Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj chrześniak miesiąc młodszy od M ma takie plamy suche i niektóre sa czerwone, pomaga mu jakaś maść robiona na receptę, ale idą jeszcze do alergologa w czwartek z nim. Moze cos zaradzi
U nas zabawki całe szcźescie nie walają sie po całym domu bo ma swój pokoj i tam staram sie z nim bawić, a sprzątam prawie zawsze jak Tuli przed każdym spaniem
-
Tuli mój ma podobnie ręce nogi i brzuch czasem boki i u nas eto jest alergia jak to lekarz powiedział bardzo mała alergia i żeby smarować emolientami i dawać je do wody. Raz się to minimalnie zaostrza potem schodzi. Uczulony na jajko albo/i pomidory dziś testuje czy to pomidory. I uczulenie może wyjść dopiero jak się jakaś dawka alergenu uzbiera. Mój przez 3ms normalnie jadł jajka i inne rzeczy i potem mu zaczeło się tak robić. Może u Was to to samo podłoże. A jak miał delikatnie suche plamy to najpierw lekarz mi mówił że to od wody. Grunt że nie swędzi17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D super foty! Borysek przesłodki. A tort wyszedl piękny!
Brusia ja z kolei słyszałam od kuzynek ze bardzo bolesna jest przypominająca pneumo i jak dziecko chodzace to często przez kilka dni nie chodzi bo nozka boli. -
D-tort wyszedl super.
No wlasnie wycofalam z diety jajka-nie jadla juz 5 dni to Luby jej wczoraj dal:/ zapomnial i dal na sniadanie:/ ona generalnie ma aly czas tak. Od przed swiat po tej 3 dniowce sie zaczelo. Nie widze zeby to swedzialo. Nie daje cytrusow na razie, od nowa jajka,zadnych biszkoptow,miskoptow etc. Zobaczymy. Buzia jest ok,szyja,dekold,stopy i dlonie. Dlatego zaczelo mnie zastanawiac czy cos moze w skladzie Bobini nie zmienili bo od urodzenia tylko tego uzywam do prania. -
Ostatnio ogladalam ten program na tvn style co ta miss o malych dzieciach prowadzi-wychowac i nie zwariowac czy jakos tak. Lekarz mowil ze w zadnym wypadku szczepienia nie pododuja autyzmu, bo subtelne objawy ze sprktrum autyzmu widac od urodzenia a jedynie wzmagaja pojawienie sie objawow autyzmu co rodzice kojarza ze szczepieniem.
-
Tuli też to ogladalam. I byl wlasnie temat karmienia w nocy. Ze taki roczniak już nie potrzebuje jeść w nocy bo gospodarka glikemiczna jest na tyle rozwinieta ze dziecko głodne nie bedzie pod warunkiem że doatanie syta kolację. I to właśnie dotyczyło dziecka kp. A ze oduczyć karmien najlepiej zeby ktos inny niz mama zostawal z dzieckiem na noc.
-
nick nieaktualnyHejka, my właśnie wróciliśmy ze szczepienia. Priorix dostała
No i tak 9.95kg i 79cm
Dostała naklejkę dzielny pacjent za to że nie płakała przy badaniu Ja też za to, że byłam spokojna. Szczepionka spoko, trochę zapłakała, mąż ją trzymał na kolankach to myślałąm że mi tam zemdleje. Eh te chłopy, powiedział że tak głęboko jeszcze żadnej jej nie wbijali. Naklejki nie wypuściła z rączki, nawet w rękawiczce ją trzymała w paluszkach haha Ogólnie tak jak to lekarka powiedziała, że to bezbolesne szczepienie
Między 5 a 12 dniem może wystąpić gorączka powyżej 38 i wysypka. Także jak coś to weźcie to pod uwagę ustalając termin szczepienia. -
Jasio sto lat !!!!
Monia - teściowa opowiadała jak jej sąsiadka dawała dziecku mleku w butelce po piwie i na to nakładała smoczek. Tyle ze to było ze 40 lat temu hehe i to dizecko tak siedziało z butlą pod blokiem hehehe jak patologia
A wiecie co co to za różnica czy pare balonów więcej będzie , ważne żeby solenizant był radosny i nie bał się Np tłumu gości ale oczywiście przyjemnie popatrzeć na piękne dekoracje .
Vayn dobrze wiedzieć o tej gorączce ze to aż tyle dni po może być ! Dzięki !
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Komuś zniżka do smyka?
-20 % RZ12-001
wazny do konca lutego, na przecenione rownież i podobno na wózki tez działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:21
vayn lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla Jasia:*
Oraz naj naj dla Biedronki :*
Moja tez ma duchą skore, szorstka w dotyku plus ma jeszcze takie placki i one robią sie czerwone podczas kąpieli- po szczepieniu die to powiększyło!! Dostaliśmy maść, podobno alergia, ale wlasnie taka nie bardzo do identyfikacji..,moze powinnam sie do alergologa wybrac?Biedroneczka29, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrusia nie chodzi. No ja sobie nie wyobrażam iść bez męża, na każdym szczepieniu z nami był. No i jak Polka zawsze się płaczem zanosiła, tak tutaj tylko zapłakała lekko. Także tego się nie bój. Lekarka też mówiła, że rodzice bardzo chwalą tą szczepionkę. No to jej odpowiedziałam, że jak mnie chce okłamać to zaraz przyjdę z reklamacją jak będzie boleć
-
Że stresu to chyba nie zasne!
Jasko sto lat slodziaku! Rosnij nam na super dużego faceta.
A Tobie biedronko wspaniałości choć i tak już wszystko masz super męża i cudowna Sofijke! Buziaki dla Ciebie! no nie wspominając o widokach!Biedroneczka29, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Brusia my się nie zdecydowaliśmy sami. Poszliśmy bo tak z planu szczepień wynikało. Oczywiście ze krążą jakieś pogłoski przenikające ze świata nieszczepiacych. Ale sam lekarz odpowiedzialny za badania nt szczepień i autyzmu powiedział ze wyniki były sfałszowane. Kiedyś tez się tego bałam. Nam tez lekarka mówiła jedynie ze może być gorączka i poronną wysypka do 2 tygodni i żeby się nie przejmować. Traktować jak normalna goràczke.
Miechu tez nie chodzi. Za 5 tygodni pneumokoki. Teraz to się boje.