Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzutem na taśmę przyszły mi ostatnie balony z Ali ! Cieszę się jak dziecko ! Tylko coś złe zamówiłam i mam napis sto la. Jedno T zjadło Haha .
Jagoda niezła jest !
My chyba dostaniemy tez sesje na urodzinki tylko ze mój tez mleka nie może i foty z tortem odpadają -
No właśnie i dlatego dostaliśmy zadanie, żeby trenować. Może się uda
Baga kokosa nie jadł ani innych orzechów
Kurczę daj przepis na to z kaszy, plisssss. Bo też interesująco brzmi ten krem co Tuli pisze, ale pewnie masło musi być zimne, żeby trzymało się kupy i nie spłynęło a zimne u nas też odpada, bo jest ryk
Tuli tak to wygląda i u tej dziewczyny robię sesję
http://ponskophotography.pl/portfolio/sesja-urodzinowa-tosi/ -
Miszelka super :*
Jagoda już alpinistka, oczka mój ma takie same w zalezności w czym jest niebieskie lub szare.
Mój najlepiej upaćkuje się tradycyjnym serkiem almette to może zacznij go oswajać od tego? są też smaki owocowe. Jest pełno przepisów na torty bez mleka i jajek.Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Baga ja jeszcze nie wrzuciłam foty po obcięciu
D84 zamówiłam taka
https://www.dmuchane.pl/p1317,dmuchany-basenik-dzieciecy-91-x-66-x-25-cm-bestway-51034.html
Jak sie nie sprawdzi jako wanienka to bedzie banesik na lato
Jeśli chodzi o kremy to moj tez nie chciał sie na sesji upackac, musiałam mu pomoc, ale nie polecam bitej śmietany tej gotowej, ja chciałam na szybko u fotografa zrobic tort i kupiłam takie krążki waflowe i wymyśliłam ze zrobię kilka warstw krążek bita śmietana, krążek itd, posypie to tymi ozdobnymi koralikami i wszytsko fajnie ale z bitej śmietany pod koniec robienia tortu zaczęła sie łac woda i tort oklapł, dobrze ze az tak mocno tego na zdjęciach nie widać.
Moj tez sie wspina na kanapę, tzn jescze nie wszedł ale duzo mu ńie brakuje. Niech sie wspina ale niech pierwsze zakuma w końcu schodzenie
-
vayn wrote:D a jaki dajesz ten almette? Czysty śmietankowy czy jakiś smakowy? Może mojej posmakuje na chlebie bo ile można z szynką jeść albo z serem żółtym
Ja daje z serkiem łaciatym takie biało niebieskie opakowanie. Vayn możesz jeszcze z dżemem kanapkę podać.vayn lubi tę wiadomość
-
Mamusia jak wpiszesz w google krem z kaszy jaglanej to ci mnóstwo wyskoczy. Różne smaki itp. Np taki: http://veganbanda.pl/index.php/recipe/tort-pomaranczowy-z-kremem-jaglanym/ Ja od razu mówię, że go nie robiłam. Ani nie wkładałam do tortu, ale często robię "sernik" jaglany i jest mazisty i przypomina masę do tortów.
-
Moja mama zrobiła mnóstwo paczkow i takich małych serowych do tego. Ja uwielbiam te serowe i mi sie niedobrze po nich zrobiło, ooo nieeee. Tak mi było niedobrze ze musiałam leżeć, dobrze ze dziadek zaopiekował sie Michałem. Pozniej nie próbowałam czy to na pewno od paczkow bo idę na jump. Jutro zjem, zrobię sobie tłusty piątek
Pisalyscie ile Wasze dzieci jedzą chleba, moj potrafi zjeść cała kromkę chleba pszenno żytniego wraz z skórka. Jajecznicę zje z 1 jajka a parówek zje 1-2. Ostatnio to mi ńie chce jeść kaszek tylko takie nasze jedzenie
-
nick nieaktualnyKurde Tuli Ja już almette kupiłam, innego sensownego w lidlu nie znalazłam. Następnym razem kupię łaciaty. No i piratki też wylądowały w koszyku, czas urozmaicić jej trochę śniadania. Ile można jeść kaszkę na zmianę z jajecznicą... Umiemy siamo siamo rączkami jeść od tygodnia prawie także ruszamy z innym jedzeniem