Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej mąż się podobno wypowiadał ze straciła dziecko i dlatego tak szaleje aby jej na policję nie podawać. Potem ktoś gadał ze to jakaś gimnazjalistka z nudów to robi i się śmieje. W każdym razie coś z głową. Chyba jednak nie chęć zarobku. Trwało to dobre pare miesiecy
-
Najlepsze jest to że była to dziewczyna która założyła wątek, udzielała się non stop, codziennie, wklejała mnóstwo fotek i chyba też udzielała się na tej grupie na fb. I jak sie pozniej okazalo to na styczniowkach byla Beatrice, ale na kilku innych watkach tez poznikaly konta, wiadomosci itd.
Niedlugo cały wasz wątek skończy roczek, wszystkie dzieciaczki!
Jak tak czytam co gotujecie to muszę sobie zapodać kopa w d... Bo u mnie słoiczki raczej górą, no chyba że mam obiad który mogę podać. Kacperek uwielbia jeść samą! Kaszę gryczaną białą, uszy mu się trzęsą.
-
nick nieaktualnyEdii o matko a ja myślałam że już się rozpakowałaś! Jak mijają Ci ostatnie dni ciąży? Oczywiście nie zapomnisz o nas i dasz znać że to już?
Dziewczyny nie mam siły. Cały talerz kaszy z kalafiorem i ryk. BO JESZCZE AM. Jak niejadek to każdy się martwi, a ja mam worek bez dna. -
Coraz blizej coraz blizej ale jakos cisza. Tzn miewam skurcze, jakies kłucia i wiadomo ten "lekki" dyskomfort tam na dole, bo pobolewa, chcielismy wczoraj wygonić z mężem, ale tylko skurcze i zasnęłam
Oczywiście że dam znać, jak tylko wejdę na salę porodową
Wszystko już stoi czeka, wiec juz nie mam nawet co robic, dzis i jutro bede myc okna chyba z nudow...
Vayn podobno to mama decyduje co podaje ale maluch decyduje ile je. A czy jak zje wiecej to boli go brzuch? Wymiotuje? Ma za duzo cialka?
Lexi, zobaczysz jak Ci zleci przy maluchu twoja ciąża. Juz prenatalne za Toba! Zaraz mina dolegliwosci, nabierzesz powera, a przy okazji troche pora roku pomoze, mlody bedzie biegal, Ty za nim chwila moment i poród
-
Wlasnie robię biszkopt i smażę krokiety impreza tuż tuż
Co do podszywaczki to u nas tez jakos w tum czasie jedno konto zostało usunięte ciekawe czy to była ona ale serio ze ktos marnuje swój czas na takie cos...
Vayn podziel sie tym apetytem Polci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vayn moja bratowa ma w domu 3 latka i on ma rożne etapy raz je tyle ile dorosły a raz je normalnie. Dodała ze jak Leonem tak duzo wcina to on wtedy tez szybko rośnie, widzi to zwłaszcza po spodniach. Widocznie ma wtedy takie zapotrzebowanie. Tylko Polcia chyba cały czas ma taki apetyt. Michas teraz tez ma spory apetyt. Dzisiaj popołudniu zjadł dość sporo jogurtu, potem troche ziemniaków z talerza Leonka, z mojego talerza ryby z marchewka, nastepńie babcia nałożyła sobie obiad to do niej doczłapał i wyciągnął ręce zeby mu dała, a swój obiad zjadł wczesńiej
-
nick nieaktualnyNo u nas codziennie jest jogurt i to cały Pytałam się czy to ok że codziennie zajadamy się piątusiem to usłyszałam, że póki nie ma skazy? to możemy dawać. No ale jak ze wszystkim, kończy się i ryk Moje dziecko poprsotu bardzo lubi jeść.
A nie pamietam czy Wam pisałam u mnie w rodzinie się tego nie praktuje ale w rodzinie małża owszem - wróżba na 1 urodziny. Młoda miała do wyboru różaniec, kieliszek, kase, łyżkę. Wybrała łyżkę - kucharka/miłośnik jedzenia Może coś w tym jest hehee
Lexi! Miałam dać znać czy chcemy lepsze foteczki fotelika Na 90% będziemy brać fotelik joie, tylko nie wiemy czy pasy czy isofix. Wygląda solidnie i ma przystępną cen ę. Ty masz 0-36 prawda? Zosia ma albo Tusia chyba 0-25?natalica06 lubi tę wiadomość
-
D84, uczulenie moze wyjsc nawet i po tygodniu od zjedzenia alergenu (ale to rzadkosc,ale jednak)
Vayn, moze to zle zabrzmi ale moze Pola ciut rozepchala sobie brzuszek i tak teraz tyle je? Dawaj porcje w jakistam odstepach czasu konsekwentnie,moze to pomoze.
Natali,mnie pokazuje 11 mcy i 14 dni:) A jak Ty bralas to clo? Ja brala 3-7 dzien cyklu a 12 dc juz jajka byly takie do podania pregnylu,a nawet kiedys 11 dc juz byly takie 21mm. Jest jeszcze tamoxifen na jajka ale to z ginem musisz gadac jak po clo slabiutko albo wcale nie rosna. Samym pregnylem tez sie indukuje owu (jakos tam sie w odpowiednich dniach go wstrzykuje).
Padam na ryj... Jeszcze zostaly muffiny...