Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudne zdjęcia!! Cieszę się, ze Jaś na urodziny też dostanie sesję a zapomniałam się pochwalić, ze moje dziecko od 25 stycznia raczkuje. W porównaniu z Waszymi maluchami to późno, ale nie miałam parcia. Za to teraz bywa szybszy ode mnie i wszędzie wlezie. Do tego nauczył się sam siadać z czworakow, a ze mu mało to się wszędzie podciaga w nadziei, ze wstanie.
Lexi150, tysiaa93, d84, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, Zosia_wop, Mila920, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy od lekarza. Rozwinęło się zapalenie oskrzeli. Maly ma duszności. Dostał leki wziewne i w piatek do kontroli. I prawdopodobnie to wirusowe więc dlatego antybiotyk nie działa. Trzymajcie kciuki żeby leki pomogły bo jak nie to pewnie szpital. A bidulek wymiotuje juz wszystko i nie chce jeść. No i u mnie też wirusowka
-
Gabrysiu sto lat ! Ależ piękna sesja ! Śliczniutkie obie ! Teraz ja Rez nie odpuszczę i fundnę małemu gdzieś sesje roczkową a co !
Wiecie co często siadam przed kompem drzwi zamykam i małym buszuje po pokoju ale oczywiście najchętniej to listwa z wtyczkami pod biurkiem go interesuje. Nawet oderwał pokrywkę od zasilacza . I teraz siedzę on włazi mi pod biurko i widzę jak chce dotknąć tego zasilacza bez obudowy oczywiście podpiętego do prądu . Matko ! Zapikowalam złapałam go i przyje*** zębami w rant biurka . Wara krwawi , jedynka widzę szkliwo pękło ( można coś na to poradzić?!) już myślałam ze zęba wypluje. Jednak to jest to : matka rzuca się jak lwica za dzieckiem . No ale wiecie co robiłam oczywiście ze nie widziałam ze tam włazi ? Płaciłam za Ali ...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gabi rewelacyjna naprawdę sesja powala z nóg, mam też
zazdroszczę takiej super sesji - my może zrobimy jak kiedyś 2 bejbik zawita na świecie wszyscy w komplecie.
Lexi ja w ciąży miałam takie coś ze brałam steryd wziewny i od kaszlu wymiotowałam bo dostawałam takich jakby skurczy przełyku od tego kaszlu, ze nawet wode zwracałam.
Dziś de do ginki zrobić posiew przed tym badaniem szpitalnym blizny.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tysiu cudowne zdjecia malej ksiezniczki
Dziekuje za zyczenia utodzinowe :*
Gabrysiu duzo zdrowia i radosci na kolejne lata odkrywania swiata :*tysiaa93 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Gabi ale super zdjecia wszytskiego najlpeszego duzo zdrówka !
Kri ja bym sie przeszła do dentysty na Twoim miejscu. Lepiej sprawdzic.
Igus i mamunia wracajcie do zdrówka cos strasznie sie Was uczepiło choróbsko
Gorgeous gratulujemy postepów Jasiowi U Was troche inna sytuacja bo był biedny unieruchomiony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 13:15
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Tysia urocza Gabrysia i piękne zdjęcia,sto lat i zdrówka dla solenizantki
A to moj kaczan :
http://static.pokazywarka.pl/1/i/q/fd5a624270aa095e37d55a4d1e95ab9b_orig.jpg
Lexi150, Asicka 81, L, Kri, d84, Bruśka, Tusiaa, Mamusia_synusia, tysiaa93, Mila920, Moniaa lubią tę wiadomość
-
DZizas co ja mam na włosach w porównaniu z Tobą Biedronka ! Sztos !
Dziś dzień przygód - mały spał w bujaczku jak zawsze drzemka , ja w kuchni . Słyszę szmer a on stoi koło kanapy i ściąga piloty. Jak on wyszedł nie spadając na twarz i jak rak cicho to zrobił to ja nie wiem . A i ogórkowa taka "dorosła" smakowała pierszy raz Hihi.
Edi zapomniałam napisać wielkie gratulacje !
Igorek , daj spokój , zdrowiej na urodziny !Biedroneczka29 lubi tę wiadomość