X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod koszulki też zakladam bodziaki

Kri my jak siedzimy w pokoju to zamykam dzrwi i nie ma drogi ucieczki bo zaraz leci i wchodzi po schodach

Jagodko wszystkiego dobrego :*

tulipanna lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mieszkanie wielkości kojca haha nie mam prawie nigdzie drzwi i tarasuje czasem czymś wejście, ale tak to chodzi gdzie chce. A taki kojec to marzenie, ale nie na moje metraże ;)

Tez bluzeczki na bodziaki zakładam, polecam te na ramiączkach z Tesco robią za podkoszulek :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chodzimy w samych bodziakach, no i łazi wszędzie, wkurza mnie jak ktoś przyjdzie, że w kółko gada tego nie ruszaj, tego nie dotykaj, tam nie wchodź, bo spadniesz, uderzysz się itp. i wtedy zawsze coś się dzieje, a jak ją puszczę tak samopas to nic jej nigdy nie było.
    Sto lat dla Jagody :)

201602111680.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A garnuszek klocuszek to bez kitu taki super extra jest ? Warto to kupić czy to tylko sorter z 3 dziurkami i wydaje dźwięki ?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat! Sto lat! Niech żyje żyje nam! A kto? Jagódka!

img-1466.jpg

Tyle sie wczoraj przygotowywałam i zapomnialam z rana od razu wkleić. Buziaki.

tulipanna, Tusiaa, Moniaa lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wiec ja nasłuchałam sie tu waszych opinii i nie kupiłam zabezpieczeń z baby ono tych zwykłych. Troche wiecej kasy było potrzebne, ale mam takie na magnes i to tylko do szafek z chemią, apteczki i słoikami. Niestety mieszkam na poddaszy i przez skosy mam wszystkie szafki niskie:(

Mój to w bodziakach i koszulce by sie ugotował na twardo :) tez jak u Natalica same bodziaki i heja. Samopas chodzi, bo w miarę poogarnialam wszystko czym by sobie krzywdę mógł zrobic. Teraz np wywala mi wszystkie spodnie z komody. Potem bede musiała zbierać i tak w kółko. Same wiecie. A jak jestem u rodziców czy teściów to oni cały czas za nim łażą, przytrzymują albo prowadzą za raczki. Juz mowilam, ze on potrafi sie sam poruszać a oni swoje, ze sie sie boja ze sobie cos u nich zrobi. Wiec to chyba z troski wynika. A tego prowadzania za ręce to wykorzenić nie moge. Dobrze ze mały sie buntuje im i siada bo nie lubi tego.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri a garnuszek ma aż 5 dziurek :) ja wiem czy aż taka rewelacja? No mój lubi sie nim bawić. Gorgeus pisała ze ma drewniany sorter i Jaś go lubi. Wiec chyba tu ogólnie o dziurki chodzi :) nasz używka, nie wiem czy bym kupiła nowy. Ale moze to fajny pomysł na urodzinki?

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocie kochane! Dziekujemy za zyczenia! Niech sie wszystkie spelnia! Fotki beda pozniej bo dzis jak na zlosc musze isc do pracy na sprawe bo reprezentuje nieznana z miejsca pobytu:/ ehhh

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Garnuszek z fishera fajny jest ale bez rewelacji, za taka kaskę to powinien cos więcej śpiewać a nie w kółko to samo :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagódko samych radosnych chwil i duuuzo uśmiechu życzy Michałek z mama:)

Moj zwiedza zazwyczaj sam dom, tzn w jego pokoju zostawiam go samego, w naszym pokoju muszę na niego zerkać bo dobiera sie do kwiatków i muszę jakos lepiej zabezpieczyć kable bo na razie to jest fuszerka, do sypialni rzadko wchodzi, widocznie mało interesujące miejsce. Łazienkę i kuchnie uwielbia, dlatego w łazience nic nie ma na podłodze i szafka jest zabezpieczona, a w kuchńi jestem z nim

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po. Kamień z serca. Maluszek piękny i zdrowy. Ma 6,1 cm i wypada 5 dni starszy. Wszystko na swoim miejscu. Lekarz pięknie wszystko wytlumaczyl. Krew pobrana i wyniki w przeciagu 2 tygodni będą. No i ja razie wygląda bardziej na dziewczynkę ;) Jestem przeszczesliwa. Jak się ogarne pokażę moją Karinkę :D

natalica06, tysiaa93, d84, vayn, Tusiaa, Ediii, tulipanna, dana222, Kri, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, Moniaa, Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Karinka? To już imię wybrane? Szybcy jesteście :) Gratuluję Lexi z całego serca. Aż się wzruszyłam :)

Lexi150 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Ogromne gratulacje :*

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi super

my też w bodziakach i rajtuzach.

my mamy zabezpieczenia na szafki z ikea i są dobre

na rogi zamówiłam łapki z ikea bo nie chciało nam się po nie jechać i zobaczymy inne się odklejają a mam szklana lawę i boję się że kiedyś w kant przyfranzoli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:42

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ja imiona dzieci ustalałam z wtedy jeszcze niemałżem 10 lat temu :P Dla kolejnej córeczki i syna też mamy jakbym się kiedyś zdecydowała

Lexi super! Gratulacje <3 Piękne imię, oby Karinka została Karinką do końca

Ja żadnych zabezpieczeń nie mam, naszczęscie Pola nie z tych co otwiera wszystko co może :P Chociaż jak wiadomo u dzieci to się wszystko może zmienić w przeciągu minuty, ale narazie jej to nie interesuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a ja dostałam kupon z pampersa na 19zł i też zamówiłam ten box za 90zł z wysyłką. Tylko że ja już brałam 5

• Roberta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jagódki :)

Biedroneczko, fotelik sprawdza się ok póki co. Mikołaj zadowolony, siedzi i macha nóżkami ;)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn fotelik mozna przymierzyc do auta :) tam gdzie ja kupowałam to mozna było. Ale tez pisałam do iinych sklepów i tez ,mzna było przymierzyc. Sami zamontowali i pokazali jak ma byc.

U nas jest duzo przestrzeni i nie ma jak zamontowac bramek. w kayzm miejscu jest niebeypiecynie.i czesdto sie za nim chodzi i powtarza ze spadnie, zeby uwazał itd Kuba sie czai na telewizor bo stoi na niskich meblach a nie jest powieszony.

Czy wasze dzieci tez sobie podkładaja cos pod nogi zeby wejsc na łózko, parzec co jest na stole itd? wspina sie na krzesełko do karmienia, włazi pod nie :/ mamy takie podobne fotele jak w barze i musimy wyniesc bo je przesuwa i do tego jest tam taki bolec do regulacji wysoosci i boje sie ze wkłuje sobie w oko .

Kuba ma nadal katar ale na szczescie w nocy jakos moze oddychac. A mnie gardło boli :O wydzielina mi spływa do gardła i co chwile musze wypluwac to . Fuj.

Dzisiaj spalismy do 9 :O ale pewnie dlatego ze Kuba sie obudził po3 i juz nie mógł/ niechciał spac. Wziełam go do siebie ale łaził po łózku pokładał sie az w koncu po godzinie czasu odłozyłam go do łózeczka i spał do 6:40 pobudka na mleko :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo zdrówka dla Jagódki :)

Lexi o jak super ! oby sie nic tam nie zmieniło i została dziewczynka :)

Az samej sie chce byc w ciazy po takich wiadomosciach :) Kurcze moze tak za ponad pół roku bedziemy próbowac :) o ile sie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:01

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa ja to taka niezdecydowana tylko. Jak daliśmy małemu Mieszko to w pracy sie śmiali "ciekawe na którym królu sie zatrzymają" :)
    Ale fajnie, oby została córeczka jeśli tylko tego chcesz oczywiście. Widze ze podobna do brata hahaha!

Lexi to teraz poszalejesz dla Igora na Ali komplety dla starszego brata sa fajne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:59

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2460 2461 2462 2463 2464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ