Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri poprawka są też na smyk online czerwone i zielone w kratkę i są też białe z muszką. Ładne. Ja zamówiłam w zieloną kratkę, do tego będą dżinsiaki i zielona korona na głowę z ali
Byłam dziś w lidlu, kupiłam tą kieckę. Fajna ale na mnie za duża. A wzięłam s-kę. Jutro Małżu ma mi wymienić jak znajdzie xs-kę a jak nie to do oddania. Ale materiał elegancki. -
sto lat Polusiu
jakie polecacie inhalatory, bo ja jeszcze nie mam a mógłby to być prezent na roczek?
i kiedy chcecie szczepić na świnkę, odrę, różyczkę bo to jest 13-14ms? ja się zastanawiam nad końcem 14ms po weekendzie majowymvayn lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D my mamy z microlife. Szybko podaje lek ale jest dosyć głośny. Nam to nie przeszkadza bo inhalacje Młody daje sobie zrobić bez problemu. Natali chyba ma taki który cichutko chodzi to może poleci.
A MMR też mam w planach jakoś w maju zrobić. -
w karcie szczepień jest wpisane 13-14ms czyli u nas od 17/3-14/5, a że w kwietniu lecimy na wakacje na weekend majowy też to wole chyba po tym wszystkim zwłaszcza że (nie wiem czy to prawda, czy tylko takie ploty) że to jena z cięższych szczepionek i nie chodzimi o autyzm tylko dużą ilość wirusów to nie chcę żeby się rozłożył na wyjazd bo mi lot przepadnie. A w maju już pogoda lepsza niż w marcu i też mniejsze prawdopodobieństwo że coś złapie w przychodni, bo ostatnio złapał. W ogóle dużo osób odwleka ta szczeponke, nawet z rok. U mnie nie ma mmr tylko priorix.
Ja jeszcze w sumie nie podjełam decyzji ale się zastanawiam. Chciałam go dziś zapisać, ale panie jadły ciastka i mnie wyprosiły i się wqr...... heheh i wyszłam bo nie chcialo mi się małego z kurtki rozbierać, a było tam za ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 14:45
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A no to rozumiem już. O tym autyzmie to autor rzekomej tezy naukowej, podobnie jak lekarz, który zdiagnozował ADHD, już przyznali, że wszystko było zmyślone. Po prostu podobno zbiega się w czasie okoliczność pierwszej diagnozy autyzmu i ewentualnych powikłań poszczepiennych.
Ale powiem wam, że ziarno zasiane. Chociaż wszystko okazało się bujdą to ja sama mam stykę przed tymi szczepieniami (wszystkimi). A u nas nie wiem jaki jest rodzaj szczepionkiAle chyba nie będę odwlekać. Jak będzie zdrowy to będzie. Byłoby z głowy
tulipanna, natalica06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście Kochane! mam łzy w oczach, poryczałam się czytając Wasze życzenia. Polunia wycałowana od każdej z Was :*
No to oficjalnie mogę powiedzieć MAMY JUŻ ROCZEK! Ba nawet suwaczek pokazuje, że nie może być inaczej
Mały spamik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 18:59
Mamusia_synusia, Lexi150, Bruśka, dana222, Zosia_wop, d84, tysiaa93, Tusiaa, Kri, natalica06, Moniaa, Mila920, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Vayn super foteczki! Jejku jakie te nasze dzieciaczki są juz duże! Az szok, ze tak to szybko przeleciało, no szok!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!
My robimy 28/29 stycznia na dwie tury