WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana wymiatasz :)

Marcelku spełnienia wszystkich marzen i dużo zdrowka :*

Wieczorem mam wychodne, szal w środku tygodnia :D Będzie pizza, piwko i plotki :P

Mamusia_synusia, Tusiaa, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 9:25 zapukał do nas ROCZEK!!!!!! <3 <3 <3
    Dziękujemy za poranne życzenia :* no Baga Tobie podwójnie ;) hahahaha

Jestem taka szczęśliwa i dumna, że jak co miesiąc o tej porze ryczę ;D dopiero leżałam na sali operacyjnej i przytulałam cieplutkiego noworodka, a on już sam chodzi i gada z zabawkami ;) jeeeejku, ależ Kocham go mocno! <3 <3 <3

d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga tak, to ja szykuję Royal Party dla mojego Royal Baby! ;)
    Już mnie włosy nawet bolą od moich pomysłów ;) jutro od rana zaczynamy przygotowywać całe te wesołe miasteczko ;) mam 2 kartony dekoracji i 2 kartony słodyczy ;D girlanda ze zdjęć miesięcznicowych na błękitnej wstążce wyszła bosko <3 oczywiście prezenciki z kokardkami i naklejką z buzią Księciunia i napisem "mam już roczek" też są niczego sobie ;) jeszcze tylko jutro przywiąże do nich białe baloniki z helem :D

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcelku wszystkiego najlepszego :**** wszelkich pomyślności i udanej zabawy urodzinowej :***

img_20170126052117_image_zmniejszamy_pl.jpg

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana no wygrałas wszystko :) ale mi tez sie zdarza, ze jestem nieprzytomna w nocy i tez juz mysle że to rano, ale az tak to mi sie nie zdarzyło :) za to moj tato kiedys w sobote wstał rano ubrał sie i pojechal do pracy i dziwił sie że jakos ludzi mało i auta sie nie tłoczą, zajechał a tam nikogo nie ma :D

Mamusiu taka impreza bedzie ze ho ho! koniecznie chociaż zdjęcia dekoracji prosimy tzw martwą naturę :D

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla naszych cudownych roczniaków!
    Lexi swietne wiadomosci, ze z dzidzia wszystko w porzadku. Bardzo się cieszę! :)

Mamusia_synusia, Lexi150 lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka mi dziś rano tak przylutowala że aż mi krew z nosa leciała :-/ obudzila się o 4.30 i nie chciała zasnąć. Jestem nieprzytomna a jeszcze dziś idę do giną i jestem klebkiem nerwów że znów mnie mój organizm czymś zaskoczy :-/

201602111680.png

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu już miałaś wcześniej obiecane zdjęcie, więc specjalnie dla Ciebie (no i pozostałych cioteczek) spróbuję coś wrzucić :) dziękujemy za torcik :)

Natalica widzę, że nie tylko ja jestem obijana przez dziecko :/ ostatnio w nocy oberwałam z główki i miałam rozciętą wargę :/

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem bita przez dziecko, ostatnio mi trochę wargę rozcięła jak przywalila tyłem głowy, i to specjalnie :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko przemoc w rodzinie widzę u prawie każdej. Ha jestem kopana i zostałam parokrotnie ugryziona. Ale mój sprytny bo tam gdzie nie widać :) chyba sie boi niebieskiej karty i kuratora :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie zakładamy grupową niebieska kartę.

już straciłam nadzieję dzis przyszły balony z ali :D i @ też

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mały mi zrobił ryse na szkle w okularach i idę dzis po receptę bo rysa oczywiście w miejscu gdze mi przeszkadza

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana jestes dzisiaj numerem 1 :D ale sie posmiałam z rańca heheh :D

Ja zawsze patrze na zegarek jak sie Kuba przebudzi :D dalej ma nos zatkany gluty są geste :/ odciagam odkurzaczem tylkoze 3-4 razy dziennie i nawet widze troche krwi w wydzielinie. pewnie przez to odciaganie ma osłabione tam w nosie :/

Ja wczoraj dostałam w nos z kopytka :D dobrze ze krew mi nie poleciała. Ogólnie kopana jestem non stop i bita po twarzy jak cos mu nie pasuje.

STlo lat i dużo zdrówka dla Marcelka :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri mnie do takich rzeczy przekonały moje doświadczenia. Jak podczas nocnego zgrzytania ułamywało się kawałek 5 zy 6 to luz. Ale jak wyplułam o poranku pół 1 to była załamka :(

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto Lat dla Kaieciunia :* i oczywiscie czekamy na zdjecia :)

Kri tak chcemy na roczku miec najbliższych wiec roczek bedzie przyspieszony w Pl :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dawałyście już granata? jak tak to ziarenka /
    czy połówkę i dzieć sobie sam dłubał

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu wszystkiego najlepszego dla Marcelka :* :*
    Tak tak i czekamy na foteczki! Miłoby było w końcu poznać Księciunia :)

D ja dawałam, powiem Ci że u nas szału nie było :P ale ja też zabardzo za takim "samym" nie przepadam. Zblendowałam jej go z jabłkiem i bananem i tak zjadła całą miseczkę.

Wrzucałam wczoraj zdjęcia do wywołania - większość x6 sztuk bo chcemy porozdawać z urodzin. Niby tylko kilka zdjęć a sztukowo wyszło ponad 200

Coś Wam miałam napisać i jak zwykle nie pamiętam :/

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dzisiaj wybrałam na zakupy i wbiłam sie w szok. Jakie warzywa drogie. Chiałam coś małemu ugotować. A tu cukinia 16, bakłażan 19, brokuł i kalafior 8. Szok. To co ma jeść tylko ziemniaki i marchewkę (a ta marchew taka wątpliwej urody) ehhh. Chyba teraz to taniej słoiki jak się chce mieć różnorodność.
    Za mało pomroziłam. Muszę kupić drugi zamrażalnik na następną zimę :P

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakies strony z kreacjami na roczek bo wlasnie przymierzylam małej stroj na roczek i jest za duzy :/

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ja w zimie ratuję się mrożonkami :)

Biedronka moja miała 2 sukienki, jedna z 51015 druga z cocodrillo :) W tym drugim są dużo ładniejsze. Teraz zresztą też pełno fajnych kiecek w hm i podobnych. Zara też ma piękne kiecuszki

‹‹ 2463 2464 2465 2466 2467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ