Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Edii gratulacje zazdroszczę
Zosia mnie nawet kiedys na okęciu wylosowali do dokładniejszej kontroli jako jedna na ileś tam tysięcy osób hahha i cały plecak musiałam wypakowac wszystko kur*a majtki itp przy wszystkich dobrze że był wylot do, a niepowrotny to czyste wszystko haha I miałam wtedy kosmetyczkę większą niż można inie przeźroczystą w 100% i nic mi nie powiedzieli. Czepiają się jak coś jest więcej niż 100ml
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ehhh. Dzisiejszy dzień Misza spędził w zrobionym przez mamę stroju Elmo:) sesje, zabawy, goście, tort... teraz cisza i spokój bo padł
Dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia bo myślałam ze po 2 falstartach nikt już nie będzie pamiętałtysiaa93, d84, Mamusia_synusia, Kri lubią tę wiadomość
-
Misza chłopaku stooooo lat! Wszystkiego dobrego :* Torcik superowy
Lexi zdrówka dla Igusia, biedak mały. I ciekawe w końcu kto tam w brzuszku ci siedzi
Biedronka na głowie talerz kosmiczny hihi
Edii ogromne gratulejszyn! :*
Vayn gdzie cię wcięło?
My byłyśmy dzisiaj u pediatry. Płuca, gardło i uszy czyste, ale za to są początki infekcji wirusowej i musimy ją zwalczyć! Zalecone inhalacje i kupa innych leków. Aa, nie wiem jak tak długo mogłam żyć bez katarka do odkurzacza, jednak gruszka i frida to przy tym nic... Z katarkiem kilka sekund i nosek oczyszczony. Wygląda na to, że robię darmową reklamę Temperatura utrzymuje się na stałym poziomie a Gabrysia wraca do siebie bo przypomniała sobie, jak bardzo lubi kopać matkę w plecy Do niedzieli będzie w 100% zdrowa, nie ma innej opcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 21:40
-
Ediii gratulacje kawał mężczyzny SN - szacun!
D jesteś moim mistrzem od pakowania szok! 2 plecaki podręcznego ja też mam + 2 duuuże walizki ja znowu jestem mistrzem od pakowania wszystkiego a może Ty wcześniej kurierem nadajesz walizki??? Hahahahahaha
Zosia już minęły czasy tanich perfum na bezcłówce tylko % i papierosy są jeszcze tanie. Teraz zapachy bardziej opłaca się kupić w drogerii w promocji. Ja kupuję na perfumesco.pl
No i Baga, tort suuuper! Podreślij kawałek czekammmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 21:58
-
Mamusiu wlasnie akurat trafiam na promocje moze, w ansterdamie udało mi sie kupic 2 jabłuszka 50ml za 25€
D taka kontrola to stres, niby nic nie masz, a jednak sie cykasz haha nam sie kiedys udało z wodą wejść, mąż zapomniał i niej rzucił plecak i dopero taki bonus sie trafił
Dzis byliśmy na szczepieniu, moje dziecko i 3 chłopców - zdominowała wszystkich, podchodziła i zaczepiała, a oni sie jej bali ciezko ją ujarzmic, ale na bujaka sie bała wejść. Humor sie popsuł jak tylko weszła i zobaczyła lekarkę, a pozniek mąż ją na kolana wziął zeby juz ukuła, to jiz biedna wiedziała co sie swieci i zaczęła płakać a dzis poszła spac po 18, wiec jutro zaczynamy dzien skoro świt -
Biedroneczko jesli sie boicie to spróbujcie na najnizszych obrotach ja tak zaczynałam bo tez sie bałam a teraz jazda. Właczam odkurzacz a Kuba ucieka i musze biec po niego heheh przy głebokim katarze i takim konkretnym nie ma szans zeby dobrze dziecku glutki odciagnac przez buzieKubuś
-
Też myślałam, że odkurzacz do hardcor ale hardcorem jest ten zielony katar, który Gabrysia ma. I bez tego nie dałoby rady, przełamałam się i teraz jest dla mnie cudem Tak jak Tusia pisze przy konkretnym katarze ani gruszka, ani frida nie da rady
-
Rok temu o 8.45 pojawiłaś się na świecie i zmieniłaś całe nasze życie. Córeczko, bądź zawsze szczęśliwa i spełniaj swoje marzenia. Kochamy cię najmoooocniej - rodzice!
Skoro dzisiaj jest Gabrysiowy dzień, to z samego rana będzie Gabrysiowy spam
Roxa ty dzisiaj również obchodzisz urodzinki, wszystkiego dobrego :*
Wszystkiego dobrego również dla Aleksandra, Jasia i Bartusia mimo, że wasze mamuśki już tu raczej nie zaglądają, sto lat!
Zosia_wop, Bruśka, Tusiaa, Lexi150, Asicka 81, d84, Cccierpliwa, Biedroneczka29, L, Mamusia_synusia, tulipanna, Mila920, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Boziu Tysia przepiękne zdjęcia a to na huśtawce wspólne zazdroszczę - cudne!!! Wszystkie cudne!!!
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi :****tysiaa93 lubi tę wiadomość