Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli u Was też brakuje 3??? u nas właśnie 4 dolne idą a pozostałe takie jak u Was
Śmiesznie wygląda jak leży i się śmieje to wszystkie widać i wydaje się, że jest ich strasznie dużo
Uwaga!!! Chwalę się
Jednak moje zabiegi endermologii, "dieta" i regularne ćwiczenia od 3 tygodni zaczęły dawać efekty! -6 cm w obwodzie! Jejeje (woda zeszła)Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Baga to tylko narazie woda zeszła, więc orka przede mną waga oczywiście stoi w miejscu, ale ważne że wymiary ruszyły
Widziałaś moje zdjęcie na roczek zobacz sobie datę i zdjęcie na fb jak trzymam na rękach bratanka to chcę tamto + 6 kg (tam było 52) -
Mamusia- tak u nas 3 nie ma i sa to zeby ktore najpozniej zwykle wychodza, czasem nawet po 5-tkaxh. Na razie 4-kami robi sie tzw pierwsze pidniesienie zgryzu, potem kolejne z 5-tkami. Jako ciekawostje bapisze Wam,ze kły (3-ki) to z kolei nleczaki ktore wypadaja najpizniej na ogol. Na ogol,bo wiadomo roznie to z dziecmi jest,ale obserwacje i ksiazki tak mowia.
-
Bruśka wrote:Tuli pobieram bo mi nadal nie wypadly
Hahahaha
Choć to nie śmieszne w sumie. Ta sytuacja z kłami. tylko ten odzew.
Siostrzenica niemęża miała usuwane mleczne kły, bo miała zawiązki stałych, ale skoro tamte ni wypadły to następne nie wyszły. Potem tamte wyszły w złym miejscu itd. mija 3 rok noszenia aparatu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 19:37
-
Mamusia mi to by wystarczyło to, co było przed ciążą Po porodzie spadłam do wyjściowej minus 3. Ale skończyłam kp i przybrałam tyle co w 8 miesiącu ważyłam. Źle się z tym czuje i tyle. A ćwiczę regularnie plus "dieta" tak jak ty piszesz. Jedyne co widzę to poprawę w "jakości brzucha"
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
A ja jestem tak po cichutku dumna z mojego syna, że nie poszedł na razie w mamę z pałaszowaniem słodkości - jak tylko przybliżyłam tort urodzinowy mu do ust to zamknął je i otworzyć nie chciał. Chrupki kukurydziane kupiłam drugi raz i znowu bratu oddam, bo Jaś nie chce ich w ogóle jeść. Przy tym za owocami też nie przepada. No cóż... wszystkie pyszności muszę zjadać sama hihi
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Co ja bym oddała żeby miwc figurę po porodzie. Urodziłam i zero flaka przez 9 dni w szpitalu było super. Idealnie nawet brak boczkow. Potem nawalilam. Zaraz do pracy to zrzuce bo nie będzie kiedy jeść choć trzymam się cały tydz i nie slodze i nie jem już co popadnie.
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Wojtusia
Jeszcze parę dni i zamykamy listę urodzinową. Pamiętam jak czytałam o porodzie od Vayn, potem Tuli urodziła, jakby to było wczoraj a już obok mnie spi 11 kg Szczęścia. W takim tempie to niedługo będziemy o wyprawkach do szkoły rozmawiaćLexi150, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, ze tak późno
Wszystkiego naj naj dla naszych solenizantow Wojtusiów, Michałka i Igorka, mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam, duzo zdrowka i szczęścia :*****Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :*
Myszko no ja na dzień dzisiejszy też nie wyobrażam sobie mieć drugiego dziecka,wróciłam do domu i chodzę jakąś jakaś taka bez życia:( nic mi sie nie chce jeszcze w dodatku beznadziejna pogoda.
Roberta moja "nie nie" robi od kilku miesięcy później było tak tak ale dzis tak tak juz nie ma,Ale nie nie jestKri, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Tak Baga knuje i kurde troche jest pod górkę haha i tak szybko nie bedzie jeszcze 1-2mce musze czekać buuu czy w ogole sie uda...a tak poza tym moje dziecko tak rozrabia, że nie mam jak nawet z telefonu wejść, a wieczorem mąż krzyczy że zamiast z nim to ja telefon i wiecznie o to sie drze na mnie a po drugie nie ładuje mi sie belly, albo noe moge sie zalogować i wkurza mnie to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:40
-
Myszko bylam u psychologa bo zwiazek sie rozsypal, i musialam sie poradzic w jeszcze jednej kwesti. Na poczatku bylo ciezko o wszystkim opowiedziec i bardzo sie stresowalam, ale jednak dobrze mi to zrobilo i troche rozjasnilo w glowie. Takze jesli sie zastanawiasz to polecam, dziewczyny mialy rację A co do tych ciezkich chwil to czesto mam dosc, np jak Gabrysia mnie gryzie i bije, zlosnik jeden, albo jak ją przez dwie godziny usypiam, i cycki mam przy tym wymiętolone na maksa hehe. No ale kochamy dzieciaki naaajbardziej na swiecie i zrobimy dla nich wszystko, to oczywiste
-
Wlasnie Dziewczyby kp czy wasze dzieci tez tak robią? Moja mnie łapie za sutki i miętosi i to nie tylko jsk pije, ale nagle jej sie cos uwodzi - najczesciej jak jest swobodny dostęp np. jak jestem w piżamie i ciach łapie i sobie roluje...ehhh ostatnio u taty byłam, miałam bluzkę z większym dekoltem i łapki pchała...juz nie wspominam jakie akrobacje robi przy piciu, nawet na głowie staje, a na męża kładzie nogi, no cuda wyprawia! No i rano zawsze 30min leżymy i sobie ciamka czyli przy powrocie co pracy musze wstać te min 30mon wczesniej...