Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli u Was też brakuje 3??? ;) u nas właśnie 4 dolne idą a pozostałe takie jak u Was :)
    Śmiesznie wygląda jak leży i się śmieje to wszystkie widać i wydaje się, że jest ich strasznie dużo :)

Uwaga!!! Chwalę się ;)
    Jednak moje zabiegi endermologii, "dieta" i regularne ćwiczenia od 3 tygodni zaczęły dawać efekty! -6 cm w obwodzie! Jejeje :D (woda zeszła)

Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia nienawidzę cię.

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga to tylko narazie woda zeszła, więc orka przede mną :/ waga oczywiście stoi w miejscu, ale ważne że wymiary ruszyły ;)
    Widziałaś moje zdjęcie na roczek :( zobacz sobie datę i zdjęcie na fb jak trzymam na rękach bratanka :/ to chcę tamto + 6 kg ;) (tam było 52)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko , Tysia do psychologa sie wybiera :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to przepraszam, podobne nicki to mi sie pomylilo :)

Tysiu jezeli mozesz to napisz mi pokrótce dlaczego idziesz i jak tam 1 wizyta (moze byc na priv)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest szesc pelnych zebow i 7 prawie caly wyszedl ale idzie bardzo dlugo, ciagle wystaje ale jeszcze nie jest w pelni wysuniety :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia- tak u nas 3 nie ma i sa to zeby ktore najpozniej zwykle wychodza, czasem nawet po 5-tkaxh. Na razie 4-kami robi sie tzw pierwsze pidniesienie zgryzu, potem kolejne z 5-tkami. Jako ciekawostje bapisze Wam,ze kły (3-ki) to z kolei nleczaki ktore wypadaja najpizniej na ogol. Na ogol,bo wiadomo roznie to z dziecmi jest,ale obserwacje i ksiazki tak mowia.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli pobieram bo mi nadal nie wypadly

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Tuli pobieram bo mi nadal nie wypadly

Hahahaha :)

Choć to nie śmieszne w sumie. Ta sytuacja z kłami. tylko ten odzew.

Siostrzenica niemęża miała usuwane mleczne kły, bo miała zawiązki stałych, ale skoro tamte ni wypadły to następne nie wyszły. Potem tamte wyszły w złym miejscu itd. mija 3 rok noszenia aparatu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 19:37

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia mi to by wystarczyło to, co było przed ciążą :) Po porodzie spadłam do wyjściowej minus 3. Ale skończyłam kp i przybrałam tyle co w 8 miesiącu ważyłam. Źle się z tym czuje i tyle. A ćwiczę regularnie plus "dieta" tak jak ty piszesz. Jedyne co widzę to poprawę w "jakości brzucha" :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem tak po cichutku dumna z mojego syna, że nie poszedł na razie w mamę z pałaszowaniem słodkości - jak tylko przybliżyłam tort urodzinowy mu do ust to zamknął je i otworzyć nie chciał. Chrupki kukurydziane kupiłam drugi raz i znowu bratu oddam, bo Jaś nie chce ich w ogóle jeść. Przy tym za owocami też nie przepada. No cóż... wszystkie pyszności muszę zjadać sama :D hihi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym oddała żeby miwc figurę po porodzie. Urodziłam i zero flaka przez 9 dni w szpitalu było super. Idealnie nawet brak boczkow. Potem nawalilam. Zaraz do pracy to zrzuce bo nie będzie kiedy jeść choć trzymam się cały tydz i nie slodze i nie jem już co popadnie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Wojtusia :)
    Jeszcze parę dni i zamykamy listę urodzinową. Pamiętam jak czytałam o porodzie od Vayn, potem Tuli urodziła, jakby to było wczoraj a już obok mnie spi 11 kg Szczęścia. W takim tempie to niedługo będziemy o wyprawkach do szkoły rozmawiać:)

Lexi150, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze tak późno
    Wszystkiego naj naj dla naszych solenizantow Wojtusiów, Michałka i Igorka, mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam, duzo zdrowka i szczęścia :*****

Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a ty gdzie się podziewasz? Knujesz te swoje plany, za które trzymamy kciuki ? :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :*
    Myszko no ja na dzień dzisiejszy też nie wyobrażam sobie mieć drugiego dziecka,wróciłam do domu i chodzę jakąś jakaś taka bez życia:( nic mi sie nie chce jeszcze w dodatku beznadziejna pogoda.

Roberta moja "nie nie" robi od kilku miesięcy później było tak tak ale dzis tak tak juz nie ma,Ale nie nie jest :)

Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Baga knuje i kurde troche jest pod górkę haha i tak szybko nie bedzie jeszcze 1-2mce musze czekać buuu czy w ogole sie uda...a tak poza tym moje dziecko tak rozrabia, że nie mam jak nawet z telefonu wejść, a wieczorem mąż krzyczy że zamiast z nim to ja telefon i wiecznie o to sie drze na mnie :D a po drugie nie ładuje mi sie belly, albo noe moge sie zalogować i wkurza mnie to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:40

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko bylam u psychologa bo zwiazek sie rozsypal, i musialam sie poradzic w jeszcze jednej kwesti. Na poczatku bylo ciezko o wszystkim opowiedziec i bardzo sie stresowalam, ale jednak dobrze mi to zrobilo i troche rozjasnilo w glowie. Takze jesli sie zastanawiasz to polecam, dziewczyny mialy rację :) A co do tych ciezkich chwil to czesto mam dosc, np jak Gabrysia mnie gryzie i bije, zlosnik jeden, albo jak ją przez dwie godziny usypiam, i cycki mam przy tym wymiętolone na maksa hehe. No ale kochamy dzieciaki naaajbardziej na swiecie i zrobimy dla nich wszystko, to oczywiste :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Dziewczyby kp czy wasze dzieci tez tak robią? Moja mnie łapie za sutki i miętosi i to nie tylko jsk pije, ale nagle jej sie cos uwodzi - najczesciej jak jest swobodny dostęp np. jak jestem w piżamie i ciach łapie i sobie roluje...ehhh ostatnio u taty byłam, miałam bluzkę z większym dekoltem i łapki pchała...juz nie wspominam jakie akrobacje robi przy piciu, nawet na głowie staje, a na męża kładzie nogi, no cuda wyprawia! No i rano zawsze 30min leżymy i sobie ciamka czyli przy powrocie co pracy musze wstać te min 30mon wczesniej...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja to się złości jak mleko od razu nie leci to zaczyna sie placz i gryzienie.W ogóle mam wrażenie że mam mało mleka.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 2558 2559 2560 2561 2562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ