Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki ciocie raz jeszcze ! A tak się czułyśmy rok temu :
http://www.boredpanda.com/professional-birth-photography-competition-winners-labor-2017/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebooktysiaa93, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Tysia nie wiedzialam, bardzo mi przykro ale trzymam za Ciebie kciuki, tak jak piszesz masz wszystko dla kogo robic
Dzieki dziewczyny, musze czesciej zagladac, bo jednak mi razniej jak Was czytam
zosiu karmisz tylko w nocy czy w dzien tez jeszcze?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
ja kp w dzień 2 razy i w nocy ile sobie gwiazdor zażyczy. Teraz przez chorobę to głównie na cycku był.
A ja wolę 2 dziecko od razu i się przemęczyć na raz z nockami, pieluchami itp i potem mieć "spokój" niż 1 odchować i z drugim mieć powtórkę. Bo wole mieć np. 4lata hardcore niż 6 czy ileś ta. Ale czasami mój też mnie doprowadza do szewskiej pasji zwłaszcza że zaczął aktorzyć i urządzac histerie jak coś nie jest tak jak chce. Dziś się tak darł, że bałam się że ktoś policję na nas naśle. W czwartek już bede wiedzieć mniej więcej na czym stoję.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
UWAGA ! SPAM!
p.s. Młody przespał się na imprezie godzinkę Niestety Ładniejszych zdjęć nie wybiorę bo jest zawsze z kimś a nie wiem czy mogę tak wrzucać całą rodzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 11:13
Zosia_wop, Bruśka, vayn, tysiaa93, Tusiaa, tulipanna, Mamusia_synusia, Mila920, Biedroneczka29, dana222, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Szata myszko ja karmie dalej na żądanie...czesto...a wieczorem jak zmeczona to co chwile chce, łapie mnie za bluzkę i krzyczy no i musze dac ale jak mnie nie ma czasem to zapomina, choc zdarza sie że wyedy łapie za dekolt kogos kto akurat jest haha cis czuje, że bedzie ciezko odcycowac ją - wrócę do pracy bedzie musiała sie jakos przyzwyczaić do 8h przerwy, ale jak wrócę to pewbie godzine bedziemy musiały sie przytulać
Ostatnio znow mnie łapie kryzys zmęczenia, pogoda moze tez nie nastraja niby fajnie ciepło, ale znow taki muł ehhh -
Ja tez caly czas karmie na zadanie. Co najlepsze gdy na prawie caly dzien jedzie do babci to cyc nie jest potrzebny i jakos wytrzymuje
Kri super dekoracje i super wygladacie tort skradl moje serce, uwielbiam puchatka i jego przyjaciolKri lubi tę wiadomość
-
Wiecie co mam ochotę zabić kogokolwiek kto głosi głupoty że po porodzie okres nie boli. Matko mam ochotę sobie wygryzc wszystko już wzięłam co maglam w rozliczeniu tygodniowym. K...a poród mnie tak nie bolał serio.
Co tu dziś taka cisza? Choć jak większość dzieci jest taka jak mój syn dziś to się nie dziwię. Na szczęście już śpi. -
Dzięki za miłe słowa moje oczy ma synek ale do męża coraz bardziej się robi podobny. A rowerek ? Fajnie bo można pchać i krzyk jak przestaniesz ogólnie fajne nie będę potrzebować wózka na dwór. Dostał tez Jeździk to tez fajnie załapał żeby się odpychać. I wogle muszę wynyslec jakiś pojemnik na zabawki. Polecacie coś ?
-
Ostatnio w netto była taka mata z wdzianym sznurkiem że po zabawie robisz z tego worek koszt chyba 19.99 czy tam 25 a na hgtv w tym musisz to mieć identyko pojazywali tylko cena już 150 zł. Szczerze żaden pojemnik tego nie mieści i tak tam leży bez ładu i skadu w biedonce kupiłam taka duża skrzynie i spoko.
-
Kri super impra, piękni Wy
Brusia niestety tak jak dziewczyny, po ciąży @ też mam mniej bolesne. Wcześniej jechałam na prochach przez pierwsze 2 dni i prawie wgryzałem się w ścianę jak odliczałam 4 godz do następnej dawki. A teraz nawet bez prochów się obchodzi.
Dzisiaj byliśmy w 3 sklepach oglądać foteliki. Ja p....dole!!! Sieka! Vayn te co mi mówiłaś to małe żłobki 2 godz w każdym bo kolejka+przymierzanie głowę mam kwadratową, aż włosy mnie bolą!
Aleee... zrezygnowaliśmy z rwf a nawet łączonego bo rozumiem, że bezpieczeństwo, ale są do 18 kg na isofix a później do max 25 na te pasy! K...wa ile to roboty, żeby to uwiązać! A jeszcze będziemy używać w 2 samochodach, więc odpada! Do 15 m-ca zalecają te tyłem za względu na kręgi - czyli jeszcze 3 m-ce. Chyba kupimy zwykły i nie będziemy kombinować. Za mało jeździmy w długie trasy, a później i tak trzeba kupić jeszcze jeden.
No i muszę jeszcze ogarnąć spacerówkę fuckWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 21:53
Kri lubi tę wiadomość