Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale nocka! Ja pier&^%%$ Ktoś jeszcze mieszka na poddaszu/ostatnim piętrze?
Wieje u nas tak, że hej. Małemu chciało parapet urwać w nocy i budził się ze 3 razy bo tak napierda... Mnie chciał szlag trafić, bo tak ten wiatr hałasował, że spać nie mogłam. A ten co 2 godzinki oczy jak 5 zł i biedak usnąć nie może. Śpiewa sobie "a a a" i jak zombie siada i się kładzie. Dodam, że czytam teraz fascynującą książkę i chyba o 1:00 poszłam spać. Także oczy na zapałki.
takie krótkie wyjaśnienie dlaczego ja dzisiaj pierwsza:) -
Kochany Igorku życzymy ci dużo zdrówka! Aby w twoim życiu zawsze świeciło słoneczko a na końcu każdej tęczy był garniec złota!
http://static.pokazywarka.pl/i/i/e/7e360e4cb44ad6df7fa6403007fa5f12_orig.jpg
Mamusia_synusia, Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Igor i Wojtek sto lat i najlepszego ;*
u nas noc koszmarna chyba najgorsza póki co. Od 2 nie śpię bo mały cały cas płakał. Tylko na rękach po jakimś czasie sie uspokajał. Ni wiem czy go brzuch po lekach nie bolał, ale koszmar normalnie padam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:45
Kri lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dzięki Vayn jutro się wybierzemy do tych sklepów
Ja chciałam kupić jeszcze montowany tyłem (podobno bezpieczniejszy), ale...... Ok, dziecko siedzi tyłem, więc jak walniesz komuś w dupę to siła uderzenia tylko wbija dziecko w fotelik, więc kręgi szyjne nie ucierpią - tak jak w przypadku fotelika montowanego przodem Aleeee.... co będzie jak dostaniesz strzała w tył??? Na prawie 15 lat jazdy samochodem dostałam 3 strzały w tył zero z mojej winy przodem. Więc chyba większe prawdopodobieństwo jest uszkodzenia kręgów w siedzeniu rwf
TO TYLKO CZYSTA MOJA TEORIA, PYTAM BO NIE WIEM. Weź tu teraz bądź mądra i kup fotelik -
Mamusia podobno strzały w przód są z wieksza siłą niz jakbys dostała w dupe... no i podobno wiecej jest zderzen czołowych.
ja teraz mysle ze mogłam kupic fotelik monotwany i przodem i tyłem. Koles niby odradzał bo nie trzymają sie jakos mega stabilnie. Teraz moge sobie gdybac. Fakt przyda sie ten fotelik i na drugie no ale tak czy siak trzeba bedzie kupic kolejne montowane przodem.Kubuś
-
nick nieaktualnyNajlepsze życzonka dla Igorka i Wojtusia :*
Tusia a dlaczego żałujesz że wzięłaś tylko tyłem? Małemu się nie podoba?
Mamusiu myślę, że wszystkie Twoje wątpliwości rozwieją w sklepie. Jest ich grupa na fb
https://www.facebook.com/groups/fotelikiRWF/ grupa tyłem.pl albo
https://www.facebook.com/groups/1160144954034437/?fref=ts grupa osiemgwiazdekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:15
Mamusia_synusia, Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Polusia dzisiaj jadła na śniadanie parówki i chlebek. No ofkorz chlebek cały, parówki niesmakowały. Dziewczyny za to keczup, keczup to jest coś haha Też się go bała, no ale jak niestety kawałek chlebka utonął w keczupie to trzeba było ruszyć z akcją ratunkową O matko jak się jej oczy zaświeciły, wylizany talerz tak jakby dopiero co wyjęty ze zmywarki Parówki ja musiałam dojeść, także narazie odpuszczam mąż sobie piratki wziął do pracy na śniadanie
Mamusia_synusia, Lexi150 lubią tę wiadomość