Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecię przespalo cała noc!!! To dopiero druga ale i tak sie cieszę. Najlepsze w tym jest to ze nocki sie polepszyły jak przestałam dawać cyca w nocy, myślałam ze bedzie płacz nie do ogarnięcia a sie okazało ze wystarczy mu dac smoczek i pieluszkę do reki i śpi dalej. Za dnia jeszcze karmie 3 razy, ale jest tak ustawiony ze nie karmie w godzinach pracy.
dzisiaj juz nie bedzie taka fajna nocka, bo juz sie obudził dwa razy, ale nie dziwie sie mu, było u nas dzisiaj sporo gości i wszyscy z mały dziećmi, wiec jak nie piszczały to płakały, duzo wrażeń dla takiego malucha. A ja padam, nogi mi wchodzą do dupy, od rana zakupy, szykowanie jedzonka, No i przy tym karmieńie, usypianie dziecka, odlatuje idę spac.
Ja jeszcze nie dostałam @Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 22:52
-
Tysia tule Cię mocno! Jesteś bardzo silna dziewczyna, to że poszlas do specjalisty wlasnie o tym świadczy. Zakonczylas podejrzewam toksyczny dla Ciebie związek a teraz chcesz wyleczyć swoją duszę by być uśmiechnięta i szczęśliwa mamusia dla swojego oczka w głowie. Na prawdę nie jedna dziewczyna powinna brać z Ciebie przykład. Jesteś odważna i silna. Podziwiam Cię i życzę Ci dużo dużo siły Kochana.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
My po imprezie. Niestety Mały sie rozplakal przy dmuchaniu świeczki
za dużo ludzi było. A później koło 20 znowu ryk bo już zmęczony więc ostatki gości się ulotnili. Tata przygotował mleczko, mama ubrala w pizamke a Niunio zjadł i dostał glupawki. Szalał z kotem do 22
się smialismy ze chciał gości płaczem wyprosic
Fotki wstawię później. Ogólnie namachalam się z dekoracjami a dzieciaki i tak nie chciały tam siedziećza to balony z helem robiły furorę
Mamusia_synusia, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na fotorelacje!
Baga wesele w piątek bo to był ślub cywilny i takie w sumie przyjecie miało być, ale dla mnie wyszło jak wesele, więcej gości na cywilnym mieli niz ja na kościelnym bede miała. Tymi dzielny dał się rodzica pobawić, był jeden alarm ale tatuś dzielnie sam pojechał i dal rade, a później moja mama sama sobie poradziła, prawie w ogole nie płakał. Jestem w szoku, pierwszy raz spal u moich rodzicow, pierwszy raz oboje rodzicow poszli w tany, w dodatku tyle emocji bo do 18:30 Niunia była z Nami na sali, a tam wiadomo głośno, pełno ludzi. A Tymi dał radę, w sumie miesiąc go prosiłam, żeby dał się starym pobawić
. Wytanczylam się za wszystkie czasy. A dziś walczymy z chorobą.. Luby chory.. Niunia katar do pasa.. ja ledwo ledwo ale się trzymam.
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na zdjęcia
i jeszcze jedno zdjęcie. Lexiiiiiii prosimy zdjęcie brzuszka
Mila super! Fajnie że wybawiłaś się, Tymi grzeczniutki, super! Dzielny chłopczyk!
Biedronko ja daję na noc butlę 240 prawie na gęsto (5-7 miarek). Na noc akurat jeszcze mieszam kaszkę z kleikiem kukurydzianym, bo myślę że jest lżejsze dla brzuszka.
Mam kaszki holle ale bez mleka więc robię na mm. Jak mi się skończą bo planuję przejść na mleczne.
A nie planujesz kończyć kp? Bo wiesz, że już teraz to nie głód tylko przyzwyczajenie do cycusia -
Ojj taaak, Biedronko, to nie glodek u Sofijki tylko chec poprzytulania do mamusi,pospania, ukojenia.U nas minelo po odstawieniu cyca te podbudki, ale musiala zapomniec,to nie bylo z dnia nadzien. Ale zostala chec pomacania mamusi po cyckach :-płapie i zasysa sobie warge jakby ssala smoka bo przeciez ona smokiem zawsze gardzila.Noce niby spi z 1-2 pobudkami do 22,potrm spi,ale kazde zasypianie to mnie maca. Wyjatek stanowi spanie w wozku i w samochodzie.nie placze, nie domaga sie.ale jak jestem obok np w golfie to sie wscieka.zawsze jakos lapke tam wcisnie:-p
-
Moja na noc zjada 240 mleka i do tego dostpuje 5 miarek kaszki Hipp 8 zboz, ale uzywam roznych bezmlecznych kaszek, kiedys pila 7 miarek mleka i 7 kaszki ale przez smoczek do kaszy mlucila to w 3 minuty a potem plakala niedossana, wiec teraz pije przez smoczek do mleka ale robie ciut rzadsza. I ona raczej plynna wychodzi.
U mnie tez @ niebolesne, ale ja tak mialam od zawsze. Za to owulacje czuje zaaaawsze i od zawsze.
Dalismy dzis Jagodzie mleko Ha (Bebiko) pol na pol z Nanem bo posza zeby mleko zmieniac stopniowo. Wypila ladnie rano. Dawno juz, tzn tydzien nie dawalam jej rano mleka i ciut lepiej z ta skora. Na brzuchu nadal sucha ale w innych miejscach sie poprawila, wiec to chyba od mleka. No nic-zobaczymy. Wiecie, niby u nas spore miasto, no moze nie metropolia ale jest tych supermarketow etc i tylko w tesco bylo to mleko!Nawet w Rossmanie nie ma. Kri-Wojtek jakie mleko pije? -
Lexi a Twoi rodzice w końcu przyjechali?
u nas noc tez koszmar, od 4 wycie i o 6 wstaliśmy. Cała noc z cyckiem w buzia jak wstaliśmy to zaczął mnie okładac rogalem do karmienia i znowu cycek i poszedł dziad spac jak nas już wybudził!!!!. Wstał znowu zjadł kilka łyżeczek kaszki i znowu rogalem mnie okłada. Już widzę to odcycowywanie u nas masakra.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Yyy jak wypompowalyscie powietrze z tych balonów na Hel ? Bo szkoda mi je przebić bo te duże litery kosztowały 70 zł ( szok) . Z tych małych z Ali jakos idzie a te duże ni hu hu
Edit dobra jakos schodzi powolutku do jutra pójdzie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:48
-
D o matko wspoluczuje . U bas tez w weekend wstaje wcześniej niż na tygodniu .
Tuli Wojtek pije cycka tylko . Ale jak będę kiedyś dostawiać to tez będę próbować z tym HA. Ale jak to odstawić takie małe i słodkie . Jak mogę mu to zrobić ...a właśnie czy któraś zaczyna akcje cyc stop? Jak to wogle zacząć ? Przestać w nocy jak zrobiła Dana?
A właśnie! Dana! 100lat 4 You!!!dana222 lubi tę wiadomość
-
Wbijam zachwycić się imprezką Kri! Super te dekoracje balonowe wam wyszły! I w ogóle fanowska musiała być impreza
pięknie wygladaliscie:)
Ja nie zagęszczam kaszki. Tylko mleko 240. Wiec nie doradzę.
A u nas wczoraj gorączka cały dzień. Taka koło 38. Na noc dałam paracetamol. I dzisiaj spokój. WTF? Czyżby to po szczepieniu?
-
Dana wszystkiego najlepszego!
D finalnie robiliśmy roczek tak jak było w planach w moim domu rodzinnym. A ze było nas dużo i ja caly czas z Mężem biegalam to i zdjęć prawie nie ma. Dziś jeszcze kilka zrobiliśmy ale to tato musi mi przesłać. Za to na fejsie mam zdjęcia torta. Nawet nie wiecie jaki pyszny... Mniam... -
dziękuje bardzo, ostatni raz dwójka z przodu.
Ja jeszcze jakieś 2 miesiace temu karmiłam 2 razy w nocy, potem uznałam ze nad ranem przestane i przeszło bezbolesnie, czasem bywa tak ze muszę go wziac z łóżeczka i poprzytulać. W poniedziałek uznałam ze spróbuje go w ogole nie karmic. I udało sie, tak poprostu. Wieczorem ok 19 dostaje kaszkę na 100-120ml mleka i przed spaniem ok 20:15 dostaje cycka.
-
Mila :*
U mnie tez ciezka noc, pobudki co jakies 40 minut, masakra
Dana wszystkiego dobrego
Ja nie wiem jak inaczej ją w nocy uspac niz cyckiem... Biorę ją i lulam albo glaszczę po glowce i po ciele. Czasem sié udaje ale najczesciej usypia dopiero gdy pocmokadana222 lubi tę wiadomość