Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyn jestem zadowolona z włosów,ale to jeszcze nie to co chciałam ale i tak jak na pierwszy raz to ładnie sie rozjaśniły
Baga jutro ide na pazurki wiec jutro spodziewaj sie foty do dzis nie wiem jakie zrobic musze wieczorem sobie zaprojektować hahha
Baga dawaj focie,ciotki sie uciesza a Tysia na pewno nie bedzie miała nic przeciwkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 15:30
-
Baga czekamy czekamy na fotki
Biedronko a jaką metoda robisz pazurki? ja nigdy nie robiłam tzn do slubu miałam na 3 dni
Dana bo też masz loki - masz do polecenia jakieś fajne kosmetyki? Ja chodzę tylko w kręconych proste mam tylko po wyjściu od fryzjera17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 tipsy na formę,ja tipsy robie raz w roku jak jestem w Pl:)
A na włosy zrob sobie zabieg keratynę to będziesz miała proste,ja chyba bede isc bo nie chce mi sie włosów prostować i palic .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 16:19
-
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi
Gdybym planowała drugą ciąże to chciałabym też syna ale jak widzę Gabrysię, Jagódkę, Florkę, Sofijkę i wszystkie inne forumowe Laseczki to zachciewa mi się córeczki wszystkie piękne Księżniczkitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tuli najpierw dałam barwnik w żelu bo gdzieś czytałam, że suer, ale efekt był malinowy (strach w oczach tatusia na myśl o różowym torcie bezcenny:))
Potem dodałam w proszku i o niebo lepiej. Po zsiądnięciu (jest takie słowo?) się masy ściemniał.
Uśmiech i oczy z ciasteczek oreo -
No Vayn to zaginęła bez śladu Natalica z reszta tez hop hop! Szara Myszka to pisała kiedys, ze nie ma czasu
Ale mnie dzis moje dziecko umęczyło, padam dopero poszła spac. Nauczyła soe "tańczyć" w kółeczku czyli mamy juz 3 kroki taneczne: uginanie nog, machanie tułowiem w prawi i ledwo no u teraz obroty, przekomicznie to wyglada
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
U nas cały dzień wypełniony inhalacjami, odciaganiem gilow i podawaniem leków. Ale powiem Wam ze po juz jednym dniu widac poprawę z tymi lekami do inhalacji. Dużo mniej kaszle i łatwiej oddycha także mam nadzieje że będzie dobrze. Tylko Mąż mnie na cacy zalatwil i jutro do pracy idzie prawie na cały dzień więc ogromne wyzwanie z przytrzymawaniem Młodego przede mną. A ja sama ledwo żyje. No ale faceci najpierw robią a później myślą...