Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojtsiu rośnij duży i przystojny i mądry! Dawaj pociechę rodzicom każdego dnia!
Sto lat i dla ciebie cupcake taki jak u mamusi w avatarku tylko męska weersja
http://static.pokazywarka.pl/j/g/8/3758987848adf58d5170df14e082c3a8_orig.jpgMamusia_synusia, agulineczka lubią tę wiadomość
-
samych najlepszości dla dzisiejszych jubilatów!
my mamy inhalator Omron Comp Air Basic Ne-c803 wg mnie szybko idzie, ale co z tego jak mały sobie nie da zrobić. Ma 1 prędkość i jest cichy. ale to moja opinia porównania nie mam. Z naszej 3 on najszybciej dochodzi do siebie.
Tuli Jagoda i Julka muszą super wyglądać. Podobne do tego imienia co dałaś na S jest też Symplicjusz i ex-mąz mojej kuzynki ma tak na imię ale go nie używa w ogóle, tylko drugim się posługuje.
A ja mam pełno imion dla chłopców ale dla dziewczynek bida bo co mi się podoba to lubemu nie i odwrotnie.agulineczka lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Brusia nie martw się podróż pociągiem jest super w porównaniu do auta - na prawdę ja dobrze wspominam.
Dana jaka ta wanienka bo my mamy prysznic walk in to też długo go tam kąpać nie będziemy. Jedna dmuchana padła nam po pół roku używania, teraz kąpiemy w ikeoskiej ale sie przy wylewaniu wylewa pełno wody17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyNajlepszego dla dzisiejeszych Roczniaków :*
Matko u Was też tak wieje? Ja dzisiaj tylko do sklepu, ale normalnie masakra. Szkoda, że nie mam przekładanej rączki w wózku bo źle się jedzie ciągnąc go za sobą.
Nie mam pomysłu na obiad. Chciałąm iść na łatwiznę i zrobić makaron z białym serem - ale ser mi skwaśniał - może dodam serka wiejskiego do makarony i będzie gites
Ile Wasze dzieciaki potrafią zjęść kromek chleba? Polucha właśnie kończy taką dużą z szynką i już mi zaczynma sygnalizować ze talerzyk robi się pusty i trzeba dołożyć oO
Haha dziewczyny ile pączków już pochłonęłyście? Dajecie jakiś "zakazany" smakołyk dzisiaj maluszkom?agulineczka lubi tę wiadomość
-
O Kri to już wiem coś o was. U nas też mania SW ale to ja zaraziłam ojca swojego dziecka
Vayn ja jeszcze żadnego Bo nie mam a tak pada, ze wychodzić mi sie z domu nie chce. Dopiero około 16 mam mieć dostawę
Brusi ta podróż pociągiem to będzie taka fajna przygoda dla małego. Zobaczysz. Większość dzieci nawet na oczy pociągu nie widzi a co dopiero nim jedzie. -
Kuba nadal ma kaszel. Przez ta chorobe nauczył sie w nocy jesc bo jak zjadał na noc ok 60-80ml mm to wiadomo ze byudził sie z głodem. No i wczoraj wydoił 240ml i przed 4 sie obudził i pokazuje palcem na parapet a tam mm, woda, butelka ...
Kaszel ma mega mokry ale co z tego jak to połyka .. fuuuj
Ja zezarłam póki co 2 paczki a Kuba zjada jajecznice z 2 jaj + troche chleba, parówki piratki 2-3 + chleb kromka, albo 1-2 kromki chleba z serkiem, ewentualnie całą bułke
Ja mam pokrętła z regulacją szybkosci. Niby inhaluje na 3 i tam mam predkosc 0,50 a i tak mi sie wydaje że wolno no i ten lek do końca nie zlatuje. Zawsze cos na spodzie zostaje.
Chłopaki duuuzo zdrówka wszystkiego najlepszegoagulineczka lubi tę wiadomość
Kubuś