X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Igusiu mój Ty bliźniaczy synusiu wszystkiego najlepszego! Życzę abyś był najwspanialszym starszym bratem! Wojtusiu slodziaku dla Ciebie też moc życzeń i usciskow.!
    No moja synowa może narzeczonemu pokaże jak żeby mają wychodzić bo my tylko jedynki mamy.

Cześć dziewczyny o mije dziecko w zlobku chyba nie ma co się martwić pojechaliśmy do pracy po skierowanie na badania poszedł z tatą odwiedzić ciocie i sam polazl z obcymi po pokojach pieczątki zaliczył długopisy szczęśliwe dziecko rodziców mu nie trzeba.

vayn, Mamusia_synusia, Kri, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igorku samych pogodnych dni i dużo szczęścia na Twojej drodze ! 100 lat!

Pięknie dziękujemy ciocie z życzenia !
    Spadam robić jumpreze , może uda mi się dziś foteczki wrzucić! Jeszcze raz Dzięki !!!!

Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia Baga ! Twój tort wymiata ( jak zwykle ) . Bardzo dzięki na pewno taki kiedyś dostanie w realu ale jak będzie większy niech coś pamięta Hihi !
    P. S nie staramy się jakby co ;)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P. S suwaczek dziś wymiata. Wojtek ma ROK <3 <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 11:45

Mamusia_synusia, Bruśka, Lexi150, tysiaa93, d84, vayn lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• L Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantow dzisiejszych dużo zdrówka na kolejny roczek !!! :-)

D my jeszcze nie stoimy bez trzymanki. W ogóle moje dziecko nawet nie myśli o chodzeniu woli raczkowac :-/

Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtusiu i Igorku najlepszego Wam życzy Michałek z mama

Moj tez jeszcze nie stoi sam. Maja Wasz dzieci akcje na wyrzucanie smoczka z łóżeczka jak usypiają. Moj wyrzuci, potem mi palcem pokaże i wrzeszczy, No to na cholerę wyrzuca, jak jeszcze wyrzuci w moja stronę to spoko ale z drugiej strony łóżeczka o ściany to muszę sie nakombinować zeby go wyjąc.

A dostalyscie maila z rossmana ze na roczek możecie wziac prezent? Brał to ktoś? Tak poprostu biorę z Polki i płace 0,01pln w kasie?

Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj wizytę u psychologa i od rana się stresuję, nigdy nie korzystałam ale może będzie ok :P

Dana ja brałam, akurat był na roczek zestaw gumowych zwierzaków do kąpieli, wzięłam z półki, przy kasie powiedziałam, że dostałam takiego maila, pokazałam kartę no i policzyli 1 grosz :) Fajnie, że coś takiego mają

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

A dostalyscie maila z rossmana ze na roczek możecie wziac prezent? Brał to ktoś? Tak poprostu biorę z Polki i płace 0,01pln w kasie?[/QUOTE]
    Teraz maila odkopalam. Chodzi o te zabawki do wanny? To kupujesz cokolwiek to bierzesz z półki i dajesz kartę rossne i są za grosz.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia to trzymamy kciuki. I slemy całusy mocy!

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Tysia to trzymamy kciuki. I slemy całusy mocy!
    :*

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się że tort się spodobał Kri.

Moje dziecko chyba odsypia nockę bo śpi od 10.

Mila to wesele dzisiaj? W piątek? To jakaś regionalna tradycja, o której nie wiem?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia no i ja jestem ze swojego fotelika bardzo zadowolona. Najlepiej zainwestowane pieniądze (oprócz niańki elektronicznej). Same zalety. Wadą jest cena.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam przed chwila SMS z Rossmana o pieluchach. Maila musiałam wywalić. Myślicie ze jeszcze aktywny będzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:07

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja korzystałam z usług psychologa. Przydało się i było miło. Mam nadzieje ze tobie pomoże. Jeśli zasugeruje psychiatrę nie wahaj się. Ten pomaga jeszcze skuteczniej.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga nie chwal się tylko podaj model :P
    Tatuś nie oszczędza na bezpieczeństwie syncia ;) a później i tak sprzedamy za min. pół ceny ;)

Ja też wzięłam te zabawki do kąpieli za 1 gr :) używamy podobnych, więc te będą na zmianę po jakimś czasie :)

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga my mieliśmy odbiór tych zabawek przez jakiś czas, chyba z miesiąc, więc raczej aktywne ;)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam aktywne do kwietnia więc powinno być

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O. To fajnie. Zaraz odkopię! :)

Mamy Recaro Zero.

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fenks Baga. Właśnie Małżon coś plumkał o jakimś chyba recaro ;)

Nie musisz odkopywać maila. Wystarczy, że kupisz cokolwiek i przy kasie dasz kartę. Z automatu naliczy 1 gr

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wy dostałyście zabawki do kąpieli? Ja na roczek Poli mogę odebrać taką filcową żyrafę - miarkę wzrostu ale oczywiście ciągle jej nie ma :/

Baga no właśnie wesela w piątki są fajne! Sporo taniej a jakie gratisy dokładają :O Czasami żałuję, że sama nie robiłam w piątek

‹‹ 2556 2557 2558 2559 2560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ