Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi mój też od kilku dni stracił radość z kąpieli, może dlatego że nasza dmuchana wanienka po pół roku używania wyzioneł ducha i wsadziliśmy go do tej ikeowskiej i ona twarda. Nie płacze ale nie cieszy się jak dawniej.
Dana u mnie to samo z fitnessem ale mam to gdzieś i chodzę17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dana no tak, bo my po całym dniu nie mamy prawa być zmęczone... A on biedny 1.5 godziny z dzieckiem nie wytrzyma. Bardzo fajnie, ze robisz coś dla siebie. Też bym pochodziła na siłownię albo fitness ale musiałabym dojeżdżać około 15 km. A w domu ciężko mi się zmobilizować z ćwiczeniami, ale muszę w końcu się ruszyć w tym kierunku
Lexi Igusiowi na pewno nic nie będzie. Nie dziwne, że płakał bo pewnie bardzo się przestraszył, no i bolalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 22:05
-
Dana miałam podobny przypadek z mężem
Kuba po kąpieli i po butli niechcial spać, płakał i trzeba było go uśpić. Na początku poszłam ja ale przy przekladaniu się obudził więc powiedziałam mężowi żeby z nim w pokoju siedział. Zasnął mu na naszym łóżku i mówi do mnie ze on chce się myć i spać . Aluzja taka żebym to ja z Kuba była w pokoju ale to olalam. Przełożył go do łóżeczka i jeszcze siedział przed tv i lapem ! Tak mu się spać chciało. Te Byłam zbulwersowana tyn faktem...
Lexi nic Igusiowi nie będzie ! Śpij spokojnieKubuś
-
Ooo i nie pisałam Wam
Codziennie masuje dolne dziąsełka Marice i dziś rano przyczaiłam mała dziurkę na 1 ... a teraz jak jej smarowałam żelem to czuć ZĘBA ... juz na serio ... będzie gryzienia cycuchów
Tuli to przez Ciebie cały czas myślę że mnie będzie teraz gryzła na potęgęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 23:25
tysiaa93, d84, Mamusia_synusia, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Monia gratuluję ząbka. Zanim sie pezyzwyczai to może będzie trochę gryzla ale dasz radę
Gabryska ma 8 ząbków i rzadko przygryzie, a jak się zdarzy to od razu puszcza. Dlatego bądź dobrej myśli, twoje cycuchy ocaleją!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 00:29
Moniaa lubi tę wiadomość
-
A gdzieś kiedyś czytałam że jak Maluszek zagryza sutka to trzeba zabrać pierś. W sensie żeby kojarzył że jak gryzie to nie będzie ssania. Ale to wiedza teoretyczna. Nie wiem jak to w praktyce wygląda
Borysku wszystkiego najlepszego z okazji 11 miesiąca! :* -
Lexi no tak powinno sie robić, wsadzic swój palec w kącik ust dziecka i rozwiera uścisk.
Igus boskie zdjęcia :* Rodzice tez boscy
Sto lat Borysku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 09:26
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Lexi zdjęcia rewelacyjne ale ten komentarz po kliknięciu w nie
"Strona została uznana przez użytkowników lub administratora za zawierającą treści przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich. Decydując się na zapoznanie z treścią tej strony, czynisz to na własną odpowiedzialność." hahah
po kim Iguś ma takie blondaśne włosy? Oczy ma cudowne takie jak mój hahhaha
dziękujemy za życzonka sesje chciałam zrobić z rana ale się wiercił i kijowa wyszła, spróbujemy wieczorem może.Lexi150 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zosia_wop wrote:PayPal to hmm nie wiem jak to jest po prostu zawsze robi zwrot automatycznie aliexpress tą sama droga jaką kasa doszła, moze to miał ma myśli. Ja takiego konta nie zakładałam, chyba ze Majfriend cos kręci.
W takim razie mam nic nie odpisywać i wtedy aliexpress mi odeśle pieniądze? -
nick nieaktualnyNo Lexi super! Jaki model z Igorka fju fju fju
Noi ja też chciałam powiększyć miniaturkę, a tam same 18+
Udało mi się zapisać Polkę do lekarza. Także zobaczymy co i jak, muszę jeszcze zadzwonić na "dzieci zdrowe" i odwołać szczepienie. PO co zajmować kolejkę i się tłumaczyć dlaczego nas nie było
A bo ja Wam chyba nie pisałam Polusię chyba brzuszek boli po tym torcie od teściowej. Wieczorem w sobotę jej się zaczęło ulewać!? Gdzie ona nigdy nie ulewała. Może jakaś niestrawność ją męczy bo kupki dalej ma nieciekawe.
Aktualnie bawi się z moją mamą, kopią sobie w baloniki. Ja mam chwilę dla siebieKurka trochę więcej ludzi w domu to i Polka się budzi wcześniej. No ale jak moja mama suszarkę odpaliła o 9 rano to nawet mnie obudziło
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy!
Obydwoje z Mężem byliśmy blondaski. Później mu się zmienią.A wszyscy mówią, że Igor to cały tata
18+ bo goła klata jestNo to już nagość jakby nie patrzeć
Vayn u nas ostatnio też Igor ulewa no ale ma gardło czerwone. Może Polcię też gardełko drapie?
-
Moniaa wrote:Ooo i nie pisałam Wam
Codziennie masuje dolne dziąsełka Marice i dziś rano przyczaiłam mała dziurkę na 1 ... a teraz jak jej smarowałam żelem to czuć ZĘBA ... juz na serio ... będzie gryzienia cycuchów
Tuli to przez Ciebie cały czas myślę że mnie będzie teraz gryzła na potęgę
Nie przejmuj się. Jaś ma 7 zębów, co do ósmego to już przebite jest dziąsło i kilka w natarciu - moje piersi żyją i mają się dobrzeMoniaa lubi tę wiadomość