Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Igusiu mój Ty bliźniaczy synusiu wszystkiego najlepszego! Życzę abyś był najwspanialszym starszym bratem! Wojtusiu slodziaku dla Ciebie też moc życzeń i usciskow.!
No moja synowa może narzeczonemu pokaże jak żeby mają wychodzić bo my tylko jedynki mamy.
Cześć dziewczyny o mije dziecko w zlobku chyba nie ma co się martwić pojechaliśmy do pracy po skierowanie na badania poszedł z tatą odwiedzić ciocie i sam polazl z obcymi po pokojach pieczątki zaliczył długopisy szczęśliwe dziecko rodziców mu nie trzeba.
vayn, Mamusia_synusia, Kri, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Wojtusiu i Igorku najlepszego Wam życzy Michałek z mama
Moj tez jeszcze nie stoi sam. Maja Wasz dzieci akcje na wyrzucanie smoczka z łóżeczka jak usypiają. Moj wyrzuci, potem mi palcem pokaże i wrzeszczy, No to na cholerę wyrzuca, jak jeszcze wyrzuci w moja stronę to spoko ale z drugiej strony łóżeczka o ściany to muszę sie nakombinować zeby go wyjąc.
A dostalyscie maila z rossmana ze na roczek możecie wziac prezent? Brał to ktoś? Tak poprostu biorę z Polki i płace 0,01pln w kasie?Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj wizytę u psychologa i od rana się stresuję, nigdy nie korzystałam ale może będzie ok
Dana ja brałam, akurat był na roczek zestaw gumowych zwierzaków do kąpieli, wzięłam z półki, przy kasie powiedziałam, że dostałam takiego maila, pokazałam kartę no i policzyli 1 grosz Fajnie, że coś takiego mają -
A dostalyscie maila z rossmana ze na roczek możecie wziac prezent? Brał to ktoś? Tak poprostu biorę z Polki i płace 0,01pln w kasie?[/QUOTE]
Teraz maila odkopalam. Chodzi o te zabawki do wanny? To kupujesz cokolwiek to bierzesz z półki i dajesz kartę rossne i są za grosz. -
nick nieaktualnyO Wy dostałyście zabawki do kąpieli? Ja na roczek Poli mogę odebrać taką filcową żyrafę - miarkę wzrostu ale oczywiście ciągle jej nie ma
Baga no właśnie wesela w piątki są fajne! Sporo taniej a jakie gratisy dokładają Czasami żałuję, że sama nie robiłam w piątek