Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli z tym 500+ ja tez obstawiam tak jak Monia napisała
Mila kurde a tatuś nie da rady zająć się Tymonkiem? Dlatego właśnie ja wychodziłam jak miał 2 miesiące nawet na 3 godziny na shopping, żeby uniknąć takiej sytuacji. Ściągałam cycki i ogniateraz czekam, żeby trochę wyspać się bo planuję wkońcu jakiś clubbing odstawić bo psiasióła mnie wyciąga już ze 3 miesiące
ale u mnie nie ma problemu z zostawieniem Księciunia. Musisz jakoś zacząć ćwiczyć, że nie tylko mamusia jest
-
A moja nadal cycusiowa ... ciumka o 18-19 potem o 21 kaszka mo i z reguły 23.30 cycuś
4 lutego mam zjazd liceum po 15 latach a 11 imprezę firmową ... idę i tu i tu ... po 23 będę w domu na karmienie i dalej zmykam! Piórkuję dość siedzenią w chatceMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Miła i powiem szczerze że musisz choć na trochę przyzwyczajać ze wlaśnie jest ktoś inny noz mamusią. Ja jak pierwszy raz z domu wyszłam na dłużej czyli jakieś 3h ... Mała spala .... wstała i szukała mnie wzrokiem wszędzie była też mega smutna.ale jak wrocilam odżyła. Było to jakieś 2 miesiące temu. Teraz sukcesywnie jak mogę to znikam na teoche z domu aby z Tatusiem poobcowała
-
Lexi ekwiwalent wypłacają ale w momencie jak się urlop przedawnia czyli z tego co pamietam to po 3 latach ale to musisz sprawdzić, a nie jak np 2016 nie wybrałaś to na koniec roku.
Tuli pracowałam kiedys w firmie w której miałąm 3 stanowiska w tym kadry i tak jakos te kadry wkazdej racy teżogarniam, ale bez płac.
500+ na wychowawczym jest bo kuzynka ma jak spełnione jest kryterium dochodu i jest też coś takiego jak zasiłek wychowaczy czy jakoś tak i tam też są jakieś kryteria dochodu na osobę .
Mila idztulipanna lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Gabrysia tez cycusiowa ale odciągałam mleko i bez problemu ją mogłam zostawić. Ostatnio nic z laktatorem nie uciągnęłam, kupilam mm w saszetkach i będzie musiała wtedy wypić takie. Mila uciekaj z domu i się rozerwij trochę
Dziecko będzie pod dobrą opieką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas jest teraz etap "co to". Praktycznie jedyne co mówi. Chodzi z paluszkiem wyprostowanym i co to co to.
Mąż jej pyta Polusia gdzie jest mama. Polusia odpowiedziała co to
A i dość, jak się jej nie podoba to krzyczy dość! Mama, tata i inne przestała mówić ze 3 dni temutysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Nasz teraz mowi dldldldldl i spiewa lala i to tyle. Nie chce gadac. Ale pokazuje jaki duzy urosnie, jakie dobre było, papa i klaszcze. I jak zaczyna się na wspólnej to macha rączkami jak te motylki
tancuje a ostatnio nauczyl sie tak smiesznie ręką ruszać i wygląda jakby rapowal.
-
Vayn, u nas ten sam okres-"to" "to" i paluszek i uszystko trzeba opowiadac:)
Wiecie co? Moj Luby wrocil dzis z terenu o 18 i mowi:to jak corcia spimy dzis razem? I uspil ja,kazal mi isc do drugiego pokoju i siedze tak i nie mam co ze soba zeobic... Weszlam pol godIny temu tam i spia oboje!!!! Byla 19:30! Masakra... Luby sie przebudzil chwile temu i mowi mi: idz sobie:-p Twoj bastion upadl! I sie smieje:) a ja nie wiem co ze soba zrobic! Tak nieswojo sie czuje, ze on tam z nia bedzie spal a ja w drugim pokoju jak jakas wyrodna matka... To pierwszy raz...tu niby sie ciesze a jakas niespokojna jestem... -
Tuli teź tak miałam za pierwszym razem. Cieszyłam się z nocy bez pobudek ale z tylu głowy miałam wyrzuty. Ale powiem Ci coś... CIESZ SIĘ i korzystaj
spałam jak dziecko
tzn przebudzałam się z przyzwyczajenia, ale nie musiałam czuwać, wstawać i spać z jednym okiem uchylonym
noc trwała wieczność
aaaa i za drugim razem już wyrzutów nie ma
Mila ucz się Kochanawszystko da się tylko małymi kroczkami
Pierwsze to psychika dziecka, ale drugie to psychiczne przełamanie się mamy -
No to Wam powiem, ze się nie przelamalam i nigdzie nie idę
w sumie to Tymon zadecydował.. zrobił sobie taką długą drzemkę po poludniowa, ze wstał o 18:30.. czyli spać prędko nie pójdzie, a w to ze Luby go uspi nie uwierzę, bo próbowaliśmy milion razy.
No nic tak jak mowiliscie małymi kroczkami- dzisiaj niby wstaje w nocy do Małego.. i nakarmi nad ranem.. No ciekawa jestem, nie uwierzę póki nie zobaczętyle razy próbowaliśmy...
Moja mama mówi, ze byłam identycznym dzieckiem, moje rodzeństwo nie, a ja byłam taka przylepa.
-
Mila dopiero wlazłam, ale miałam cie wywoływać bo dawno cie nie było
masz wymagający egzemplarz:) ale sama widzisz ze trzeba mamusi odwyk zrobic od synka, bo na łeb ci padnie.
Szkoda tez przyjaźni. A ta kumpela przeżywa teraz przygotowania do "najpiękniejszego dnia w swoim życiu". Potrzebuje cie. Ty pewnievtez będziesz jej potrzebować we wrześniu:) -
Tuli co za haj lajf:) zazdro, bo moje bobo ostatnio tak psoci ze nie nadążam sprzątać po nim. Mam kryzys. Przydałoby sie troche czasu bez niego-tak dla siebie.
W ogóle wstał dzis sam sobie z nocnika. Ja opróżniam, pieluszkę wyrzucam, i nagle słyszę a on stoi przy przewijaku na golasa zwala rzeczy jak zawsze i SRA! Nosz szlag mnie trafił. Oporzadzilam zadek (i podłogę). Odwracam sie aby wstawić pranie i słyszę stęki. Wszystko chyba trwało z pol godziny. Taki miałam poranek o 7:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:31
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Baga wybacz ale tak sie usmiałam z Twojego posta ze szok
Mamusia mysle , że dziecko szybciej sie przyzywczai niz matka . Także Mila bierz sie w garsc bo niedługo bedziesz musiała sie z księciuniem myc ,srac, sikać i wiele, wiele innych rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:46
Kubuś
-
Dziewczyny on sobie przy tym jeszcze tańczył!
Tez miałam problem na początku bo sie kupa klei, ale babcia podpowiedziała żeby wody wlewać troszkę i do kibelka wtedy siup samo spływa. Nawet nic nie zostaje wiec płuczę tylko a raz na dwa dni czy trzy szoruje mydlem i psikam pctanisepten "na wszelki".