Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D nam wylazło po dobie. Jednego dnia jadła kiwi a następnego wysypka
A te dziady na podłodze to dobre określenie, każdy okruch czy śmieć jest interesujący na tyle, żeby go oglądać i wsadzać do buziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:28
-
brałam Clo z Blanką i biorę też teraz, ale już drugi raz na mnie nie działa. Poszłam teraz do tej lekarki, co chodziłam do niej przed Blanką tyle, że nie do kliniki a do jej prywatnego gabinetu, ale to chyba nie ma znaczenia. Powiedziała, że ja to Clo źle brałam i że od następnego cyklu "będziemy już brać normalnie". Poleciła mi kilka suplementów, które mi się przypomniało, że faktycznie wtedy z Clo też je brałam i tyle. Trochę się uspokoiłam idąc do niej. Gabinet ma taki raczej skromny, ale co z tego, że poprzedni gin miał wypasiony jak się nie znał na hodowaniu jajek. W ogóle to ja nie kumam po co się za to brał, hormony to nie m&m'sy. Zobaczymy co z tego wyjdzie, oby kolejna córeczka
-
ale sie jeszcze wkurw**** patrzę na konto i dostałam wypłate mniejsza ok 300zł a na mailu mam papier że od 1/1/2017 mam anulowany jakiś tam dodatek zadaniowy (on się wlicza do podstawy zasiłku)- maila dostałam wczoraj, a daty na piśmie z 20 grudnia, ale moja koleżanka z kadr z pokoju, zapomniała mi tego wysłać. I nawet pinda do mnie nie zadzwoniła przeprosić ani nic. Ja póki co napisałam jej w odpowiedzi że z datą wsteczną się tego nie robi i zero odzewu. I chyba im wystosuję oficjalne pismo że co to kur*** ma być.I mają mi wyrównać i zrobić to jak należy. Dodatkowo mnie wkur*** koleżanki bo odkąd się B urodził to się do mnie nie odzywają w ogóle chyba że ja zagadam co tam.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dałam tą parówkę, mąż kupił rano najlepsza jaka była w sklepie osiedlowym Pokroiłam parówkę i chlebek i pierwsze co to prawie cała parówka wyładowała za fotelem, a chlebek zjadła...ale cis tam chyba parówki skubnęła. Tuli cielęciny to nie widziałam wieki w sklepie musze spadać bo gwiazda sie obudziła...
-
dana222 wrote:Mikojalu najlepszego, duzo uśmiechu i radości - Michałek z mama
Natalica teraz tak patrzę na Twój suwaczek i czemu on pokazuje ze Blanka ma 10 miesiecy i 19dni a nie 11 miesiecy i 16 dni
Wy widzicie inaczej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 13:32
-
nick nieaktualny
-
Beatrice była założycielką wątku styczniówek 2016. Rzekomo 19 latką, która wzięła ślub tuż przed lub po porodzie i była na podróży poślubnej na jakiś Bahamach czy coś. Miała synka Zachariasza i bardzo bogatego męża. No i była piękna oczywiście. Wstawiała foty. Dziecku kupowała oryginalne Conversy itp.Idealne życie.
Aż któregoś razu przy okazji innego wątku wydało się, ze ktoś kradnie zdjęcia bliźniaczek od kobiety z Holandii i się podszywa, że do to jej. Wtedy zniknęła też Beatrice. Jakaś kobieta miała kilka fałszywych kont.Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny