Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś byłam na wizycie i pani dr widziala chłopaka takze jeszcze nic nie wiemy na pewno. Za 4 tygodnie sie okaże co tam urosło
Zosia_wop, d84, Ediii, Mamusia_synusia, dana222, tysiaa93, Biedroneczka29, L lubią tę wiadomość
-
No Lexi to teraz macie zahwozdkę sama jestem ciekawa baaaardzo kto tam u Cienie w brzuszku siedzi to chyba najlepsze w ciazy ta niewiedza i oczekiwanie
D a tych słoiczków sie nie czepiają? Żele do mycia, dezodoranty wszystko kupujecie na miejscu? Ja to musze miec cała kosmetyczkę ze sobą i zawsze kupuje bagaż.
Mam takiego kolegę co lata "za grosik" poluje na wyprzedaże biletów i czesto jeździł na jeden dzien gdzieś, albo na noc czy tam chwile pochodził gdzieś i wracał do domu a teraz kolega na fb pochwalił sie ze leci do Japoni, to tez kolejne marzenie do kolekcji -
Zosia słoiczków się nikt nie czepia dla dziecka można wszystko tylko się je na odprawie wyciąga osobno do pojemnika bo prześwietlają je, nawet nurofen duży był ok, jedyne co namnie przeszło to off w sprayu. Kosmetyczki mamy z polski - kosmetyki samolotowe z rossmana te pudełka po 100ml kupuje i uzpełniam swoim żelem lub korzystam z hotelowych jak braknie - co się nie zdarzyło, zawsze mydło w kostce tez biore na wszelki wypadek.
Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Szybki meldunek.
Rozpakowałam się dziś o 4:07
Leon sn, 57 cm i 3810
Pozdrawiamy wszystkie ciotki lutówki!
Mila920, Zosia_wop, Lexi150, Mamusia_synusia, Tusiaa, dana222, d84, Kri, tysiaa93, Biedroneczka29, L lubią tę wiadomość
-
Kiedys na lotnisku dziewczynie perfum sie czepili i musiała wyrzucić. Ale raz sie zdarzyło, ze dziewczyna cała kosmetyczkę miała jako podręczny, ze tez ludzie nie czytają co mozna, a co nie i bardzo sie zdziwili że nie mozna.
Marzy mi sie wizyta na strefie bezcłowej haha perfumy sie kończą