Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam mieszkanie wielkości kojca haha nie mam prawie nigdzie drzwi i tarasuje czasem czymś wejście, ale tak to chodzi gdzie chce. A taki kojec to marzenie, ale nie na moje metraże
Tez bluzeczki na bodziaki zakładam, polecam te na ramiączkach z Tesco robią za podkoszulek -
my chodzimy w samych bodziakach, no i łazi wszędzie, wkurza mnie jak ktoś przyjdzie, że w kółko gada tego nie ruszaj, tego nie dotykaj, tam nie wchodź, bo spadniesz, uderzysz się itp. i wtedy zawsze coś się dzieje, a jak ją puszczę tak samopas to nic jej nigdy nie było.
Sto lat dla Jagodytulipanna lubi tę wiadomość
-
Kri wiec ja nasłuchałam sie tu waszych opinii i nie kupiłam zabezpieczeń z baby ono tych zwykłych. Troche wiecej kasy było potrzebne, ale mam takie na magnes i to tylko do szafek z chemią, apteczki i słoikami. Niestety mieszkam na poddaszy i przez skosy mam wszystkie szafki niskie:(
Mój to w bodziakach i koszulce by sie ugotował na twardo tez jak u Natalica same bodziaki i heja. Samopas chodzi, bo w miarę poogarnialam wszystko czym by sobie krzywdę mógł zrobic. Teraz np wywala mi wszystkie spodnie z komody. Potem bede musiała zbierać i tak w kółko. Same wiecie. A jak jestem u rodziców czy teściów to oni cały czas za nim łażą, przytrzymują albo prowadzą za raczki. Juz mowilam, ze on potrafi sie sam poruszać a oni swoje, ze sie sie boja ze sobie cos u nich zrobi. Wiec to chyba z troski wynika. A tego prowadzania za ręce to wykorzenić nie moge. Dobrze ze mały sie buntuje im i siada bo nie lubi tego. -
Kri a garnuszek ma aż 5 dziurek ja wiem czy aż taka rewelacja? No mój lubi sie nim bawić. Gorgeus pisała ze ma drewniany sorter i Jaś go lubi. Wiec chyba tu ogólnie o dziurki chodzi nasz używka, nie wiem czy bym kupiła nowy. Ale moze to fajny pomysł na urodzinki?
-
Jagódko samych radosnych chwil i duuuzo uśmiechu życzy Michałek z mama:)
Moj zwiedza zazwyczaj sam dom, tzn w jego pokoju zostawiam go samego, w naszym pokoju muszę na niego zerkać bo dobiera sie do kwiatków i muszę jakos lepiej zabezpieczyć kable bo na razie to jest fuszerka, do sypialni rzadko wchodzi, widocznie mało interesujące miejsce. Łazienkę i kuchnie uwielbia, dlatego w łazience nic nie ma na podłodze i szafka jest zabezpieczona, a w kuchńi jestem z nimtulipanna lubi tę wiadomość
-
A ja już po. Kamień z serca. Maluszek piękny i zdrowy. Ma 6,1 cm i wypada 5 dni starszy. Wszystko na swoim miejscu. Lekarz pięknie wszystko wytlumaczyl. Krew pobrana i wyniki w przeciagu 2 tygodni będą. No i ja razie wygląda bardziej na dziewczynkę Jestem przeszczesliwa. Jak się ogarne pokażę moją Karinkę
natalica06, tysiaa93, d84, vayn, Tusiaa, Ediii, tulipanna, dana222, Kri, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, Moniaa, Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Lexi super
my też w bodziakach i rajtuzach.
my mamy zabezpieczenia na szafki z ikea i są dobre
na rogi zamówiłam łapki z ikea bo nie chciało nam się po nie jechać i zobaczymy inne się odklejają a mam szklana lawę i boję się że kiedyś w kant przyfranzoliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:42
Lexi150 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyBaga ja imiona dzieci ustalałam z wtedy jeszcze niemałżem 10 lat temu Dla kolejnej córeczki i syna też mamy jakbym się kiedyś zdecydowała
Lexi super! Gratulacje Piękne imię, oby Karinka została Karinką do końca
Ja żadnych zabezpieczeń nie mam, naszczęscie Pola nie z tych co otwiera wszystko co może Chociaż jak wiadomo u dzieci to się wszystko może zmienić w przeciągu minuty, ale narazie jej to nie interesuje -
nick nieaktualny
-
Vayn fotelik mozna przymierzyc do auta tam gdzie ja kupowałam to mozna było. Ale tez pisałam do iinych sklepów i tez ,mzna było przymierzyc. Sami zamontowali i pokazali jak ma byc.
U nas jest duzo przestrzeni i nie ma jak zamontowac bramek. w kayzm miejscu jest niebeypiecynie.i czesdto sie za nim chodzi i powtarza ze spadnie, zeby uwazał itd Kuba sie czai na telewizor bo stoi na niskich meblach a nie jest powieszony.
Czy wasze dzieci tez sobie podkładaja cos pod nogi zeby wejsc na łózko, parzec co jest na stole itd? wspina sie na krzesełko do karmienia, włazi pod nie mamy takie podobne fotele jak w barze i musimy wyniesc bo je przesuwa i do tego jest tam taki bolec do regulacji wysoosci i boje sie ze wkłuje sobie w oko .
Kuba ma nadal katar ale na szczescie w nocy jakos moze oddychac. A mnie gardło boli wydzielina mi spływa do gardła i co chwile musze wypluwac to . Fuj.
Dzisiaj spalismy do 9 ale pewnie dlatego ze Kuba sie obudził po3 i juz nie mógł/ niechciał spac. Wziełam go do siebie ale łaził po łózku pokładał sie az w koncu po godzinie czasu odłozyłam go do łózeczka i spał do 6:40 pobudka na mlekoKubuś
-
Duzo zdrówka dla Jagódki
Lexi o jak super ! oby sie nic tam nie zmieniło i została dziewczynka
Az samej sie chce byc w ciazy po takich wiadomosciach Kurcze moze tak za ponad pół roku bedziemy próbowac o ile sie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:01
tulipanna lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Aaaa ja to taka niezdecydowana tylko. Jak daliśmy małemu Mieszko to w pracy sie śmiali "ciekawe na którym królu sie zatrzymają"
Ale fajnie, oby została córeczka jeśli tylko tego chcesz oczywiście. Widze ze podobna do brata hahaha!
Lexi to teraz poszalejesz dla Igora na Ali komplety dla starszego brata sa fajne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:59