Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiu alez oczywiscie ze nic na sile,ja nie z tych
pytam z ciekawości bo jak ma pomoc dziecku to moze faktycznie warto kupic.Dzis przyszła listonoszka i podpisuje jej potwierdzenie odbioru i sąsiadka obok pyta czy mała jiz chodzi na co odpowiadam ze nie ,a listonoszka to lepiej ze nie,moje dziecko było troche przy kości zaczęło chodzic i nogi sie jej wykrzywily
OoOo i śmiać mi sie chciało i tak mysle sobie czy to prawda
-
Eeee wątpię, ze od tego akurat - chodzenie to raczej normalny etap rozwoju, jednym przychodzi szybciej drugim wolniej. Te Krzywe nogi to moze od chodaka - tak moj kuzyn miał urodziny w latach 90 jego mama chciała niec czas na zrobienie czegoś w domu to hop do chodaka i tak łaził pol dnia, a potem nogi miał Krzywe, albo od jakis złych butów, miękkiego materaca itp itd
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Zosia ja akurat mam zszyta macice dobrze (chyba, mam taką nadzieję przynajmniej bo nic mi ie mówili żeby tak nie było) Tylko ja mam takie jakby wybrzuszenie na bliźnie na zewnątrz tak pisząc po chłopsku tak mi moja ginka to na kartce wymalowała i tez 5mm na 8mm. i fachowo nazywa sie to defekt blizny po cc, ale wszystko wyjdzie na tym badaniu. A co gorsza to mi się okres spóźnia a to badanie się robi konkretne dni i mam nadzieję że dostanę w ciągu 2ch dni bo będę musiala zmieniać termin
Dobrym pchaczem jest tez krzesełko i stoliczek edukacyjny mój je przepycha po cąłym "salonie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:01
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D Hmmm dibrze wiedzieć, mi nawet ostatnio nie sprawdzał, a ile jest dziewczyn ktore w ogole nie idą do kontroli, albo maja badanie tylko na fotelu...
Natalica no do Gdańska to mam troche daleko
Nie moge spac, ehhh zmeczona jestem, a tu cos mi sie w głowie kotłuje ehhh -
Moj 3 noc pod rząd zrobił kupę, a co ryku jest przy tym. Co najgorsze ze on tak płacze ja go uspakajam i w końcu zasypia, ja mu dzisiaj wąchałem tyłek ale nic nie wyczułam, dopiero przy następnej pobudce wiec prawdopodobnie 3 godziny leżał z kupskiem. Muszę chyba cos zmieńic w menu dnia bo szkoda zeby go brzuszek nocami bolał
Baga to dalej bede walczyć z tym piekarnikiem, jak nie pomoże to poszukam jakis zabezpieczeń
-
natalica06 wrote:wiecie co, ja bym zbyt dużo body na zapas nie kupowała, bo koleżanka mi podpowiedziała, że jak zaczniemy sadzać na nocnik to body będą leżały w szafie, także jak ktoś chce do wiosny zakupić nocnik to body może sobie w zasadzie darować
-
Dana a jogurciki mu dajesz? Taki naturalny jogurt czy kefir rozluźniają kupkę.
A zabezpieczenia to też dobry pomysł. Bedziesz miała większą pewność na wypadek gdyby sam się dopadł do tych kurków. Zanim się nauczyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 07:40
-
A ja tam nawet pod koszulki body zakładam. Mnie z kolei zawsze strasznie drażnią poodkrywane plecy.
Baga na mojego zadne tlumaczenia, krzyki nie działają. Jeszcze perfidnie łapie za kurki i patrzy mi w oczy.
A piekarnik juz otwiera sam
Moze jakieś zdolnosci kulinarne przejawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 07:47
-
No słuchaj Lexi, może ci Masterchef Junior rośnie. Mój piekarnika nie otwiera. Pewnie jak wyczai, ze potrafi to też będzie. Ale u mnie ciężko chodzi.
A u mojego taty to może autorytet dziadka działa? Bo w domu to taki nie jest. Właśnie znowu wyrwał kontakt w łazience. Zanim zdążyłam odwrócić się i umyć ręce. A milion razy mówione. -
jakiś czas temu czytałam, że jak w tym wieku powie się dziecku "nie wolno" i ono się posłucha to jest to jeden z objawów autyzmu
więc w sumie się ciesze, że mówię do Blanki że nie może a ona patrzy mi w oczy i z najszczerszym uśmiechem broi dalej
-
tulipanna wrote:Natali,juz Ci mogr to potwierdzic. Najczesciej zakladam profesjonalne bluzki teraz bo zanim sie podozpina wszystko to schodzi.
-
100 lat dla dla Jagody i samych pogodnych dni
a to ulubiona piosenka mojego małego Jagódki
https://www.youtube.com/watch?v=zqOlAXndPD8&t=120s ta 1sa piosenka
i pozdrowienia od mojego syna który nauczył się na zawołanie pokazywać język
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:39
Moniaa, tulipanna, vayn, Lexi150, Kri, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222, Tusiaa, Mila920 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Jagoda miłego słodkiego życia ! Niech mama wklei potem fotę z imprezki
A te zabezpieczenia to są Ok przez pare dni potem klej już nie trzyma i odpadają przynajmniej ja tak mam .
To widzę ze u wszystkich Was dzieci są puszczone wolno po domu ? U mnie tylko " pod nadzorem " a tak to jest w dużym kojcu i w nim łazi i bawi się oczywiście chce często wyjść i ostatnio nauczył się otwierać drzwiczki:)
Ale jeżeli macie trochę miejsca to polecam ja to nie wyobrażam sobie puścić go po domu przecież ja bym nic zrobiła tylko za nim łaziłatulipanna lubi tę wiadomość