Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojjjj... Vayn... Mi to lzy stanely w oczach jak Poluchny pierwsze zdjecie zobaczylam... Boshe... To juz rok....i tera juz taka duza...
My organizujemy 28-go, bo to sobota to lepiej niz w srode. W srode swietujemy tylko we 4:)My,Jagodka i Jula.
Swoja droga...
1.Czy Waszedzieci sluchaja piesenkow? (Moja uwielbia Muche w Mucholocie,Okimpiade w Jarzynowie i ugi bugi)
2. Czy tez Wam dzieciaki uciekaja czasem przy zmianie pampersa/ubieraniu?
3. Czy ktoras Mama ryzykowala z miodem i czekolada?
4. Kiedy to zlecialo,co? No kiedy pytam...
A propos tego urlopu okolicznosciowego... W mojej pracy zwrocili sie do prawnika... Macie pojecie? Sąd zwraca sie o opnie prawnika...
Czy ktoras Dziewczyna,ktora NIE ma mnie w znajomych na fb moglaby mi napisac co udostepniam tzw "obcym". Widze zaproszenie od podopiecznego a nie umiem sobie sprawdzic tych zabezpieczen (nie czaje tego kompletnie)
vayn lubi tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Teraz czekamy na Jagodke po kto jest Miszka? I następnie my. Aż mi się wierzyć nie chce.
Zlozyl mi dzis Luby wniosek irlopowy... Wracam w maju do pracy... Ale mi żal... No ale moze jakos to ogarniemy... Luby wezmie na maj urlop, czerwiec moja mama, lipiec Luby a dalej nie wiem... -
Tuli u nas bo na wsi jaska ruszka, intro z Tomka, dodatkowo reklama nescafe i lavazza.
Pielucha czasem dramat ale jak dm do ręki coś co nie wolno na chwilę jest spokój albo coś co rzadku używamy.
Miód i czekolada nie używane a szczerze nie wiem kiedy. Ja już 30 powinnam za biurkiem siedzieć. -
Po Jagódce jest Mikołaj chyba. Właśnie dziś podglądałam daty urodzin. No i Florcia.
Tuli
1)Słucha. Bardzo lubi disco polo. Dzieciowe jakoś nie specjalnie. Ale Jagódki od małego uwielbia i zawsze go ta piosenka uspokajała.
2)Nie czasem tylko zawsze ucieka. Tylko poczuje goły tyłek i fru. Czasami z kupą na tyłkuRzadko kiedy daje się przebrać spokojnie.
3)Czekoladę już dawno próbował. Najpierw dosłownie liznął dwa razy. A teraz jak ja coś jem to zawsze skubnie. Nie jakieś duże ilości ale już wypróbowane. Do tego na paluchu dostawał nadzienie z rafaello i kinder bueno no i ptasie mleczko. Miód będzie późno bo ja nie lubię i nawet nie mam w domu. Vayn Polci dawała.
4)Nie mam pojęcia. Toż to wczoraj się urodziło a dziś na mnie krzyczy -
Vayn foteczki miód malina
Tuli moja najhętniej słucha disco poloAle ogólnie podryguje się przy wszystkim, nawet jak jakaś muzyczka leci w reklamie.
Zmiana pampersa to już wyższa szkoła jazdy, częstooo ucieka albo zaraz wstaje, albo się turla, szybkim trzeba być bo inaczej się nie da haha
Miodu jej nie dawałam bo sama nie lubię, czekolady próbowała już dawnoooo i co jakiś czas trochę jej daję na spróbowanie
Skoczka gumowego dostała od nieteściowej na gwiazdkę i stoi tam u nich, bawi się nim ładnie, wiadomo, ze trzeba ją trzymać bo jest wywrotny ale go lubi
Niedawno mi padła, będziemy dzisiaj szaleć do 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:06
-
Moj lubi piosenke baerdzo tu paluszek
czasem jak zajarzy ze wradiu cos leci to zaczyna tańczyc
Ostatnio ma fazy ze jak zrobi kupe to nie moge go wytrzec chusteczkami. Uciekano i zawsze daje jakas zabawke jak pozebieram ale nie zawsze działa ta metoda
NIe dawałam ani czekolady ani miodu
Niedawno sie urodził a juz mnie rekami pierze po twarzy
Ostatnio ma taka zajawke ze kaldzie sie na podłodze i ja lize/całujeUlubiona zabawka łyzka do wkładania butów. Widze po nim ,że juz cora bardziej kontaktowy jest . Dzisiaj bylismy na ok 45 min spacerze saneczkowym. Chyba polubiłam zime
Ostatnio tez uwielbia zabawe ze ja go całuje, łaskocze nosem i on sie fajnie smieje. Póżniej odchyla głowe do tyłu i czeka az go bede łaskotac
Spiewam mu uciekaj myszko do dziury bo jak cie złapie kot bury a on ucieka po całym mieszkaniui sie smieje
Dzieki Tysiabo ja juz chyba ze 2 tyg z tym zwlekałam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:27
Kubuś
-
nick nieaktualnyTuli oj tak, to zdjęcie będzie zawsze moim ulubionym. Niespełna 5 minut na nim ma, mi ją dali do wycałowania, zważyli, ubrali i wynieśli do moich rodziców
od razu fotek napstrykali
Miód i czekolada przetestowana u nas już dawno. Z miodem się bałam niedawno czy nie przegięłam z ilością i czy jej krzywdy tym nie zrobiłam.
Muzyka każda, aczkolwiek małżu coraz częściej puszcza jej nasze.playlisty coby się oswajała z cięższymi brzmieniami.
Ze zmianą pampka odpukać dobrze, nadal używamy przewijaka.
D ozdoby zamawiałam na allegro
Z ali czekam jeszcze na paczki z 11.11 z ozdobamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:22
-
nick nieaktualny
-
Noo to i u mnie się spierają ze nie należy się okolicznościowy urlop, powiedziałam ze taks są wyroki sądu to wielkie halo, ze nikt tego nie brał jeszcze . A pracodawca duży ponad 1000 osób. No nie wiem kopii nie będę kruszyć o to
U nas to dziecięce piosenki nie ruszają go wcale , te z zabawek fb trochę ( mam domek szczeniaczka fajna rzecz), ale o zgrozo jak w tv gdzieś przerwynik z disco polo to od razu ruchy. Ale ja dziecku tego puszczać nie będę Hehehe:)
Dopiero się porodzilo towarzystwo buuuuu całe życie nam tak zleci? Szok ! -
Blanka lubi każdą muzykę, ucieka przy przebieraniu, uspokaja ją jak jej dam jedną mokrą chusteczkę. Czekolady kawałeczki jej czasami dawałam a miodu nie lubi, więc dałam jej posmakować dwa razy i spasowałam.
My robimy 11 urodziny, akurat tego dnia się urodziła i to sobotakurcze przyszła jej już korona na urodziny i buciki, ale kiecki ani widu ani słychu
my mamy inhalator cichutki, w sumie to bardziej słychać wyrzut tej pary niż sam inhalator. -
Vayn zdjęcia super! Polusia cuudo :* Też mam takie balony tylko niebieskie
no i tonę innych
Ekhhhmmmm.... zapomniałyście o moim Księciuniu! 25 Jagódka a 26 my!!!też robimy imprezkę 28
Czekolada i miód przed nami. Dopiero testowaliśmy pozostałe wyroby mleczne i jajko bo wcześniej miał alergię, ale chyba wyrósłdzisiaj wciągał mm ha, serek homogenizowany, przepiórcze jajko i nic
suuper!!!
Przewijamy się nadal na przewijaku i modlę się, aby jak najdłużej
A co do muzyczek, to do każdej tany tany bioderkiem i macha rączkami -
nick nieaktualny
-
my też ani miodu, ani czekolady. Ja jem dużo miodu bo mamy swój.
Teraz mi z przeijaka nie ucieka tylko wstaje.
Mój też tańczy przy wszystkim.
Teraz oprowadza różowy druszlak po całym mieszkaniu hah robi tak z wszystkim jedną reką pcha i na czwworaka za nim.
Ma też inną zabawę jak jest na łóżku i siedzi na kolanach to się puszcza do tyłu i spada na plecy trzeba pilnowac zeby z łóżka nie spadł bo ciężko z celnością.
17/2/2016 B
11/3/2018 I