Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie wiem czemu mój nie chce jeść kromeczek podaje mu je pokrojone w paseczki to nawet do buzi nie weźmie nie traktuje tego jako jedzenie, to samo parówki i jajecznica. Jak ja mu podam to wypluwa z obrzydzeniem, albo nawet rękami wydłubuje z buzi. Już nie wiem co z tym robić. Bo chcę żeby jadł cos innego niż kaszki.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
U nas kiedyś też były cyrki w krzeselku a teraz jak ja sadzam to sama bierze sliniak i się opiera do tylu, lubi jeść jak oparcie jest maksymalnie do tylu inaczej jej z buzi wszystko wypada
ale ja też uważam że dziecko powinno mieć czas jedzenia, spania, czas kiedy bawi się samo, ale też i powinien być czas tulenia i bawienia się z nim niekoniecznie pomiędzy odkurzaniem a obieraniem ziemniaków. Tylko że spacerami się trochę podałam nie chce mi się z nią wojowac może dorosnie kiedyś do nich jak do kąpieli
-
Tuli prosze
skłądniki: 93% mieso wieprzowe z szynki, woda, sól, glukoza,przyprawy, ekstrakty przypraw, białko wieprzowe, aromoaty, susz z aceroli (owoców malpigii granatolistnej). Produkt moze zawierac soje, gorczyce.
A ja ucze narazie sadzac na nocnik jak wstanie rano po nocy, w ciagu dnia jak zmieniam pampersa ale tez to wszystko odbywa sie w pokoju. W łazience jest zimno u mnie. aa i przed kapielą sadzam bo czwsto lubi sikac do wannyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 18:55
Kubuś
-
ale ponoc u niektórych około roku jest sadek apetytu.
gadałam z koleżanką o pierwszych butach i ona mi mówiła że miała używki ale kupowała w bartku itp nowe wkładki i ja chyba też tak zrobię tylko ja mam buty a raczej chyba z 20 par skórkowych z Hiszpanii heh i nie wiem gdzie wkładki dorwę17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyJa nie mam żadnych butów w spadku, także będziemy musieli kupować. Mam dla niej piękne nowe sandałki z Bartka
Kupiłam jeszcze w ciąży, i trochę się obawiam że będą zamałe na lato. Rozmiar 20 albo 21 wtedy kupiłam
Kurde zrobiłyście smaka na te parówki, teraz jakoś w lidlu mają być na promocji. Trzeba będzie się przejść. W ogóle oglądałam gazetki i mają być 2 paki po 17.99albo 18.99 body itp -
Vayn to mi się wydaje, że nie je w krzesełku jak inne dzieci, ale macie swoje miejsce i swoje rytuały - to spoko. My jemy w krzesełku, ale jak mam odpał i hipis mi się włącza to siadam na podłodze i wołam go do siebie i jemy wesoło na podłodze
A kiedy te bdy w Lidlu, bo dziś byłam na stronie to nic jeszcze nie maA 80 mam - do wiosny pewnie wyrośnie, więc muszę zacząć magazynować jak Tysia pisała następny rozmiar. teraz mega wyprzedaże długich rękawów -kupujecie na zapas? Potem jak człowiek chce to 3 razy droższe, więc się zastanawiam. Tak samo Świąteczne.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się wkurzyłam. Mąż pojechał tak sam z siebie foteliki pooglądać do sklepu i co usłyszał. A no że 0-18, 9-18 się nie opłaca kupoać rwf. Bo rwf jeździ dziecko tylko do 15/18 miesiąca a później WYGODNIEJ mu podróżować przodem
No i teraz nie wiem czy tylko ja się tak uparłam na to rwf czy faktycznie lepiej kupić przodem. Swoje 5 groszy dolała teściowa, że po co taki drogi fotelik jak można kupić za 200 zł
-
Ja mam trochę luźne podejście do fotelikow. Ale serio ciężko mi sobie wyobrazić mojego 2 latka wskakującego do auta w zabłocono zasnieżonych butach i cyk buziaki na skórzana tapicerkę. Może to próżne podejście ... ale tak jest. Fakt nowe przepisy pokazują coraz więcej gwiazdek w twStach bezpieczeństwa.
Ale jak jakiś debil przywali mi w bok wprost w dzieciaka to i rwf nie pomoże.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
A nam przebiła sie górna lewa jedynka
Pierwszy balon na imprezę urodzinowa przyszedł
A wy juz macie wszystko kupione i zaplanowane na roczek ??
My jestesmy tez przed zakupem fotelika .
Monia dokładnie tak ja tak samo mowie ze jak jakis debil przywali komuś w auto to i te zabezpieczenia itp nie pomogą.
Roberta czy używacie juz fotelika ? Jak tak to jak sie spisuje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:29
Tusiaa, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu już nie chodzi o tego sprzedawcę bo on powiedział, że te typowo 0-18, 0-25, czy 9-18 to się kupuje dla takich typowo małych dzidziusiów i to 15/18 miesiąca powinno dziecko jeździć tyłem, a później już przodem. Nie wiem ja się nie znam, chciałam kupić tyłem, ale kurde jak faktycznie Polka będzie wolała jeździć przodem to trochę strata kasy będzie
Bardziej mnie ta teściowa wkurzyła bo ona widziała z kinderkraftu fotelik za 179 9-36 i mielibyśmy spokój na lata, a że ja jak zwykle kombinuję i kasy nie szanuję lol