Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzor faktycznie piękny! taki w sam raz na zblizające się Walentynki I tak samo jak Lexi napisala, dla mnie za długie, ale każdy oczywiscie nosi to w czym mu dobrze No i wg mnie troszke za bardzo rozszerzają się ku gorze. Ale to moje zdanie, dlatego, ze wolę inny kształt paznokci. Najwazniejsze, ze Ty sie dobrze w nich czujeszSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hahahahahahahha to Was nabrałam te paznokcie to sa z internetu chcialam sprawdzic ile z Was odważy sie napisać ze sa tragiczne wczoraj tak sobie przeglądałam zdjecia na internecie i nie mogłam wyjsc z podziwu jak mozna zrobic takie okropne łopaty boze sa okropne.Ja na swoje idę na godz 14:00 jak wrócę to sie pochwale swoimi No i ja na pewno bede miała migdałki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:25
-
Podczytywałam na telefonie i na 90% byłam pewna że Biedronka w ciula sobie leci z tymi paznokciami ale jednak te 10% było niepewności bo jest zima i może pośliznęła się idąc i uderzyła o lód buahahahaha
A wczoraj już nie miałam siły pisać. Tysia Ty bździągwo!!! Chciałaś odwołać taką sesję??? Musiałam Ci to wypomnieć jest booooooossssskkkkkkaaaa Gabi będzie modelką, piękna pysiulka :* a zdjęcie wspólne suuuper!
Już nie mogę doczekać się naszej sesji, będzie podobna
Baga a gdzie Twoja???? Obiecaaaałaaaaś...
Lexi, Tusia ma rację. Zalecane jest płukanie buzi w obawie o rozwój grzyba po tych wziewnych lekarstwachMoniaa, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam, ze to podpucha tymi paznokciami ten kształt i wzór okropność, ale niektorzy takie lubią. Boże co do paznokci to kuzynka męża zrobiła kurs i raz u niej byłam i nigdy wiecej, a raz reklamowała pedicure i wyobraźcie sobie, że dodała fotkę z włosami na dużym paluchu!! Ohyda haha
Zdrowka dla Maluchów!! Ja wcziraj poszłam ćwiczyć i dzis juz znow mnie gardło boli
Dzis byłyśmy w sali zabaw, jak weszła to noe wiedziała gdzie isc i na co patrzeć. I pozjezdzalysmy do kulek i dzieci pozaczepiala i zabawki nowe, takze bardzo fajnie, ale wytrzymała 40min i juz tylko na rączki wiec trzeba było jechac do domu i jsk tylko weszłam to od razu padła, a ja pije kawkęMoniaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
BiedroniU wiedziałam że to fejk .... masz zdecydowanie lepszy gust niż ten ktoś ze zdjęcia. Sorry ale wiem ze byś się tak nie oszpeciła. A te pazury to raczej zza ściany wschodniej i to z jakiejś wioski na Ukrainie hahaha
Jak wiadomo u nas długie mega szpic modne :pBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
A na rzęsy tez bym poszła, ale boje sie znow zostac z ogryzkami bo to trzeba regularnie robic niestety, ale tak piszecie o paznokciach, ze moze sobie zrobie któregoś dnia, bo ja cały sprzęt mam i sobie wsio sama tworze lubie tak sie pobawić tylko troche długi to wszystko trwa, a teraz nie ma juz tak czasu jak kiedys
-
No cos z tymi paznokciami i Rosjankami jest, jak sie jedzie do krajów arabskich to tam wszystkie turystki z Rosji takie mają
A włoski na gonzo no cóż zależy co kto lubi
-
Baga tam sie przejmujesz ze nieprofesjonalnie, daj spokój na pewno zdjęcia są super! Ja tez w koncu musze zrobic, ale nie chce mi sie tego rozkładać wszystkiego ale czas leci i moze na weekend sie zmobilizuje i tez cos wstawię
-
Hahha BiedroniU twoim śladem pociągnę gówniany temat hahah
Wstałam dziś wyjatkowo wcześniej niż moja córka ... wiec skorzystałam z okazji i poszłam parzyć se kawę.
Siedzę pije ... sielanka, M. wstała wiec dalej się delektuje smakiem kawusi.
Nadmienię ze ta radość noe trwała zbyt długo bo zaraz naszła mnie chęć na dwójkę.
Ale taka ze jak chciałam opóźnić akcje to aż dech zapierało.
Wiec tym samym samotna sielanka się zakończyła bo wejście do toalety jest tuż obok łóżeczka dziecioliny i od razu przyczaiłam mnie szarańcza.