Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcelku rośnij zdrowo, duzo uśmiechu i samych wspaniałych chwil - Michałek z mama
A wiecie ze jak sie obudził o 5 to ja znowu myślałam ze jest 7, tylko tym razem oprzytomniałem i poszłam z nim do kuchni zobaczyc na zegar. O tej 2 w nocy zasnął ale ja nie umiałam zasnac z tej głupoty. A najlepsze ze ja zawsze po obudzeniu patrzę na zegar na komórce i nie wiem skąd mi sie ta 7 wzięła.
Ostatnio tez miałam taki cyrk w nocy ze jak leżałam na boku w kierunku męża i jak on sie wiercił to ja myślałam ze to Michał mi ucieka i łapałam męża i tak kilka razy, juz nawet byłam świadoma ze to robię, dopiero jak zmieniłam bok to sie uspokoiłam. Chyba sie muszę leczyćMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
no i ja sie dołaczam do łapania meza. ostarnio w niedziele om kube odkładał do łózeczka w nocy. a mi sie wydawało ze cały czas jest z nami . i co sie ruszył to go łapałam po stopach bo myslałam ze kuba spada z łózka
Moniaa, dana222, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Hey to ja na chwile. A wiec tak gdy rok temu przeczytalam od Tuli wiadomosc ze juz to sie poplakalam .to smo bylo przy Poli ale wiadomosc Tuli uswiadomila mi ze juz niedlugo. Choc mielismy mnostwo czasu nikt nie przypuszczal ze wyjdzie jak wyszlo. Wiec tak Jagodko najszczersze zyczenia mnostwo zdrowka i szczescia w zyciu. Przepraszamy ze spoNione. Rowniez dla Marcelka njlepsze zyczenia.
Ja osobiscie rozgladam sie za cala wyprawka dla malego do zlobka i bede musiala szturmowac lidla 2 bo wśzystko w jednym sklepie koldra poduszka etc.
Ciesze sie bo moja mama chociaz do Jaska przyjedzie.
Aaa Lexi zdjec nie znalazlam nadrobilam tylko pare stron bo tyle napisalyscie a nie nadgonie wszystkiego ogromne gratulacje. Jesli kogos z czyms pominelam wybaczcie.Mamusia_synusia, Lexi150, tysiaa93, tulipanna, vayn lubią tę wiadomość
-
Moj bruksizm to chyba nie jest nocny tylko stresowy w dzien ścieram zeby, umówiłam sie na akademie medyczna z tą moja gulka w buzi, sprawdziłam od razu lekarza - jakis młody pan, takze nie wiem czy cos sensownego wymyśli. Najpierw rzeczy wymagające pilnego leczenia, potem estetyka. A pisałam ze mam skiero na rezonans ale było zle wypisane i teraz juz terminy na grudzień, ale znalazłam w Opolu na sierpień/ wrzesień tylko musze pojechać osobiscie sie zapisać.
Ja warzywa juz od dawna kupuje w markecie, nie miałam miejsca zeby mrozic. Ale cena kalafiora małego 8zl mnie przeraziła nie dość ze chemia to jeszcze mini gabaryt, strach troche dziecku dac.
Nie mam juz pomysłu na posiłki, w kółko to samo robię, w ogole mięsa nie chce jeść, zna ktos dobre kiełbaski co mozna dziecku podać? Moze by takie kawałeczki zjadła? -
Zosiu a Florka nie lubi mięska z rosołu? Kurczaka czy indyka? Bo mój lubi takie ono aromatyczne i soczyste. Kawałki mu daje i memla. A próbowałaś piratek z Lidla? Ja ostatnio zrobiłam naleśniczki. Zwinelam rulon z drzemem 100% i z serem mozzarella zagrzanym (ale ten mu nie smakował). Wpierdzielal także polecam!
-
Baga juz przy roczku bede podawać wszystko, wg mnie ten pierwszy rok najważniejszy, wiec i moze skuszę sie na te piratki. Przeciez nie uchronię jej przed "złym" jedzeniem jesli sama to "zle" jem, ale na eko,bio kurki i warzywa nie stac
Z rosołu raz zdarzyło sie, ze jadła a tak to dziennie 2-3kawalki wielości paznokcia i tyle, robiłam pulpety w sosie z mielonego, bitki w sosie, piers pieczona, pieczone nozki z aromatycznymi przyprawami, pulpety z Ala antkowego, mięsko zblendowane z warzywami no nic łyżeczka czy kęsik i tyle. Jak tak bedzie to nigdy tego żelaza nie unormuje. A najbardziej to gardzi rybą. Próbowałam tez słoiczki to sensu kupowania tego nie ma, bo wyrzucam całe. Ostatnio smakuje jeszcze rosół i raz jadła kapuśniak dziadka z pomoczonym chlebem i kluskę śląska i tyle...moxe przez te zeby tak nie je? Ja juz nie wiem -
Dziewczyny jeszcze raz chciałam Wam wszystkim podziękować w imieniu Księciunia za dzisiejsze życzenia i piękne torty :* oczywiście przesyłamy dla wszystkich buziaki i czekamy na kolejne forumowe roczki
Dzisiaj zrobiliśmy sobie przedsmak Royal Party i dmuchaliśmy świeczkę w bezie z granatem później chcieliśmy zrobić małemu fotkę jak zjada rączkami swój pierwszy tort, ale niestety bał się wyciągnąć do niego rączki za to od mamusi kawałeczki smakowałytysiaa93 lubi tę wiadomość