Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lexi super wieści, Karinka prześliczna:)
Jagoda ale mama Ci ładny tort upiekła
Wy sie czujecie jakbyście w ciazy były, a ja wyglądam jakbym w 6 miesiącu była. Od niedzieli pobolewa mnie brzuch i czasem mnie pogoni do wc, a brzuch mam wzdety i wielgaśnytulipanna lubi tę wiadomość
-
Jagódko sto latek :*
Lexi alez cudownie gratuluje z całego serca i tak jak mówisz najwazniejsze aby było zdrowe.
Kri nie wiem co sie stało z Twoim zaproszeniem na fb,znikło
Dziewczyny co dajecie do picia dzieciom po obiedzie?
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Jagodko slicznotko sto lat! Samych uśmiechów na twarzy i duuuuzo duuuuuzo zabawek
Lexi, ale super pierwsza prenatalne za Tobą! Wzruszylam się . Jeszcze trochę i będziesz miała śliczna, zdrowa coreczke w domu, zobaczysz jak szybko zleci Igorek na pewno będzie dumnym starszym braciszkiem
-
Jagódka i mama super dziewczyny
MOje dziecko spało dzisiaj moze tylko 20 min i sam nie zasnał po kąpieli
Kuba pije wode z sokiem z bobofruta albo z malinowym albo z pigwy, czasem sama wodęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 20:11
Kubuś
-
Mój pije tylko wodę, bo tak mu daję. Oczywiście, że herbatą też nie wzgardzi
Tusia mój spał podobnie - 8 min., a później 30 noc będzie kiepska
Kurdę dzisiaj znowu wracam ze spa, Księciunio lata po całym pokoju sam ze szczotką w rączce później dopadłam go na przewijak a tu niespodzianka - wyrżnięte górne czwórki ale kiedy, jak??? dopiero kilka dni temu cieszyliśmy się z górnej dwójki i drugiej dolnej, a tu czwórki! Szok! No to na urodziny mamy 9 ząbków tzn. 5 ząbków i 4 kreseczkiLexi150, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Mamusiu ja ostatnio tez w szok sie wbiłam bo dzien wczesniej zaglądałam i mowie ze jeszcze troche i górne jedynki sie przebija a mama na drugi dzien patrzy i mowi ze lewa jedynka sie przebiła.
Ja wlasnie tez daje wodę czasami herbatę.
L co tak mało do nas zaglądasz ? Ty wróciłaś do pracy,dobrze pamietam ?