Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn pokazywalam zdjęcia Poli Igorowi
Miał uśmiech od ucha do ucha i głaskał telefon robiąc cacy cacychyba Synową znalazłam
Mamusia_synusia, vayn, Tusiaa, tysiaa93, d84, dana222 lubią tę wiadomość
-
D moje ozdoby tez utknęły
Moja lubi muzykę, ale bez szału, tak samo disco polo jak i melodie ze stoliczka czy radio
Przy zmianie pampersa ucieka, dlatego zainwestowam w pantsy
Miodu ani czekolady nie dawałam sama nie jem to nie było kiedy, próbowała lodów i ciasta skubnęła
Nauczyła sie dzis gdzie jest oko i cały czas wkłada mi i mężowi palec do oka
I wiecie kiedy mam piwrot do pracy w wielki piatek...
Widze na fb, ze coraz wiecej mam ze stycznia/lutego zobaczyły juz 2 kreseczki, ach zazdroszczę postanowienia 2 bobasanie mam odwagi i nie mam owu haha
-
nick nieaktualnyHaha Lexi biorę takiego zięcia z zamkniętymi oczami
D napewno nie jamąż miał dmuchać, ale było tyle płaczu że nadmuchał tylko 20.
Moja mama wczoraj nauczyła małą pokazywać gdzie jest oko na szczeniaczku. Mąż się jej pyta Polusia gdzie mam oko... jak mu dziabła takim chudziutkim paluszkiem tak więcej już nie pytał
W ogóle miałm iść dzisiaj do lekarza na kontrole. Próbowałam się dodzwonić od gpdziny 7... 10 razy nie odebrały. Dodzwoniłam się o 7,30 i usłyszałam, że minutę temu już miały full. No jasne. Jutro też będę dzownić i soę wku&!*## jak znowu takie coś usłyszę. Moja mama już ma ponad 38, Polka marudna. Brusia dotknęłam tego uszka tak jak pisałaś, uciekała przes moim dotykiem. Także jakby nie było, przesuwamy szczepienie. Nie pozwolę jej zaszczepić 30 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:40
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Jeszcze jedno: czy ktoras z Was ma noze takiego gumowego skoczka? Taka krowa/konik gumowy do skakania..
mała na nim jak siądzie to tak skacze ze szok,oczywiscie ja trzymamy bo nożkami jeszcze do konca nie sięga podłogi.
-
Dziewczyny o takim skoczku mówicie?
Zobacz ofertę: SKOCZEK GUMOWY OSIOŁEK POMPOWANY DO SKAKANIA KONIK
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6639192429
Za taka cenę moze tez bym sie skusiła -
Moje dziecko dziś mu usnelo podczas jedzenia zupy zasnął dałam jeszcze dwie łyżeczki poszłam po telefon nagralam jak śpi ale już nie zjadł nic. Przesunelam krzesełko i się ocknal więc zmiana pampera i uradowana że usnie a gdzie tam bujalam go 40 min. I zasnął na koldrze i nie miałam go jak przykryć to wzięłam gruby kocyk i przykrylam. Śpi i śpi już sobie myse co tak śpi. Już o 3 godzinę zahaczalo. Wchodzę a ten się nakryl tym grubym kocem po sama głowę i tak spał. Jeju jak się wystraszylam. Zrobilabym Wam gifa ale nie umiem. Jak śpi przy jedzeniu.
-
Dziewczyny faktycznie fajne te skoczki
Ja kiedyś myślałam o czymś takim http://allegro.pl/bujaczek-zwierzatka-biegunach-fotelik-bujak-konik-i5762930734.html
Strasznie słodkie
jest też wersja dla Sofijkihttp://allegro.pl/jezdzik-bujak-na-biegunach-i-kolkach-kinderkraft-i5918862660.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=239056#thumb/1
-
Biedronko no właśnie wiem, że z tym konikiem jest lipa. Dzieciaki u mojego brata taki mają i jest duuuży. Chyba ok. 3 lat dopiero się sprawdził
no i dodatkowo taki odgłos wydaje, że się go bali
a te zabawki są przepiękne, jest duży wybór, mają pozytywki no i oparcie
fajne też są te kółka na płozach
kurczę korci mnie
-
Syn koleżanki ma ten jeździk i mowi, że jest z niego bardzo zadowolony
tzn kolezanka mowi, syn jeszcze nie
Fajna sprawa ale sporo miejsca zajmuje
Dlatego kupiliśmy konika i na wiosnę wystawimy go na dwór i zrobimy plac zabaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 21:23
-
Pisalyscie o myciu uszu. Moj jak da sobie umyć to jest jakis cud. Czasem uda mi sie przemyć po kapieli gazikiem, a raz na miesiąc uda patyczkiem. A tak wybieram mu paznokciem, ale tego tez nie lubi.
My przebieramy najcześciej na przewijaku pampersa ale muszę dac jakaś zabawkę do ręki, jak nie pomaga to ratuje pants.
Kupiłam dzisiaj torebkę do pracy, mogę juz wracać. Wyliczyłam sobie ze bede wracać na początku kwietnia.
Przed chwila pokłóciłam sie z mezem. Zaczęłam chodzić na fitness i oczywiście ma wyrzuty do mńie ze on jest zmęczony po pracy, młody jest zmierzly i on z nim nie wytrzymuje tych 1,5 godziny. Zazwyczaj mi pomaga w kapieli a dzisiaj mu sie ńie chciało bo zmęczony. Wychodzę z łazienki z Michałem i patrzę a moj maz siedzi przed tv i pije piwo. Ale mnie zdenerwował, normalnie ja go kiedyś wyrzucę z domu
-
Mamusia no właśnie mamy w planach ale to jeszcze zweryfikujemy bo musimy też kupić wózek lzejszy i wszytko zależy ile zbierzemy pieniążków. Bo wszyscy pytali sie co Młodemu i mówiliśmy ze zbieramy na rowerek albo wozek.
Mojemu dziecku cos się stało i od dwóch dni jest ryk w kąpieli. Nic się nie zmieniło a jemu sie odwidzialo. No i nie wiem o co kaman. A tak uwielbiał się kąpać.
Tuż przed pójściem spać Igor fisiowal i walnął głową o kafle. I to tak ostro. Ryk był nieziemski ale zaraz się uspokoił. Za to ja teraz schizuje i będziemy go chyba z Mężem całą noc obserwować.