Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele jaka stara jestem piszecie o włosach na jakubie na gonzo o syrenkach a ja nie wiem ocb;-) wiedziałam że to fejk ale nie miałam jak napisać. Zastanawiam się jak łaski funkcjonują z tymi szpicami a pracy na kompie nic bym nie zrobiła.jak czasem i 120 dokumentów muszę wprowadzić. A propo takich szpadli kiedyś coś leciało w tv i jakaś taka pusta blondi używała tipsów do gotowania jak przyprawiala dodawala tips pieprzu tips papryki itp. Aż mnie zemdlilo wtedy.
-
Baga suuuuuper! Mieszko przesłodki :* kostium extra i foty też!
Biedronko rozszyfrowałam Cię!!! Ty zrobiłaś te pazury różowe a później dopiero podpuszczałaś że nie i po naszych komentarzach dostałaś aż s...nia i na 14 poleciałaś zmienić! Buahahahahahaha -
Brusia obrzydlistwo!
Dobrze Biedronko, ze to byl zart z tymi paznokciami, bo łopaty straszne. Ja nie woem jak ktos moze lubic takie pazury, ale staram sie byc tolerancyjna. Moje krotkie teraz bardzo, bo mi sie łamią strasznie, ale chyba nałożę sobie dzisiaj hybryde.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A wlosy scielam 2 dni temu bo wciaz mi wypadaly. Mam teraz krociotkiego boba (wlosy mialam za ramiona), ale chyba jeszcze skroce a'la Kozuchowska. Szkoda troche dluguch wlosow, ale chcialam, zeby odpoczely bo i tak ciagle koczek robilam.
Lexi jak się czujesz?Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka myślimy podobnie też w grudniu ścięłam na boba, ale docelowo chcę takie krótkie tylko poczekam do sesji zdjęciowej, bo jak mi się coś nie spodoba, żeby nie wyglądać jak pajac
Tysia z ciekawości zapytam. Ile płaciłaś za sesję i jaka ilość zdjęć? Moja kosztuje 500 za 15 wybranych i obrobionych zdjęć. Noworodkowa też tak kosztowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:11
-
Wróciłam tym razem moje :
http://static.pokazywarka.pl/1/s/b/6df45374c9a6467e3ee23bb48643444e_orig.jpg
Ogolnie lubie dłuższe ale teraz przy dziecko lepiej krótsze.Pierwszy raz u niej była.Skorki mam lekko zajechane.Mamusia_synusia, Lexi150, d84, Bruśka, L, dana222, Tusiaa, Moniaa, Zosia_wop, Kri, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Nie myśl tylko kupuj! Zdjęcia są tak obłędne że później jak oglądasz to aż masz ciarki. Ja żałowałam, że nie miałam ciążowej, więc już noworodkowej nie przegapiłam. Zrobiliśmy w ostatniej chwili bo mały miał już 28 dni, więc średnio współpracował ale i tak wyszło bosko teraz roczkowa Trochę po czasie bo nie wzięłam pod uwagę terminów i przerwy na ferie
Widziałaś pewnie sesję Jasia i Gabi
I jeszcze z takiego zdjęcia można później zrobić obraz -
Ja ostatnio placilam 70zl za 5 zdjęć ale tylko w formie cyfrowej. No i w sumie dostaliśmy 8 zamiast 5
A jak wcześniej umawialiśmy sie na swiateczna ktora niestety nie wypalila to 400 zl za 20 zdjęć obrobionych i do tego albumu ze zdjeciami. -
No te paznokcie to superasne. Swoja drogą chciałam zauważyć jaka jestem miła i szukałam pozytywnych stron w tamtych poprzednich
Agus w sumie nie najgorzej sie czuję. Ale dziś jak na złość zaczelam plamic i oczywiście jest trochę stresu. Ale serduszko bije więc staram się nie panikowac.
A jeszcze miałam pisac ze wpadlo mi w oko fajne nosidlo jakbyś chciala popatrzeć. Caboo. Jest hybryda nosidla i chusty ale wygląda całkiem fajnie no i cena dużo niższa niz Tula.