Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecię przespalo cała noc!!! To dopiero druga ale i tak sie cieszę. Najlepsze w tym jest to ze nocki sie polepszyły jak przestałam dawać cyca w nocy, myślałam ze bedzie płacz nie do ogarnięcia a sie okazało ze wystarczy mu dac smoczek i pieluszkę do reki i śpi dalej. Za dnia jeszcze karmie 3 razy, ale jest tak ustawiony ze nie karmie w godzinach pracy.
dzisiaj juz nie bedzie taka fajna nocka, bo juz sie obudził dwa razy, ale nie dziwie sie mu, było u nas dzisiaj sporo gości i wszyscy z mały dziećmi, wiec jak nie piszczały to płakały, duzo wrażeń dla takiego malucha. A ja padam, nogi mi wchodzą do dupy, od rana zakupy, szykowanie jedzonka, No i przy tym karmieńie, usypianie dziecka, odlatuje idę spac.
Ja jeszcze nie dostałam @Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 22:52
-
Tysia tule Cię mocno! Jesteś bardzo silna dziewczyna, to że poszlas do specjalisty wlasnie o tym świadczy. Zakonczylas podejrzewam toksyczny dla Ciebie związek a teraz chcesz wyleczyć swoją duszę by być uśmiechnięta i szczęśliwa mamusia dla swojego oczka w głowie. Na prawdę nie jedna dziewczyna powinna brać z Ciebie przykład. Jesteś odważna i silna. Podziwiam Cię i życzę Ci dużo dużo siły Kochana.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
My po imprezie. Niestety Mały sie rozplakal przy dmuchaniu świeczki za dużo ludzi było. A później koło 20 znowu ryk bo już zmęczony więc ostatki gości się ulotnili. Tata przygotował mleczko, mama ubrala w pizamke a Niunio zjadł i dostał glupawki. Szalał z kotem do 22 się smialismy ze chciał gości płaczem wyprosic
Fotki wstawię później. Ogólnie namachalam się z dekoracjami a dzieciaki i tak nie chciały tam siedzieć za to balony z helem robiły furoręMamusia_synusia, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na fotorelacje!
Baga wesele w piątek bo to był ślub cywilny i takie w sumie przyjecie miało być, ale dla mnie wyszło jak wesele, więcej gości na cywilnym mieli niz ja na kościelnym bede miała . Tymi dzielny dał się rodzica pobawić, był jeden alarm ale tatuś dzielnie sam pojechał i dal rade, a później moja mama sama sobie poradziła, prawie w ogole nie płakał. Jestem w szoku, pierwszy raz spal u moich rodzicow, pierwszy raz oboje rodzicow poszli w tany, w dodatku tyle emocji bo do 18:30 Niunia była z Nami na sali, a tam wiadomo głośno, pełno ludzi. A Tymi dał radę, w sumie miesiąc go prosiłam, żeby dał się starym pobawić . Wytanczylam się za wszystkie czasy. A dziś walczymy z chorobą.. Luby chory.. Niunia katar do pasa.. ja ledwo ledwo ale się trzymam.Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na zdjęcia i jeszcze jedno zdjęcie. Lexiiiiiii prosimy zdjęcie brzuszka
Mila super! Fajnie że wybawiłaś się, Tymi grzeczniutki, super! Dzielny chłopczyk!
Biedronko ja daję na noc butlę 240 prawie na gęsto (5-7 miarek). Na noc akurat jeszcze mieszam kaszkę z kleikiem kukurydzianym, bo myślę że jest lżejsze dla brzuszka.
Mam kaszki holle ale bez mleka więc robię na mm. Jak mi się skończą bo planuję przejść na mleczne.
A nie planujesz kończyć kp? Bo wiesz, że już teraz to nie głód tylko przyzwyczajenie do cycusia -
Ojj taaak, Biedronko, to nie glodek u Sofijki tylko chec poprzytulania do mamusi,pospania, ukojenia.U nas minelo po odstawieniu cyca te podbudki, ale musiala zapomniec,to nie bylo z dnia nadzien. Ale zostala chec pomacania mamusi po cyckach :-płapie i zasysa sobie warge jakby ssala smoka bo przeciez ona smokiem zawsze gardzila.Noce niby spi z 1-2 pobudkami do 22,potrm spi,ale kazde zasypianie to mnie maca. Wyjatek stanowi spanie w wozku i w samochodzie.nie placze, nie domaga sie.ale jak jestem obok np w golfie to sie wscieka.zawsze jakos lapke tam wcisnie:-p
-
Moja na noc zjada 240 mleka i do tego dostpuje 5 miarek kaszki Hipp 8 zboz, ale uzywam roznych bezmlecznych kaszek, kiedys pila 7 miarek mleka i 7 kaszki ale przez smoczek do kaszy mlucila to w 3 minuty a potem plakala niedossana, wiec teraz pije przez smoczek do mleka ale robie ciut rzadsza. I ona raczej plynna wychodzi.
U mnie tez @ niebolesne, ale ja tak mialam od zawsze. Za to owulacje czuje zaaaawsze i od zawsze.
Dalismy dzis Jagodzie mleko Ha (Bebiko) pol na pol z Nanem bo posza zeby mleko zmieniac stopniowo. Wypila ladnie rano. Dawno juz, tzn tydzien nie dawalam jej rano mleka i ciut lepiej z ta skora. Na brzuchu nadal sucha ale w innych miejscach sie poprawila, wiec to chyba od mleka. No nic-zobaczymy. Wiecie, niby u nas spore miasto, no moze nie metropolia ale jest tych supermarketow etc i tylko w tesco bylo to mleko!Nawet w Rossmanie nie ma. Kri-Wojtek jakie mleko pije? -
Lexi a Twoi rodzice w końcu przyjechali?
u nas noc tez koszmar, od 4 wycie i o 6 wstaliśmy. Cała noc z cyckiem w buzia jak wstaliśmy to zaczął mnie okładac rogalem do karmienia i znowu cycek i poszedł dziad spac jak nas już wybudził!!!!. Wstał znowu zjadł kilka łyżeczek kaszki i znowu rogalem mnie okłada. Już widzę to odcycowywanie u nas masakra.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Yyy jak wypompowalyscie powietrze z tych balonów na Hel ? Bo szkoda mi je przebić bo te duże litery kosztowały 70 zł ( szok) . Z tych małych z Ali jakos idzie a te duże ni hu hu
Edit dobra jakos schodzi powolutku do jutra pójdzie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:48
-
D o matko wspoluczuje . U bas tez w weekend wstaje wcześniej niż na tygodniu .
Tuli Wojtek pije cycka tylko . Ale jak będę kiedyś dostawiać to tez będę próbować z tym HA. Ale jak to odstawić takie małe i słodkie . Jak mogę mu to zrobić ... a właśnie czy któraś zaczyna akcje cyc stop? Jak to wogle zacząć ? Przestać w nocy jak zrobiła Dana?
A właśnie! Dana! 100lat 4 You!!!dana222 lubi tę wiadomość
-
Wbijam zachwycić się imprezką Kri! Super te dekoracje balonowe wam wyszły! I w ogóle fanowska musiała być impreza pięknie wygladaliscie:)
Ja nie zagęszczam kaszki. Tylko mleko 240. Wiec nie doradzę.
A u nas wczoraj gorączka cały dzień. Taka koło 38. Na noc dałam paracetamol. I dzisiaj spokój. WTF? Czyżby to po szczepieniu?
-
Dana wszystkiego najlepszego!
D finalnie robiliśmy roczek tak jak było w planach w moim domu rodzinnym. A ze było nas dużo i ja caly czas z Mężem biegalam to i zdjęć prawie nie ma. Dziś jeszcze kilka zrobiliśmy ale to tato musi mi przesłać. Za to na fejsie mam zdjęcia torta. Nawet nie wiecie jaki pyszny... Mniam... -
dziękuje bardzo, ostatni raz dwójka z przodu.
Ja jeszcze jakieś 2 miesiace temu karmiłam 2 razy w nocy, potem uznałam ze nad ranem przestane i przeszło bezbolesnie, czasem bywa tak ze muszę go wziac z łóżeczka i poprzytulać. W poniedziałek uznałam ze spróbuje go w ogole nie karmic. I udało sie, tak poprostu. Wieczorem ok 19 dostaje kaszkę na 100-120ml mleka i przed spaniem ok 20:15 dostaje cycka.
-
Mila :*
U mnie tez ciezka noc, pobudki co jakies 40 minut, masakra
Dana wszystkiego dobrego
Ja nie wiem jak inaczej ją w nocy uspac niz cyckiem... Biorę ją i lulam albo glaszczę po glowce i po ciele. Czasem sié udaje ale najczesciej usypia dopiero gdy pocmokadana222 lubi tę wiadomość