Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O 9:25 zapukał do nas ROCZEK!!!!!!
Dziękujemy za poranne życzenia :* no Baga Tobie podwójniehahahaha
Jestem taka szczęśliwa i dumna, że jak co miesiąc o tej porze ryczędopiero leżałam na sali operacyjnej i przytulałam cieplutkiego noworodka, a on już sam chodzi i gada z zabawkami
jeeeejku, ależ Kocham go mocno!
d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Baga tak, to ja szykuję Royal Party dla mojego Royal Baby!
Już mnie włosy nawet bolą od moich pomysłówjutro od rana zaczynamy przygotowywać całe te wesołe miasteczko
mam 2 kartony dekoracji i 2 kartony słodyczy
girlanda ze zdjęć miesięcznicowych na błękitnej wstążce wyszła bosko
oczywiście prezenciki z kokardkami i naklejką z buzią Księciunia i napisem "mam już roczek" też są niczego sobie
jeszcze tylko jutro przywiąże do nich białe baloniki z helem
-
Dana no wygrałas wszystko
ale mi tez sie zdarza, ze jestem nieprzytomna w nocy i tez juz mysle że to rano, ale az tak to mi sie nie zdarzyło
za to moj tato kiedys w sobote wstał rano ubrał sie i pojechal do pracy i dziwił sie że jakos ludzi mało i auta sie nie tłoczą, zajechał a tam nikogo nie ma
Mamusiu taka impreza bedzie ze ho ho! koniecznie chociaż zdjęcia dekoracji prosimy tzw martwą naturę -
Zosiu już miałaś wcześniej obiecane zdjęcie, więc specjalnie dla Ciebie (no i pozostałych cioteczek) spróbuję coś wrzucić
dziękujemy za torcik
Natalica widzę, że nie tylko ja jestem obijana przez dzieckoostatnio w nocy oberwałam z główki i miałam rozciętą wargę
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Dana jestes dzisiaj numerem 1
ale sie posmiałam z rańca heheh
Ja zawsze patrze na zegarek jak sie Kuba przebudzidalej ma nos zatkany gluty są geste
odciagam odkurzaczem tylkoze 3-4 razy dziennie i nawet widze troche krwi w wydzielinie. pewnie przez to odciaganie ma osłabione tam w nosie
Ja wczoraj dostałam w nos z kopytkadobrze ze krew mi nie poleciała. Ogólnie kopana jestem non stop i bita po twarzy jak cos mu nie pasuje.
STlo lat i dużo zdrówka dla MarcelkaMamusia_synusia lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyMamusiu wszystkiego najlepszego dla Marcelka :* :*
Tak tak i czekamy na foteczki! Miłoby było w końcu poznać Księciunia
D ja dawałam, powiem Ci że u nas szału nie byłoale ja też zabardzo za takim "samym" nie przepadam. Zblendowałam jej go z jabłkiem i bananem i tak zjadła całą miseczkę.
Wrzucałam wczoraj zdjęcia do wywołania - większość x6 sztuk bo chcemy porozdawać z urodzin. Niby tylko kilka zdjęć a sztukowo wyszło ponad 200
Coś Wam miałam napisać i jak zwykle nie pamiętamMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
A ja sie dzisiaj wybrałam na zakupy i wbiłam sie w szok. Jakie warzywa drogie. Chiałam coś małemu ugotować. A tu cukinia 16, bakłażan 19, brokuł i kalafior 8. Szok. To co ma jeść tylko ziemniaki i marchewkę (a ta marchew taka wątpliwej urody) ehhh. Chyba teraz to taniej słoiki jak się chce mieć różnorodność.
Za mało pomroziłam. Muszę kupić drugi zamrażalnik na następną zimę -
nick nieaktualny