X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli u Was też brakuje 3??? ;) u nas właśnie 4 dolne idą a pozostałe takie jak u Was :)
    Śmiesznie wygląda jak leży i się śmieje to wszystkie widać i wydaje się, że jest ich strasznie dużo :)

Uwaga!!! Chwalę się ;)
    Jednak moje zabiegi endermologii, "dieta" i regularne ćwiczenia od 3 tygodni zaczęły dawać efekty! -6 cm w obwodzie! Jejeje :D (woda zeszła)

Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia nienawidzę cię.

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga to tylko narazie woda zeszła, więc orka przede mną :/ waga oczywiście stoi w miejscu, ale ważne że wymiary ruszyły ;)
    Widziałaś moje zdjęcie na roczek :( zobacz sobie datę i zdjęcie na fb jak trzymam na rękach bratanka :/ to chcę tamto + 6 kg ;) (tam było 52)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko , Tysia do psychologa sie wybiera :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to przepraszam, podobne nicki to mi sie pomylilo :)

Tysiu jezeli mozesz to napisz mi pokrótce dlaczego idziesz i jak tam 1 wizyta (moze byc na priv)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest szesc pelnych zebow i 7 prawie caly wyszedl ale idzie bardzo dlugo, ciagle wystaje ale jeszcze nie jest w pelni wysuniety :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia- tak u nas 3 nie ma i sa to zeby ktore najpozniej zwykle wychodza, czasem nawet po 5-tkaxh. Na razie 4-kami robi sie tzw pierwsze pidniesienie zgryzu, potem kolejne z 5-tkami. Jako ciekawostje bapisze Wam,ze kły (3-ki) to z kolei nleczaki ktore wypadaja najpizniej na ogol. Na ogol,bo wiadomo roznie to z dziecmi jest,ale obserwacje i ksiazki tak mowia.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli pobieram bo mi nadal nie wypadly

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Tuli pobieram bo mi nadal nie wypadly

Hahahaha :)

Choć to nie śmieszne w sumie. Ta sytuacja z kłami. tylko ten odzew.

Siostrzenica niemęża miała usuwane mleczne kły, bo miała zawiązki stałych, ale skoro tamte ni wypadły to następne nie wyszły. Potem tamte wyszły w złym miejscu itd. mija 3 rok noszenia aparatu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 19:37

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia mi to by wystarczyło to, co było przed ciążą :) Po porodzie spadłam do wyjściowej minus 3. Ale skończyłam kp i przybrałam tyle co w 8 miesiącu ważyłam. Źle się z tym czuje i tyle. A ćwiczę regularnie plus "dieta" tak jak ty piszesz. Jedyne co widzę to poprawę w "jakości brzucha" :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem tak po cichutku dumna z mojego syna, że nie poszedł na razie w mamę z pałaszowaniem słodkości - jak tylko przybliżyłam tort urodzinowy mu do ust to zamknął je i otworzyć nie chciał. Chrupki kukurydziane kupiłam drugi raz i znowu bratu oddam, bo Jaś nie chce ich w ogóle jeść. Przy tym za owocami też nie przepada. No cóż... wszystkie pyszności muszę zjadać sama :D hihi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym oddała żeby miwc figurę po porodzie. Urodziłam i zero flaka przez 9 dni w szpitalu było super. Idealnie nawet brak boczkow. Potem nawalilam. Zaraz do pracy to zrzuce bo nie będzie kiedy jeść choć trzymam się cały tydz i nie slodze i nie jem już co popadnie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Wojtusia :)
    Jeszcze parę dni i zamykamy listę urodzinową. Pamiętam jak czytałam o porodzie od Vayn, potem Tuli urodziła, jakby to było wczoraj a już obok mnie spi 11 kg Szczęścia. W takim tempie to niedługo będziemy o wyprawkach do szkoły rozmawiać:)

Lexi150, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze tak późno
    Wszystkiego naj naj dla naszych solenizantow Wojtusiów, Michałka i Igorka, mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam, duzo zdrowka i szczęścia :*****

Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a ty gdzie się podziewasz? Knujesz te swoje plany, za które trzymamy kciuki ? :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :*
    Myszko no ja na dzień dzisiejszy też nie wyobrażam sobie mieć drugiego dziecka,wróciłam do domu i chodzę jakąś jakaś taka bez życia:( nic mi sie nie chce jeszcze w dodatku beznadziejna pogoda.

Roberta moja "nie nie" robi od kilku miesięcy później było tak tak ale dzis tak tak juz nie ma,Ale nie nie jest :)

Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Baga knuje i kurde troche jest pod górkę haha i tak szybko nie bedzie jeszcze 1-2mce musze czekać buuu czy w ogole sie uda...a tak poza tym moje dziecko tak rozrabia, że nie mam jak nawet z telefonu wejść, a wieczorem mąż krzyczy że zamiast z nim to ja telefon i wiecznie o to sie drze na mnie :D a po drugie nie ładuje mi sie belly, albo noe moge sie zalogować i wkurza mnie to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:40

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko bylam u psychologa bo zwiazek sie rozsypal, i musialam sie poradzic w jeszcze jednej kwesti. Na poczatku bylo ciezko o wszystkim opowiedziec i bardzo sie stresowalam, ale jednak dobrze mi to zrobilo i troche rozjasnilo w glowie. Takze jesli sie zastanawiasz to polecam, dziewczyny mialy rację :) A co do tych ciezkich chwil to czesto mam dosc, np jak Gabrysia mnie gryzie i bije, zlosnik jeden, albo jak ją przez dwie godziny usypiam, i cycki mam przy tym wymiętolone na maksa hehe. No ale kochamy dzieciaki naaajbardziej na swiecie i zrobimy dla nich wszystko, to oczywiste :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Dziewczyby kp czy wasze dzieci tez tak robią? Moja mnie łapie za sutki i miętosi i to nie tylko jsk pije, ale nagle jej sie cos uwodzi - najczesciej jak jest swobodny dostęp np. jak jestem w piżamie i ciach łapie i sobie roluje...ehhh ostatnio u taty byłam, miałam bluzkę z większym dekoltem i łapki pchała...juz nie wspominam jakie akrobacje robi przy piciu, nawet na głowie staje, a na męża kładzie nogi, no cuda wyprawia! No i rano zawsze 30min leżymy i sobie ciamka czyli przy powrocie co pracy musze wstać te min 30mon wczesniej...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja to się złości jak mleko od razu nie leci to zaczyna sie placz i gryzienie.W ogóle mam wrażenie że mam mało mleka.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 2558 2559 2560 2561 2562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ