć ehhh
Gorgeous współczuje, tez czasem juz jestem zdesperowana i sie denerwuje po czym mam wyrzuty sumienia, ze przeciez mała nie robi tego specjalnie. Dzis przez ten katar spałam moze 4h dodatkowo mąż od rana sie mnie czepia o wszystko, ale wnocy nosa nie wyściubił z pokoju, a chce żebym ja była na pełnych obrotach od samego rana
PayPal to hmm nie wiem jak to jest po prostu zawsze robi zwrot automatycznie aliexpress tą sama droga jaką kasa doszła, moze to miał ma myśli. Ja takiego konta nie zakładałam, chyba ze Majfriend cos kręci.gorgeous lubi tę wiadomość
-
Zosiu siła ale frida odciagalismy. Łatwo nie było. Ale z czasem im silniejszy katar i skumal że lżej się oddycha to sam dawał. Ja dziś też miałam dyżur na wstawanie. Wstawalam 3 razy i jestem polamana. Ale to nie w porównaniu co Wy. Ja się poddalam wczoraj i już wyszłam bo myślałam że się wsciekne. Od dwóch tyg prawie by nie jadł. Co ugotuje to wywalam bo bie je. O ile łaskawie zjadł w końcu moja zupę to już kislu który jadł dzień wcześniej nie ruszył i stoję robię gotuje marnuje i dupa bo lyzeczka i krzyk ryk łzy. Musiałam wyjść z pokoju bo już dość miałam i moj mąż zdiwiony a cały tydz go nie było tylko co rano się pokrecil a on taki gardy do jedzenia.
-
mojemu chłopu urlop się skończył. Wybyczyłam się jak na wczasach, ale rozumiem Was, że jesteście zmęczone. Ja się dowiedziałam, że byłam zmęczona jak odpoczęłam. Przez pierwszy tydzień codziennie wstał rano, wstawał też w nocy jak chciała smoka, dawał jej jeść, usypiał, byłam pod wrażeniem
zmobilizujcie swoich chłopów do kilku dni urlopu, to lepsze niż spa, masaże, itp.
Aż ciężko uwierzyć, że nasze dzieci kończą rok :o wszystkiego naj naj naj Polciu
Zosia ja też jej daję"wąchać" ten dymek, przy okazji gryzie inhalator, ale to lepsze od walki o psiknięcie do nosa. A gruszkę jak widzi to drze się jak poparzona, nawet jak mi czasem wypadnie z szafki. Nie ma szans żeby jej włożyć coś do nosa, ale czasem jak jej tak porobię palcami po nosku to próbuje dmuchać, więc największe kozy wychodzą same. -
Pola sto lat sto lat ! Samych dobrych chwil dla Ciebie Panno i dla mamusi !
Podłączam się do pytania o stroje dla kawalerów na rocZek bo tez przespałam Ali...
Dziewczyny , będzie dobrze !
tulipanna, Lexi150, tysiaa93, Moniaa, Tusiaa, Zosia_wop, dana222, Mamusia_synusia, vayn, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Natali już dużo lepiej. Przestałam plamic, mdłości tez juz odpuszczają. Leci czas strasznie szybko. Za 9 dni prenatalne i zaraz początek 2 trym
tysiaa93, Moniaa, natalica06, d84, Mamusia_synusia, Ediii, vayn lubią tę wiadomość
-
Polusiu! Ciocia i Jagodka zycza Ci samych radosnych chwil w zyciu! Sciskamy mocno!
Vayn..pamietam jak rok temu czytalam jak sie u Ciebie zaczelo...codziennie sie wyedy balam ze zlapie mnie, wtedy poczulam ze to juz niedlugo, dotarlo do mnie! Usciski rowniez dla Ciebie! Rok temu wydalas na swiat piekna Dziewczyneczke:)vayn lubi tę wiadomość
-
Gorgeous chinczyk na pewno napisał abyś anulowała spór tak?
A co ma PayPal do aliexpress. .. co se oni ubzdurali? Jak tak on pisze to myślę że towaru nawet nie wysłał, chce uniknąć konsekwencji na ali. I uważam że ściemnia. Wplacałaś przez ali i taki chcesz zwrot kasy. Tyle w temacie
100 lat dla Poli:* :* :*
vayn, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Ejj czyli Marika jako ostatnia będzie świętowała roczek ... i to aż w marcu ehh
My planujemy nie duże spotkanie bo za bardzo nie mamy możliwości aby nawet wszystkich najbliższych zaprosić bo to będzie ponad 20 osób <olaboga> także będziemy my we trójkę, babcia,chrześni a także moja kochana sis z mężem i dwójką córeczek -
Tusiaa wrote:Tysia jak to się robi ? Niby wzilam potwierdź dostawę ale jakieś to dziwne. Nadal nie potwierdzone
nic specjalnego nie wizielam
10 pileczek takich jak do basenu
Najpierw klikasz potwierdź otrzymane towary
Potem wszystko zaznaczasz i znowu potwierdzasz
Potem zostawiasz gwiazdki i na dole klikasz leave feedback
Wyskoczy coś takiego i będzie koniec
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Notysia super cebule
Ewidentne Małą "cos" bierze, poloxyl ją o 10 i spi dalej z mała przerwa na smoka i pozniej na cyca, odsypia noc i moze sie regeneruje. Przy okazji 3h snu przerywanego ale jednak dla mnietysiaa93 lubi tę wiadomość